שבוע טוב בנות יקרות.......עברה לכן

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/07/2018 | 21:48 | מאת: חטוליתוש

שבת מאוד יפה ביחד....קראתי אתכן ונהניתי.....השישי שלי עבר עלי בחוסר מעש....כמעט טוטאלי בגלל הגב התפוס שלי....לא נקיונות....לא בישולים.....ממש בקטנטנה....והשאר במנוחה .....גם זה כבר נגמר....ומתחיל שבוע חדש.....ראש חודש חדש...חודש אב.....בחודש הזה לפני 7 שנים נפטר אבי הביולוגי.....זה סיפור עצוב עם זכות לסגירת מעגל....בהזדמנות.... שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולנו.....בהמון אהבה....חטולית

14/07/2018 | 21:50 | מאת: חטוליתוש

שכחתי לציין....21.50....אתן אולי כבר הלכתן לישון....אז נשתמע כבר....

14/07/2018 | 22:36 | מאת: אביב

יפה שלי איזה כיף שאת מזכירה שראש חודש...ושמחה שנחת ואני לישון ... לפחות עוד שעתיים ... 22:35 ככה לפחות ישנים כמה שעות רצוף ....חיבוק לשבוע חדש

14/07/2018 | 23:00 | מאת: חטוליתוש

שינה עריבה....אני לא רואה את עצמי הולכת לישון בקרוב....אחרי כל כך הרבה חוסר מעש....23.00.....ליל מנוחה מתוקה....😀😀חטולית

15/07/2018 | 06:57 | מאת: סוריקטה

הי חטולית. אב באב. סיפור. שלך, סוריקטה 06:56 🕖