בוקר אור לכולם

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/07/2018 | 06:15 | מאת: סוריקטה

אנ'לא רוצה להכריח אפ'חד לכתוב כאן. מותר גם רק לקרוא או לא לבקר בכלל. דרישת שלום. סוריקטה. 06:14 🕕 .

18/07/2018 | 06:32 | מאת: אביב

בוקר טוב אהובה ...יום עמוס אתמול מאוד...מנסה עכשיו לקרוא את שעבר. ......מבינה שהיה קשה ,מקווה שהיום יהיה יום טוב יותר ... . אוהבת ומחבקת ...שימרי עלייך

18/07/2018 | 06:48 | מאת: סוריקטה

אני בסדר ושומרת על עצמי. חיבוק. סוריקטה 06:48

18/07/2018 | 07:15 | מאת: סוריקטה

... אבל רואים ברחוב שאני אבודה. לא מבינים, חושבים שאני מחפשת איזה רחוב או משהו ומנסים לכוון אותי. אבל ככה אני יודעת מה נקלט מבחוץ. גיאוגרפית וטכנית אני לגמרי יודעת איפה אני ואיפה הדרך האוטומטית. רק לא יודעת במה לבחור. סוריקטה 07:15

18/07/2018 | 11:52 | מאת: חטוליתוש

את נשמעת יותר מפוקסת.....משמח אותי שאת בסדר...ואני עייפה מאוד...היה לילה לבן ממש לא נעים....אילו ידעתי מה שעברת.....הייתי באה לעזור לך...גם ככה הייתי ערה....🤨😏....מקווה שיהיה יום קל ןנוח..רוצה לישון אבל יןדעת שזה יפגע בלילה הזה ....כבר אמצא מה לעשות...אוהבת...😍🤩🤗🤗..חיבוקים עדינים עד אלייך... חטולית

18/07/2018 | 12:08 | מאת: חטוליתוש

היי יפתי...כתבתי לך למטה יותר....בכותרת שלי...ביי בנתיים כי אני ממש נרדמת...חטולית