כבר צהריים ....השקמה😍🙆🙇🙅🙍🙌🙋🙋

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/07/2018 | 06:13 | מאת: אביב

כבר צהריים בא.....אצלי לפחות ערה מארבע בבוקר נגמר הלילה... באסה לי ...שיהיה לכן יום נפלא .......ובמבי וינשוף נו תצטרפו לחגיגה... .

16/07/2018 | 06:50 | מאת: סוריקטה

התרופות אחרו להשפיע ולקחתי אותן מאוחר מידי, אז הלילה התקצר והיה קשה לי, מניחה שבעיקר לנפש, להזיז את עצמי בבוקר. אבל הנה קמתי ושמחה שאתן פה. בוקר אור, ושנשמור עלי עצמנו. סוריקטה 06:50.

16/07/2018 | 07:11 | מאת: אביב

תיראו בנות לא קנאה בזאת שיושבת פדלאה ולא עושה כלום. חושבת שעניין הקנאה הוא יותר ביכולת להרפות .....יש בזה משהו ,מאוד בסיסי. זאת לא קנאה רגילה כמו שלמדנו לחשוב עלייה..זה קנאה ביכולות של אנשים לעשות מה שבא להם להיות בטבעיות מה שהם רוצים מגעילים או לא ישרים או לא .....ואנחנו בבסיס פשוט לא מרשות לעצמיינו ,כל התנהלות שלנו קשורה לאחרים ....אולי כי אנחנו מחוברות לרגשי אשם ......ותחשבו על זה 😍

16/07/2018 | 08:58 | מאת: סוריקטה

קנאה בזה שיש מי שלא מרגיש אשם. סוריקטה 08:58

16/07/2018 | 09:10 | מאת: סוריקטה

קנאה במי שמתמסר. קנאה במי שמרשה לעצמו להשתמש בזולת. קנאה במי שמאפשר לעצמו להנות. סוריקטה 09:09.

16/07/2018 | 09:11 | מאת: סוריקטה

קנאה במי שמרגיש ראוי

16/07/2018 | 10:14 | מאת: אביב

וזה כל כך עצוב.....תמיד אמרתי שאני לא מקנאה באחרים ...לא מעניין אותי רכוש או דברים....אבל קינאתי במי שלמד ,במי שהתפתח וצמח במי שעשה משהו עם החיים שלו. .את יותר מדייקת ופרטת לגורמים...אוהבת ואת ראוייה הכי ראוייה בעולם ....10:14