אז אמרתי לא, כדי לשמור על עצמי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

15/07/2018 | 20:48 | מאת: סוריקטה

בשביל לא להגיד 'כן' כי לא נעים לי. ולא להיות 'רעה'. יש לכם מושג עם איזה כאב אני מתמודדת עכשיו? לא יכולה לשכוח את ההשוואה שהמטפל שלי נתן - הבחורות ששוכבות עם גבר על ההתחלה כי לא נעים להן ממנו. בוקס עצמי. סוריקטה 20:44 שכועסת שלא רואים אותה. לילה טוב.

15/07/2018 | 21:18 | מאת: אביב

וואוו אני גאה בך ...וכן המשוואה נכונה ...ואפילו יותר.. ואני יודעת עם איזה כאב ופחד שיכעסו שלא יאהבו ....אוף אבל אני שמחה ואני כאן רואה אותך מאוד ...מחבקת וגאה בך ויודעת שגם אודי והמטפל היו גאים בך...ואת בהחלט בדרך הנכונה....

15/07/2018 | 21:40 | מאת: חטוליתוש

כל מילה שלך אביב בסלע...וסוריקטה תקראי מה כתבתי לך יותר למטה...על כלתי....

16/07/2018 | 06:42 | מאת: סוריקטה

ועצוב לי שהתווכחו איתי. אמרתי את האמת. שקשה לי בקיץ ושהגב דפוק, ואמרו לי - רק שעה. וזו רק שעה נטו. לא ישיר אחרי העבודה ולא קרוב. לפחות שלוש ארבע שעות בשבילי וזה הופך את הדבר הקטן להיות קטלני. :-( סוריקטה 06:41 היה קשה לזוז הבוקר.

16/07/2018 | 10:17 | מאת: אביב

ברור....כי אכפת להם מעצמם ...ככה זה בני אדם....ובשביל שעה לא שווה כלכלית 4 שעות להתרוצץ ....את פשוט .....בלי מילים ... אין סיכוי שלשעת עבודה יוציאו אותי 4 שעות ואני בטוחה שיש להם רכב אז פעם הבאה תגידי אין בעיה בתנאי שאתם לוקחים ומחזירים .....שלהם לא ישתלם ולא לך....

16/07/2018 | 10:18 | מאת: אביב

וכבר מזמן לא אומרת אמת . אומרת מצטערת יש לי עיסוקים אחרים לא פנוייה ...וזהו ...כשאומרים אמת יש מקום למיניפולציות זולות....ככה אין מקום לשיח ..

16/07/2018 | 12:30 | מאת: סוריקטה

לא אמת מפורשת. כמו יש לי תוכניות אחרות. שזה נכון. אבל יש עדים מסביב שרואים מה התוכניות ובעצם לכאורה יש לי זמן פנוי. אני כועסת. מניפוציות זולות, את קוראת לזה. לכולם מותר עליי ולי'אסור'. עצוב. ואפרופו קנאה. סוריקטה 12:29.