☀️ בוקר טוב ☀️

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/07/2018 | 06:46 | מאת: סוריקטה

שנצליח להתעורר, שהמוח ישתחרר מסיוטי הלילה, שיחלוף כאב הראש, שיהיה קצת תיאבון בריא, שיעבור היום בשלום. סוריקטה 06:45 🕖

17/07/2018 | 07:34 | מאת: סוריקטה

החלטתי הבוקר לנסות להגיע באוטובוס במקום לסחוב ברגל. 30 דקות המתנה, 30 דקות נסיעה בסיבובים עם המון תחנות לכלום מרחק ולא ממש קרוב ליעד. לא הייתה התאמה בין האפליקציה למציאות. אוף. סוריקטה. אבל אולי אלמד לפעם הבאה. לא בא לי יותר ללכת ברגל כל כך. לא ביולי אוגוסט. כבר לא יודעת מה יותר סיוט. לפחות הקטע באוטובוס היום ממוזג.

17/07/2018 | 08:43 | מאת: ינשוף

בוקר אור סוריקיטה יקרה אמן לאיחולים וחוץ מזה .. התגעגעתי

17/07/2018 | 08:43 | מאת: אביב

וואוו זוכרת את הימים האלה שגרתי במקום נורמלי עם המון אוטובוסים צפופים ... הייתי מעדיפה ללכת ברגל ... מאשר לחכות לאוטובוס בטח עם עגלה וילד ....אז הייתי צועדת היום בקושי מצליחה לעלות לאוטובוס ועל ללכת אין בכלל מה לדבר. אבל הבטחתי לעצמי הבוקר לא לקטר ....אז תודה על מה שיש ......

17/07/2018 | 09:59 | מאת: סוריקטה

הי ינשופים, גמני התגעגעתי. חיבוקים. סוריקטה 09:58

17/07/2018 | 10:00 | מאת: סוריקטה

הי אביב, בשניות אלו אני לא בקטע של קיטורים. יהיה טוב. נקווה. סוריקטה.

17/07/2018 | 10:26 | מאת: חטוליתוש

בוקר נפלא.....אומנם רמת הלחות היום 70%....היום...מה שבאמת מכביד על היציאה מהבית....ועוד ללכת ברגל....לא מקנאה באף אחת הליכה כזו.....ואייך את עכשיו?....הבית שבו את נמצאת לפחות ממוזג...,? מאחלת יום קל ונעים עד כמה שרק מתאפשר....חיבוקים עד אלייך יפתי.....חטולית...בהמון אהבה

17/07/2018 | 10:34 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב גם לך...שמחה לראןת גם אותך כאן איתנו.....מה שלומך....מקווה שאת בסדר עד כמה שרק אפשר....שולחת לכם המון חיבוקים....יפה שלי....בהמון אהבה....חטולית

17/07/2018 | 17:14 | מאת: סוריקטה

עכשיו. ממוזג. כן. בהנחה, חטולית, שאותי שאלת. ותיכף שוב יוצאת. הידד ללחות. סוריקטה 17:13

17/07/2018 | 20:06 | מאת: חטוליתוש

כן מותוקה אותך שאלתי...אז לפחות יש זמן מסוים שהוא פחות מסוייט....20.10