אביב - בהמשך לנושא החופש

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/07/2018 | 19:51 | מאת: סוריקטה

הפעם המטפל הודיע לי מאד קרוב ליציאה שלו לחופש, וקצת התעצבנתי כי הצגת העניין הייתה כאילו מובן מאליו וידוע לי מראש שתהיה פגרה. - - - - - - - - פגישה אחר כך, לא יודעת אם היה קשר או רק קשר חלקי, הגעתי אליו רע כמו שלא היה שנים. - - - - - - בפגישה העוקבת לה הייתה כבר זו שלפני החופשה ומאד מאד השתדלתי להביא את עצמי יציבה. יום לפני כן, לפני הפגישה ה'אחרונה' היה שפל נוראי, שגם לא חוויתי שנים. וזהו. - - - - -- סוריקטה 19:51

25/07/2018 | 21:04 | מאת: אביב

סוריקטה המטפלת הקודמת הייתה מודיעה לי בסוף פגישה שבשבוע הבא יש ואחריה אין ....כמה שאמרתי שזה מפצל לא היה עם מי לדבר.....זאת מודיעה לי חודש לפני ....שאני יצליח להתפרק להאסף תוך תכנון מדוייק של החופש -חפצי מעבר .....בקיצור הרבה יותר קל..........כל כך מבינה אותך ....חיבוק

26/07/2018 | 06:29 | מאת: סוריקטה

אביב, תוכלי להסביר למה את מתכוונת ב'מפצל'? - - - - - - - - - - התחושה במילים שלי ברגעים האלה היא שהחלקים האגרסיביים תופסים הרבה מקום ומאיימים להרוס באופן בלתי הפיך את מה שנבנה. לחלופין, מצבי ערבול ופרגמנטציה וכביכול היעדר קליטה, אלא לדברים הכי פוגעים. - - - - - - - נשיקות ובוקר טוב, סוריקטה 06:29

26/07/2018 | 06:37 | מאת: סוריקטה

הי אביב והי לקוראות, - - - - - בתחילת הדרך הודעות החופש היו אפילו חודשיים מראש. ונפגשנו בתדירות גבוהה, ואף אל פי כן ולמרות הכל, לא הייתה מה שאת קוראת היאספות בשום צורה. אבל אחרי שנים זה אחרת. - - - - - - - - - - - אין לי מושג איך הוא, המטפל, היה יכול לסבול ולשאת את זה. שלכן, סוריקטה 06:37

26/07/2018 | 08:28 | מאת: אביב

אצלי קודם מגיעים החלקים הקטנים ביותר אלו שמחזיקים פחד ... .חרדת נטישה......ועוד פחדים .....בכלל יש אישיו עם חו"ל.......לעומת חופש בארץ ......אם אלו לא מוכלים מה שהיה בטיפול הקודם ...טאין סבלנות לשאלה אבל את תחזרי שבאה בלופים ....מגיעה הנערה הצינית והקשה ....אם גם זה לא מוכל יגיעו תוקפנים יותר ....בטיפול כאן יש התייחסות מלאה לקטנים ולצרכים שלהם אז אין תוקפנות בכלל....

26/07/2018 | 09:45 | מאת: סוריקטה

יש לנו מילים אחרות. כל אחת והסגנון שלה. עליי גדול גם חופש בארץ. רדיוס תנועה 6 ק"מ מהבית במקסימום בינתיים. שלא לדבר על לישון במקום שהוא לא הקונכיה שלי. סוריקטה 09:44

26/07/2018 | 10:34 | מאת: אביב

אני שונאת את דוקטורס.........זה יצא מאוד לא מובן...... הכוונה שלי לחופש בארץ של המטפל...... המדובר רק על המטפל ..........ולא יודעת לגבי שפה שונה......... החלקים הקטנים הם באמת קטנים ,לא יותר מגיל 6 ..... וככה גם התנהגותם ....... הם יכולים לשאול את המטפלת בכל פעם מחדש אם היא תחזור מהחופש .......אם המקום שלהם מוכל ולא מנופנף או מתעלם אין כעס ......... אפשר לאסוף ולהמתין אם הם לא מוכלים ....יהיה הרבה כעס .....מקווה שעכשיו יותר ברור ........

26/07/2018 | 15:50 | מאת: סוריקטה

של המטפל. --------- אצלי (כמו אצל כל אחד, רק שזה מגיע לרמת חוויה נפחית, וגם את מכירה, אני מניחה) יש חלקים עובריים גם. אז שש זה ממש ענק. תלוי איפה מתיישבת הדיסוציאציה. וכל זה עדיין בתוך אני הגדולה המזדקנת. מה שיפה בזה הוא שאני בת בלי גיל. סוריקטה 15:48. מבייביסיטר לדוגסיטר והנה סופשבוע בא.

26/07/2018 | 17:37 | מאת: אביב

כדי שאדע שהיא לא יכולה לקבל סמס ....לאוו דווקא ביום של הפגישה ...או שאי אפשר ביום אחר ......והפיצול ,הדיסוציאציה ......פשוט מגיעה עם המילים חופש ....וחו"ל ואחר כך נרגע ונאסף במיוחד עם מבטיחים שיחזרו 100 פעם בערך עד החופש. .......אפרופו 100 פעם ....בטיפול הקודם אני לא אשכח שהיא כעסה עלי ואמרה לי כבר עניתי לך על זה בפגישה ,לא נרגעת .....בתגובה לסמס שהם שלחו לה .....ואני בלבי לא ,לא נרגעו אם היה נרגע לא היו שולחים לך סמס ...כאן יש הכלה למצבים האלה וזה עושה את הדברים יותר קלים .

26/07/2018 | 19:18 | מאת: סוריקטה

אני לא שולחת סמסים, וגם המיילים ששלחתי, זה משהו שלמדתי מהחברות בפורום, והנה - המטפל אמר לי לא לכתוב כאלה ושהוא לא יענה. ומה זה משנה אם בארץ או לא, אנ'לא יודעת. מי שאני מכירה ממשיך להתכתב בווצאפ בדיוק אותו דבר, אפילו ממטוסים, ואפילו בזמן טיסה. תלוי יעד, כמובן. סוריקטה 19:17

26/07/2018 | 20:33 | מאת: אביב

אני לא שולחת מיילים . אני לא מתכתבת בוואטספ .....אני שולחת סמס לקבוע שיחה עם אני צריכה .....לכן אומרת לי בלי קשר לפגישות....נניח ברביעי וחמישי לא זמינה לסמס ....ובחופש בטח בחופש קצר אני לא יוצרת קשר ........

27/07/2018 | 07:15 | מאת: סוריקטה

תודה אביב, שהבהרת. זה חשוב לכולנו. 💗. נו שוין, ממש אין לי כסף, אז רעיון הפגישות הנוספות אצלנו ירד מהפרק. ואגב כסף להיות כל היום מחוץ לבית ולא כל שכן בקיץ, עולה לי גם הרבה כסף. זה מרגיז. ואנא אמרתי, ויהי לי קשה לפתוח יותר. רק בסופישבוע אני מצליחה להרגיש את מה שלא הרגשתי תוך כדי עבודה במהלך השבוע. גם כשהייתי ללא בית, זה היה (מעבר לקטע הנפשי) הרבה יתר יקר. הרבה יותר יקר. גם בכסף כסף. סוריקטה 07:14

27/07/2018 | 09:03 | מאת: אביב

מדובר בשיחת טלפון .....במקום תקשורת כתובה וכן הכל זה כסף....ובבקשה במקום הבא תדאגי שלא יהיה בחוץ ככה .....חיבוק.

28/07/2018 | 08:38 | מאת: סוריקטה

יש סיכוי שלא יהיה יותר מידי בחוץ. זו טרפת לא נורמלית רק ככה וכל הזמן. ולא שאנ'לא אוהבת לצאת ולטייל, אני מאד, אבל גם לזה יש גבול. לא ברור לי איך לא מבינים. אם באמת לא מבינים. אבל כנראה שגם לי יש חלק בזה. סוריקטה 08:34

28/07/2018 | 08:40 | מאת: סוריקטה

הי אביב, שנים אני בקשר עם רופא הנפש, ואני לא מסוגלת לערוך איתו שיחות טלפוניות בכלל. רק פנים מול פנים / נוכחות באותו חדר. סוריקטה 08:39