בוקר טוב ......🍉🌹🍒🍉🌹🍒

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/07/2018 | 06:26 | מאת: אביב

שנצליח לנשום היום ולעבור את היום ...........בצורה הטובה ביותר 🐦🐥🐤🐣

26/07/2018 | 06:31 | מאת: סוריקטה

הי אביב, בעוד אני כותבת... בוקר אור. נקווה שישתפר מאתמול. היה יום קשה במיוחד, לא אכלתי בזמן במזג האוויר הקיצוני ויש לי כאב ראש. אולי בגלל זה, או בגלל שהמוח כבר יודע שסופש מגיע ואפשר ליפול. שלך, סוריקטה 06:30

26/07/2018 | 08:39 | מאת: אביב

סוריקטה תודה על החיפוש הראה בהזדמנות............. הגוף במצב נורא.........משלמת מחירים של שנים של עבודה פיזית קשה במשקלים גדולים.......פשוט הרסתי את הגוף שלי .....לקח לי שנים להבין שגם אני ייצור חי.....ואלו שאני מלווה לא פחות חשובים ממני ........מכאן מה שאני אומרת לך לשמור על עצמך ......גם אני רצתי ברגל קילומטרים ........בבקשה אל תדחקי בגוף.....ואתמול סליחה ששוב לא מבינה איזה הורה הוציא את הילד שלו מהמזגן לדקה ........גם אני קמתי עם כאב ראש ..... חיבוק

26/07/2018 | 10:37 | מאת: אביב

מעניין מה פרוייד היה אומר על זה ......

26/07/2018 | 13:12 | מאת: סוריקטה

לא שזה קל. מאד לא והיום פינקתי את עצמי בסלט ירקות. אתמול יצאנו בשמונה בבוקר וחזרנו אחרי הצהרים מאוחר כשכבר הייתה רוח. בין לבין היינו רק במיזוג אוויר ובאמת שהייתה שמחה רבה של השניים. והם היו שבעים ורוויים. טעיתי קצת לגבי עתמי והיום תוקן ואני ממש בסדר. ולמדת את גבולותיי. סוריקטה 13:12

26/07/2018 | 17:54 | מאת: אביב

וברור לי שהם מרוצים והכל טוב.....בכלל לא חושבת עליהם חושבת עלייך את החשובה כאן ... מאוד מאוד חשובה .... חיבוק

27/07/2018 | 07:24 | מאת: סוריקטה

את צודקת, אביב, שיש כאן איזה חוסר איזון וגם עיוורון, אבל, כנראה, שיש לי חלק בזה. אבל מה לעשות שאני משקיעה ברמת ההקרבה לפעמים ולוקחת אישית כנראה יותר מידי. נראה. סוריקטה 07:23

27/07/2018 | 09:01 | מאת: אביב

גמרתי את הבריאות שלי כי עבדתי עם אנשים כבדים ביותר ........מנסה לעצור אותך ......רגע לפני ולא רגע אחרי כמוני.......

27/07/2018 | 10:03 | מאת: סוריקטה

אביב, יש לי מטפל, אמנם הוא בחופש, אבל צפוי לחזור ולעזור לי, אם יהיה צריך. ובהתאם לקצב שלי. כמו שהוא הרשה לי להיות הומלסית בשנים הראשונות ולא הוציא אותי משם בכוח. אסור בכוח. התנגדות, את יודעת. סוריקטה 10:01

27/07/2018 | 13:21 | מאת: אביב

ברור שבקצב שלך ....סליחה אם זה הרגיש בכוח .......מובן לי המקום שלך הייתי שם😭😭😭אני זוכרת איך זה מרגיש .......גם היום העולם בחוץ מפחיד אותי ........חיבוק מהלב