כשנסדק כל כך הולכים לישון. לילה טוב.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/07/2018 | 20:43 | מאת: סוריקטה

🌃

17/07/2018 | 22:18 | מאת: חטוליתוש

22.15 סוריקטה מאמי.....מה קרה...למה לא כתבת....אייך את הולכת לישון ככה...???...אני דואגת לך...חטולית

18/07/2018 | 06:12 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, זה די ככה כל לילה. מה ספציפית הנחית אותי יותר אתמול? נראה לי שיחזור. הזקן שכל כך דאגתי לו לבית מסודר ונקי ושמיש וגם לו עצמו מבחינה חיצונית וכל השאר, נעל עליי את הדלת, ניתק קשר טלפוני וגם מחזיק אצלו חתולה שאני מטפלת בה. אין לי מושג אם יש לו קשר עם העולם והוא ו/או החתולה חיים. גורמים חיצונים עורבו ולא יכלו לתרום מנסים עוד אפשרויות, אבל לא בא לי, שמישהו אחר יתעסק בזה. ומעניין שבכל הקשרים האלה הצד השני בכלל לא שואל אותי אם אני צריכה משהו או מה שלומי. כמו אמא. מצטערת, אבל כרגע בא לי לומר שימות, וגם שאמא תמות. אבל בעיקר שהחבר שלה ימות קודם. סוריקטה. יום נעים. 06:09

18/07/2018 | 07:03 | מאת: אביב

טוב הגעתי לעבודה ויש לי כמה דקות ....מאוד עצוב יקרה מאוד עצוב ...וטוב שאת זוכרת שזה שיחזור וגם כל העלבון והכעס שעולה בעיקבותיו. ....ובקשר לשכן ,צניחה שיש לו נכות נפשית .אם יש לו 40אחוז נפשי הוא זכאי לסל שיקום .. היום זה מבוצע מול קופת חולים עובדת סוציאלית...ככזה הוא זכאי לסומכת ואז תוכלי לקבל שכר על שעות העבודה הבילתי פוסקות .....ולהרגע ,הבן אדם באמצע התקף פסיכוטי ,מן הסתם חושב שהוא הכי מכולם ושכולם רודפים אותו.. הוא לא באמת מזהה בך אותך כי עם את השדים שבראשו ...זה עצוב אבל למצב פסיכוטי לא עוזר כלום פרט לאישפוז או תרופות .....לפי החוק לא ניתן לאשפז בכפייה רק במקרה שמוכח שהוא מזיק לעצמו או סביבתו....עצוב לראות אדם יקר במצב פסיכוטי ....ממש לא קל ...וזה הרגע...עם את זוכרת את השיר ששמתי למימה ...על קו השבר הארור.. שכל מה שאפשר זה פשוט להיות שם ...והעצוב שהוא בכלל לא יודע שאת שם .. .חיבוק ענק ענק ענק שימרי עלייך יקרה כי גם את ייצור חי ואת הכי חשובה כלפי עצמך .....ומגיע לך להיות יותר מכל אחת אחרת ....אוהבת

18/07/2018 | 07:18 | מאת: סוריקטה

הוא זכאי להרבה מאד. הוא יודע. הוא פחות משתף פעולה. היום ננסה (כי לא הצלחנו אתמול) לערב את הרווחה / פסיכיאטר מחוזי. משטרה ומד"א מאחורינו. לא יכלו לתרום. אבל יש עדות של פנייה לפחות. סוריקטה. אצל אמא שלי אפילו טת זה אי אפשר לעשות. סוריקטה 07:18. המון תודה.

18/07/2018 | 07:19 | מאת: סוריקטה

וגם דאגתי להרבה עדים. כל השכנים יודעים. שלא כמו אצל אמא שלי שזה נשאר חסוי כל השנים. סוריקטה.

18/07/2018 | 08:47 | מאת: אביב

יקרה את היא זאת שמדאיגה אותי . קראתי אותך גם למעלה ....בבקשה תפחיתי את ההתערבות שלך שם , זה פחות בריא לך ....חיבוק

18/07/2018 | 09:21 | מאת: סוריקטה

האמת שעכשיו אני לא רוצה להיות מעורבת בכלל. סוריקטה 09:21

18/07/2018 | 09:23 | מאת: סוריקטה

בכל אופן, ד"ש. לך ולשאר הקוראות. סוריקטה. 09:22

18/07/2018 | 10:12 | מאת: אביב

האמת יקרה שאני לא יודעת ....קצת , הרבה ממני יחד , אני חושבת .....אבל בסדר .

18/07/2018 | 11:42 | מאת: חטוליתוש

מצטערת נורא לשמוע מה שעבר עליך...מזעזע....מתוקה את חייבת לפני הכל ולפני כולם לשמור עלייך......קשה מאוד....באמת....קחי כמה צעדים אחורה....מקווה שמישהו מאותם גורמים כבר יטפלו בו....את כבר עשית כמיטב יכולתך....הגיע הזמן שמישהו אחר יקח אחריות.... איתך יפה שלי....אןהבת.. חטולית

18/07/2018 | 13:35 | מאת: סוריקטה

יאשפזו אותו היום בכפייה. סוריקטה. 13:35

19/07/2018 | 00:14 | מאת: אביב

באמת זה כל כך עצוב .....אבל זה עדיף מלהתעופף מהחלון כמו בפעם הקודמת ....אתך מחבקת

19/07/2018 | 07:55 | מאת: סוריקטה

אגב, עצרתי את זה. הם התמהמהו וכשחזרתי הבנאדם היה מושלך ללא יכולת לנוע. אירגנתי שגופים גדולים ידאגו לו במיידי ללא השהייה. כמה מטומטמים אפשר להיות. הוא בידיים טובות עכשיו, או לפחות כאלה שיש להם כלים. אוף על העולם. סוריקטה 07:55

19/07/2018 | 15:36 | מאת: אביב

ואם תהיתן בעבר מה התחום שלי -אז זה התחום ....ואני מקווה שאחרי ההתמקצעות הזו אהייה במקום שמצליח לעשות שינויים .......למרות שחוששת מהתסכול שהרגיש מול הביוקרטיה שאהייה חלק ממנה. היום בתפקידי יכולה להגמיש חוקים בלי לדבר .....😊

19/07/2018 | 15:40 | מאת: אביב

סוריקטה תנסי שהמקום הזה שהוא נמצא בומיעשה לו ועדה לסומכת . או שאת תאיישי את התפקיד ותרוויחי כסף...או שמישהו אחר ידאג לו במקרים כאלה וזה ירד ממך ...עם הגיל זה רק יחמיר.....אתך לא פשוט

19/07/2018 | 16:49 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אין כמוך. מקווה שתוכלי לחולל שינויים בתחום ופחות להיות כבולה לבירוקרטיה המעצבנת. אני כל כך שמחה ומתרגשת שאת מתמקצעת. וכמובן תודה על המידע. שלך מכל הלב סוריקטה 16:48

19/07/2018 | 20:49 | מאת: אביב

❤💙💜💛💚 באהבה ... המטרה שלי לחולל שינוי בפוסט טראומה.. שלא קשור לטרור או מלחמות ....אלו שניכנסים תחת קטגוריות של חרדה ..דכאון ....אישיות גבולית ....הפרעות אכילה ....רק לא להודות בפוסט טראומה ... ..מערכת דפוקה .. ..אבל יש המון שינויים בעשור האחרון ....