אני רועדת מפחד.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/07/2018 | 12:35 | מאת: סוריקטה

השכן הזקן שוב בהלוצינציות. פניתי למשפחה שלו שיפנו אותו לפסיכיאטר המחוזי. מה כבר אפשר לעשות דחוף? הוא יכול להיות מסוכן לעצמו ולסביבה. פעם שעברה הוא יצא עם סכינים ומוטות ברזל. אני לא מתקרבת בינתיים. סוריקטה 12:34

16/07/2018 | 13:15 | מאת: סוריקטה

כבר אי אפשר להיות בחוץ ביום עם הילדים אפילו חצי שעה במקום מוצל והכל... שוין. סוריקטה. 13:15.

16/07/2018 | 13:59 | מאת: חטוליתוש

ימים עמוסים עוברים עליך מתוקה...והחום ממש לא מקל....איתך .....😁😁....חטולית

16/07/2018 | 15:58 | מאת: סוריקטה

ואגב שיחתנו, חטוליתוש, המטפל שלי גם היה מכניס את המילה מזוכיזם... שלך, סוריקטה 15:58 🕓

16/07/2018 | 17:00 | מאת: אביב

באמת תשמרי עלייך בבקשה ,......והילדים , כועסת יחד אתך ....זה פשוט נורא . ועוד קצת ....זה נגמר ,הקיץ . חיבוק .......................ולעניין שלמטה , אז מה עם רואים , מה זה עדים ...האם את חייבת לעבוד כל הזמן ......יש לך תוכניות אחרות לכתוב לי במחשב , לדבר בטלפון , לשיר באמבטיה .....ללכת לשתות קפה ....תמיד יכולה להיות איזה תוכנית , ואם אחר כך יאמרו אבל X ראה אותך .....כן הבריזו לי ברגע האחרון , כבר לא היה טעם להודיע לכם. או ללמוד להתמודד עם הלחץ והמיניפולציות....וכולם עושים את זה לכולם ...רק יש את מי שזה פשוט לא מפריע לו ולא מרגיש אשם ....כי זה בא לו טבעי . .....את חושבת שאודי מרגיש אשם ,שיצא לחופש ....או שטעה בשם .....לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו היינו מרגישות אשמות , פוחדות מהכעס ושלא ירצו אותנו יותר .....שימרי עלייך מליון ....

16/07/2018 | 17:20 | מאת: סוריקטה

וזה אולי גם קטע קצת אוטיסטי שלי. מה לעשות. להגיד אמת ככה. - - - - - ומשאלה - שירגישו כלפיי חמלה. איך אני מצליחה לעבוד על כולם ולדבר אל הצדדים העיוורים של אנשים. יא אללה. אומרת אמת וזה מובן כשקר. אני לא משקרת משקרת. זה המופלא כאן. שוין. סוריקטה בהמון אהבה. 17:17 🕔

16/07/2018 | 19:26 | מאת: אביב

לא , את לא תמימה ...את אומרת אמת , ואני כמוך מאוד מבינה אותך....פעם הייתי במקום הזה ...עד שהבנתי שהאמת שלי תכלס לא מעניינת אף אחד...ב - אני לא ממש יודעת איך להגיד את האמת כי אני גם מנסה להסתיר אותה כי ככה למדתי וזה נשמע עקום ....אז למדתי לא לומר אמת גם לא לשקר ולצאת מהמקומות האלה עם אמירה כוללנית שאי אפשר להתווכח איתה ...אני עסוקה , אני לא פנויה ועוד כאלה ....למדתי את זה ממישהו שישב במרפאה ומישהו התקשר אליו ואז הוא לא אמר אני במרפאה הוא ענה- אני במקום שלא יכול לדבר שאסיים כאן אחזור אלייך. הייתי בשוק שאפשר ככה ....ומאז אני מתאמנת :)

16/07/2018 | 19:57 | מאת: סוריקטה

שזורם לו בעורקים סם אמת. כל כך קשה לי גם לומר משפטים כלליים כאלה, אני כל כך מתייסרת אם אומר אותם. כשעבדתי כמזכירה והייתי צריכה לבלף שהבוס לא פנוי, אין לך מושג באיזה כאב מייסר זה היה כרוך עבורי. סוריקטה 19:56

16/07/2018 | 20:17 | מאת: חטוליתוש

20.10......להגיד תמיד את האמת...גמני למדתי על בשרי אייך להגיד ולמי....אני מצליחה להתחמק ממצבים שאני לא רוצה להיקלע אליהם......בלי "לשקר"....שזה לא באמת שקר..רק לעקוף בלי לפגוע....וכשלא רוצה ....אומרת לא מתאים לי....גם על זה עבדתי לא מעט בזכות בעלי....שלו...אין ממש בעיה להמציא....לא נעים אבל לפעמים אין ברירה....חטולית

16/07/2018 | 21:15 | מאת: סוריקטה

.

17/07/2018 | 06:34 | מאת: אביב

יש קשר לרצון להגיד ,לספר ושיראו אותך בקושי -כי פעם לא ראו. אבל כשאת אומרת את הקושי גם הדפוס הפחות יעיל היום עובד-ההסתרה וככה יוצא שהאמת נשמעת הכי עקומה. תוסיפי לזה את הקושי להגיד -לא. את האשמה שמתלווה ללא הזה ותקבלי אמת מבולבלת ולא אמינה. כשהאמת נשמעת לא יציבה -אפשר לנסות לשכנע אותך. לרוב בודאי גם מצליחים -נו בבקשה,אנחנו חייבים אותך,קצת תפיחה על השכם שבלעדייך אי אפשר ואת שם .....לכמונו ,התשובה הכוללנית שהיא לא שקר .אני עסוקה זה לא שקר אני עסוקה במשחקי מחשב ....זה לא משנה במה עסוקה .פשוט פותר את הבעיה. תנסי לתת לזה לחלחל מבלי להתנגד ,מבלי לחשוב אני לא יכולה ,בהתחלה מאוד קשה ללמוד להגיד לא -כי לנו אסור אחר כך לומדים . 6:33

17/07/2018 | 10:02 | מאת: סוריקטה

יפה שקלטת שאני במשחקי מחשב :-) סוריקטה 10:02