למה תמיד סחיטה ריגשית....12.05

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/07/2018 | 12:18 | מאת: חטוליתוש

האמת שכבר נמאס לי מסחיטות רגשיות.....אבל לסובבים אותי....ממש לא.....אז מה אם לא הזמנתי את החברה לארוחת ערב שבת השבוע....????.....מה אני חייבת.....ולמי....??? רק בגלל שיש לי הקלה בכאבי הגב שלי אני צריכה מיד להכנס שוב ללחץ של בישולים והכנות לכולם....???? בעלי התחיל לנג'ס לי שכבר 3 ....שבועות הם לא היו....עכשיו זה כבר יהיה חודש.....אז מה קרה....??? וממשיך .....אחר כך יהיה חודש....ואחר כך יהיה רק בחגים.....נו...אז מה....??? עצבן אותי על הבוקר והתחיל להחמיץ פרצוף.....הוא סחטן רגשי בדיוק כמו אמא שלי....נמאססססס......אמרתי שאני לא מתכוונת להזמין אותם.....רק כשאוכל.....מהרגע הזה התחיל לחץ......וככה גם ימשיך היום הזה וגם שאר הימים.....אלה אם אני אשנה את דעתי......וככה גם תעבור השבת....אוףףףףף ...באמת שנמאס לי כבר....ומרגיש לי ממש רעעע....למה.....באמת למה....למה....למה....למה.............לא רוצה כבר כלום.....דיכאון......חטולית

17/07/2018 | 17:11 | מאת: סוריקטה

הלוואי ויכולתי להכחיש כל קשר גנטי. מאידך, מישהי, פולניה אסלי, אמרה לי שדווקא היה בזה יתרון חברתי בזמנו. נו שוין. סוריקטה 17:10

17/07/2018 | 18:03 | מאת: חטוליתוש

אז יקרה שלי...לא צריך להגיע עד פולניה כדי לחוות....הנה שזה קורה כאן ועכשין...ובנוסף משהו שלא ממש שמתי לב אליו...ויש לי גם דלקת בשתן.......חטולית

17/07/2018 | 19:41 | מאת: סוריקטה

חטולית, אם תגידי שאת על אנטיביוטיקה כבדה, זה לא ישכנע? (בהנחה שתבדקי וירשמו לך ותקחי). סוריקטה 19:40

17/07/2018 | 20:03 | מאת: חטוליתוש

אני באמת על אנטיביוטיקה....אוגמנטין ..875...לשבוע ימים....קיבלתי היום....תודה מתוקה חטולית

17/07/2018 | 20:42 | מאת: חטוליתוש

מה שהכי יפה זו התגובה של החברה שלי....הם מבינים ותומכים....ודואגים.....יפה לי נכון...??? חטולית

18/07/2018 | 06:13 | מאת: סוריקטה

מאד מאד מאד שמחה לשמוע שמרגישים כלפייך חמלה. מרגש. סוריקטה 06:12

18/07/2018 | 06:35 | מאת: אביב

חטולית מקווה שכבר יותר טוב. לדלקת בשתן תוסיפי קפסולות של חמוציות מאוד עוזר.וחיבוק.......ולבעל והילדים סומכת עלייך ... זה בדיוק השיח של הלא עם סוריקטה .....תשמרי עלייך

18/07/2018 | 12:04 | מאת: חטוליתוש

אכן שותה מיץ מרוכז של חמוציות.....חוץ מהאנטיביוטיקה שרשם לי הרופא.....ובעלי עדיין ממשיך עם החמוצים שלו...😖😤😬...הוא חשב לפני שיצאנו לקניות שאשנה את דעתי.....אבל לא......שימשיך מצידי כמה שבא לו....ותוך כדי שהוצאתי את הקניות מהעגלה...שוב נמתח לי הגב....אמרח עוד מעט משחה ששוב ירפה הכאב....ואמשיך את היום...הוא ואמא שלי הם אלופים במניפולציות....ואני החלטתי לעמוד על שלי.... .שיקפוץ....חטולית

18/07/2018 | 13:07 | מאת: אביב

שאת מגיעה למצב של קריסה כדי לשמור עלייך ......עצוב . וטוב שאת עומדת על שלך ,אם זה מה שנכון לך