בתכנות מחשבים

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/07/2018 | 08:39 | מאת: סוריקטה

יש חשיבות מכרעת ל - Enter. מה אם לא זה מתבסס עם שורות. וגם טאבים. ועוד ועוד. הבה ניקח קובץ תמונה ונפתח ב notepad ונעתיק את התווים. שנרגיש בעיניינים. תראו גם איך הכל, בלי מרווחים יוצא מהמסגרת. לפחות ראיתי שזה מה שקורה אתמול - - - - - - - - - a#60梐6ݤn´‘w/6˜e„Hª1ŒÖc¨ÛxúU¶Õ-Ö,ã< Ë™—%·üþôæãöE/´Zš5[ÇçT—Nò˜Œ zI Óg#;Á­râP¬WÔòÜnèÆc† ¥jÛeâ*XqÓŠsÛyªÅWqq4MÐУ`n⥒¼›ˆ‡µ=íÒ0[hééV‘„xÉëëëK5»M eíME½‰r³ÔÅ3yXÚ€Žô»¢Aº%^z®*Ï‘òž2ESh†àGSéScEbÄ‘Á…(0Ç­1‘ @Ïn)ÒF#E;5bÞÐ<aÜcÓ4ZâºFzD]€ãrÞÝcl:Œœt5<°•@SŠ…$9ùN´ía^äËi3 €¡ö©m¢û_ÎUGáLº/<ØA‘Žô–S½¼…YN(C{§Ž//iP¦+.B°¹ ¿J±w;HǽC³í<=(jì#¢,éQ¥ÔØÈôíJ8A•ƒŒÓ`am‚¤*K‹ˆåL•ËSv²%_šådh•ãÙsßë„v“r($õ©l¦Em¬£qV–@’ïQÅ+ ½Lødk`Á­ð <FOÌsÓŠ¼ÄNKã¯jpxW‰ŒS°®U€ÚsÒ¬´Ë ´jÄt8§•Á³éª0IÃ)§aF<í GCY¯nÍpY‚°¢´&žAâNéAQ*oO¥+™E!BåÛ€c¥N,Ø”uEÁ¦ËÈiëL¶™ñ´gŠ½ rZ·]¼uàUcq‰>d{U´šMÊA<EI:G‚ÅzŠSÊËó. úU•!H j£ ‹„ çšÔŽeK8¤‡-/ YÝ=ê mŒ+«éW-Ä-!YdùjmíÄvéä¢äcƒM®¤§­ŒëBñ¸%G¦+BFG_º1Š©m`­Ô÷©ß2pÇh)­H²Ûƒè1Zv÷’Z@$@7úU ´›— ŽÕaab 'šº&I=ÉZKó¶h±×ŠBðÄ¥£ŒV{ÂÐK÷ç5dÈ©à©ëJìm.„3 ¯4 0jÍÒÆËÈÉnôÀê²pÀçµIpø_•sH:•°¬X=jD¶k‹,…â˜÷Éãš}¼­“ŽH9¡ ŒpmÔ(*qÇÒ›3ž™éM–!*~læŸmo")pÙÏj¤‰e©àw€P=1Uæ<¼m¾• Ë\¡IYä ¯qq$„dô™I Qð¨÷âŸmû¨zŒT–Œ$gŽµk%Â>Ò°2Œ21®#íÅYˆ«E’÷¥;ƒ˜¥`ÀôÅSš)ˆBDf€±k÷ c-è;T«4{‚†ç¥ñ¤‘îäg½l^À1`AWm.CzØú[v?:ÏSD6Vò ɵ€çŠ±rÂHY1‘ÅUÓÊ£² ó×5ô,É2 ¡£PµVûM¼OÌjèâ­Ý*´`¬Éb€ô¡î8¥a..£’O1Won•j Ë¿‘ØTKk¡ÜpqÒ¶ô·†vWûý©Æ7ÜS•–†L–èç•Äƒ¡©ˆ6ñ¦áÃw¡$pË:ŒÇž\ȨIÀ8¡« jXdVÚN õÅ>ÐÛ&UIíÅDß*fjm´Kjìç•nôÓ hA4Êà°Tð1O,«òˆÀ_¥LÀ3 ¤uFP„`ö4€cÜlEG¨$VйP.iÈŠÅw°Úµbr¸.Þ”ÚºÊwöÁWj€qÏJ†Ý!½éÒ­Oæe{Š`¹WR¹Ïû4¬Uô¬o* `R:¢J£ çÚ«ÜC9epÒŸ:ÈÊŽF1ÜP€»yäDåð;T1ˆ0HP}©³9Ao˜ Êià%3òž”˜’Ð$c,v‚jX¦‹…ñPa‚fËU›K(„AÜnr{P•ØÛЍ­ñ.26ö⤒3¸ }*Ü© ( ÃÖ©ùñ²—§cM« ;‘¡G¸ã#4±)^úb«¾"3¹js!ºˆS¸ ØÕHÈbp[·*´¡ cÇ5j1°q†=»ÐÐ,Œ¤ð:QÊ ‘ØZÆî„tcÍj_A • ŒTíBÀäº:U™—ÏäzSÚ6!ë+”ò;í z dk ͼ :úRù* †4mKx™Ho3±õ¥bdz)Œ¯@;b«˜<µ2¢îÅDÏçnCÖ¬¤»@äõ¬>)|àÌ¥6då€#Ô ± ¨>€úÓ]•Af"£Û LÇ·èi¾Sr¨È<Š%Ü€:t«V²*í, ×Ú„†öbª˜Æ1ÜSVÛ0@ :V”¶¿ äj/’HŠ'ðõ\ÕXÍ31-‘¥á SÜ•´tŒ;Ê¥­g,Í´m¢T3ÆÌ…·(éM4–Ãi·¹NâÒ8.Áaž §\[¬Œr9â›åËÃSe› J¦8úÔ\¢-7’1Ҭ× `T±£BÄç9ëNÀ± 4ì&ÃìÁ”Ǩ¨nlÌ ¯“†íéW¢ÄL¡³ÍMlïqøQbÔ©|¸ùH©Ur06ƒP€ É61HŠø8 m¢‰&“c(ªÒت;oƒéA—Ë—¯"–A4éŸá= !«¦V’±‘Zfœ@ Œ -ÅZ–ôPTùâ¢FXÇ]®:R+ “Á†Ú€w«¶rFñ:H£p•<üîp4í«÷Ôç4Ñ,s¹UÚT2ôÍO"*D‡ äzUu$ü¤~5<ƒ0Ù4ˆd„(gZá#`}Å^B`ç^âU vúÔؤ>&D*²(qP\Ü€ ˜ÃdÒÜË•ˆ6>n*5l°R‡ïUЛ+Ü•Dq`¨Àõª’}Ža$Q¬zSâVF%‘¶·é,å¶l¼lñ7#ÚŽ…$“.ƒˆ’l¸¨¬­…À=r*ªÈØòÉ8íOyLQ(UÉõ©°ìHcX§ûƒŽ¼u©\ÆX•^qMÎüI÷‡¥E,Î’å”=}©‰dÂîÚ1î*6¶Že…&…ºglù’?FÑÉ==iˆImÐí ­=2Ñ5&EVô#­Pºµ”Bf «•nÊMð ”|©hÉ–¨³zZÔaYqߊÉYDû²¡¿•¥¨„h=‰ô¬äUUÊ5D–¥AhJІŒ ©Ê[ÃM “ÐÕWsУ­Kmhn÷’vàšHl@¥r09è1RZ(…Ô66¹2.×XÍÏÞô©f·Ü½FEZ!¾…MBÖu’ {â³Þݝx ¾}+R=¬ëô>µ=Ä*ª˜ô¤ C!`xùe_–Ü—b°ç¯i¸`Œy<R¥¨„—\sBE\•§û#ùXÇ¥Qš9‹r‹±êÔã™$Nÿ -¼¾y^0­1- òÚ˜Q>`Q‡Lt¨a¶*åƒ~•vyQãÃE,9|À¨â¦ÃOB£Y)› ÙÏJ»Æ»WjœvÅE³ËBFH÷¦BÄžž) dÌ Ïòápzb‘¬ÊÊ &÷«rDkg¯éD²æ1n½*¬MÊWv¥6œ §¸¤µ†2rôïSO>ÂIÀ¤‰‚±!O©c[ <ÊÛP¨ t¦cXˆP#¦(¸”I'ÝåN*MéžÆ: ZÈ ðùL…S*Çž:T—P¡ É#<V”L€„dÎyÑ¢\ƒ†éO”9Œ ¨9+‚=ªÜŠ% »1ž2M5¸`sZtB<£à8Í ßb‰#ùŽ¼S®Li)Ü*`#TiO-'Â<Š,"¸a$`ºþ]©—hå6wŠ¹]ÎWT÷¨nn”‚»×Ì=Ü,Ýš4Y@,<SÚÏçåÒs‘IµãŽ9X ‘Ôw¥[² sÏJ,/A·ä²ˆãE%zdVgÙçy‹¼J}+RâC#ü¿.{â Mê§qËvш•e— ô¦ÜÉäÌ  G¥I8•‹ «R9tÃFV ™ÒJV1.Î^*Ì3%ÔA¶ Z±RžYO”ŽIªê‚0p8ÏåSa¦Gn‚áÜ2 +Eì¢UL`õ¯îïV¤Ô Ø ÀU!I6ôÆáH\ûп,Œ ŒöâŸM4e×.3Û­d›‡ŠîO3 /ÐÁj_>Z¾ €çÚ£û(ŸvҏjdŒw£ Ü}i] l“Sb‰¡Œ…*ø?…K}¡À#VÎ â THrr½ÍOu9»E Û@â‹+Ó¾†r´1퍕ä¼U\@튀GAÉ)‚W”lmçŠeè’&ь歁B(Á8æªKláÁþpE1dÛy¸;qÉ¥`±sìQƒ–ÀFöïDvñÅXô§Ï(eòÈ g úÔj‡Ìc»å…+l‘†À 2;â›å9+°(çšwœ¾h±Š™Ð« œT„G%¾Î$*Tú F49Qµ¹Ÿu ¼ClƒzXTK¡™{õvÄŽ\äÉã¦E=Â:• `Ž•;–‰Š =Íf]Á$DHŠXJM‚H•ŒoÊaSC;‹ÜÄ6/^9ªÖûf\¸d>¦µa’͘csô©JàÚ+<†xòÁp: U\o` çڝ½¡“8ëWáhØïEäô¥k•±L#Œp¡”ò1RLà…/,xâžèó³m`zU­Ñ˜6ºmqÁ4ì+™ìè„.ÁÈôªé;e¨Á>ªÃ«žW¦i.–8çV^C Eh8B½Ö¦b­ómØTH0 <dƒÀ§[È#—vܨíL–B‘îÉ({ “Ì—iPp;ŒUöJ dŸá +´y+†>ÕVÈäRñÏQP¤ch. ºš°_É•AÍ0Kæ–Tø41¤?œ uã ¦@<¹ ‡Óµ>à¼q…uç¶Il6ã#¨ïR>„qâYX*  qR$JQ±®*ä1¸°öªL`/BG\Ó±;‰n¡ÃÓŠmåš±ã ëSÃ(;˜g=€§ yY¸úÑkŽö ±‡b8Ãp8¢êе» Ny8«7aAÈ==jLJvœw\ªÄß[”­,rQ˜ÇSc±’,¹â´ ·’]HÈàÔ%Øîfܬ2KŠÙNâ)#lñ·Ó˜VL>2OË«©Ï ¹CëS²†µCƒæg íSb™„±Ãó)ïk„>^ÔDf•‹c p)bg•ÈvÀô4ì&28w¦Y@n•iHÁÂã¡Å6 3í53 ™R{õ¤ÀÍ™Žü 8ö¢8K°-øT— ɹOÊ;Ôèñ8¤oíÍ+r7LddcéRÀV2Ž*¸ çÚ‘C«ÇËT„2ö=Óo'ƒÎ)VÙ {›kÛ*ÕÅ¿š›ÕOJH-”xù½)5¨)hC§Á䣳Œ÷©R&2cPTût¤ŽC"íN"¬Û7–»}zÓHLlR‰s¿ïtéQ]ÀA ÄØTÞX Ò)Éè*•ÜÓ3Œ‘Å6Án,“Œ  6})²Û®àËŒŽNE1Ÿ¦y&§½…„¢lŽõ%l1îÊa5%\HLˆ¥bÖ¹Øä’3–É ÷­Ë]Tˆ€íÜÕ!5س$;c’8À”ñYj U@˜+Á$u©îfw‘Y€j2q’U˜õ M‚D¶ì’3*¨ÈÔm’ ¬C׊u¦¶Q²yÇzš$ ¤ãÐv¤…Ô±eûèÙ$M¡zñU¥…$›tj0½Zy™á=¸ä÷ª‰i&<Å“¯8¦ÁÊV§ œf¦µX'‰Þh‰èHªBÔîìEhÚ*¨GA´–ã’Ð…bdBýÞ)È3‘ à犻rɐGAéU£Ò3lÄxïNÄîTû4r°\cwJ’tM¢bóòŠðà‘€;S#€oÉ9ϥ̴‡ªªäg ÖÌPyq c¸¦ÇÄÄqíR‰ºzÕ!IÜl­ õQ¸pj”ñàä´úÕñ[Üî<“TRp×'\ÇÚ†(\#3G°‚¹éŠµö|Æ@Ón&(è"A³<ÕËfiCot©H¦%·’ÿ )Ç#šQIp6Ç•ÍVh–''?J±ipR'fÇN,Cwµ¤1äOLTª‘¥ºÆê3Ø⪅I&Ï%ÉÍZ†`Ё®ƒZÎ9A8ëM™–0Œ)ÃÌó•G$Û§|6w8éE„W¤-¼ `F8¨cq”+´ð§ÌÛX…=[…â%2™{ã­JE=ò© ̵U’(ı¶áÔc­YyPæ6S涍­U“³Š« bãÈRѼ˜p„}üt¬ø #$äñV-¯‚[5¬‡ w¨®QD<<0§"b­¡,ñE ;pjŠ]Â}*ƒ,\v5<‡l®*Kµ·9U$$ sÐâ§$¸ùð~¢¡f ÀmÀr¼ÈÆcÔЄô3üˆ¹@ÏZ» Ç ©Pª3Ðâ™åª¿9ãŠuÞ#h¢È¾i‰»‘|¡Ê~•^'ó‹P}±V¤Œ:ïÈëÀªò(†ãŠD% Ó&ÓŒyg´V\dzÕÆÚP´MžEìêOzv •¢ò¥F-Ù=MN0°ùn¡ƒqÀéSª~èyaNÞpiÖø—-*àŽ˜¦‘ µgmm «¹@û°4É!µ’Ø‘¡¦£<né@xV4Þ¬¥Q6Öå8“k.úUÉbEVŒ:b¤`7œ za‘døZO@Ü«vÇ`À /'Š¦¢9¶’&µ¥¶3FpA$qXÅ$Šc•ÁSÒ¡¦k­`½C. ÕeC,[¤PHè*-¦—<–Kv€‰ÉŒv4¬=6ba†û§µMmd³6ÆÁQÔT wFø#¨¦Åså«n?0¡n'ä[ž¶…TzzÕi ŒÚ ö©ÒåîH\õ¨¥ß…[ ¦Äˆà8Vl`·j’3æÄÛ¸úÓ-"•äf’6 ê9Gò”` A¡=µ¼o$+b¡»O)A 6ôÆ:SQŒLT·«L‹4mœéT…³3îcµhâ ~ö¬¥˜™RI1ǵ3ËXÜ*fvlØ¤Sq10àqšÏ°·-¹d8崋NSQC1ûH\29üh&ÅÈ ƒË''­Fâ8qŒmõÅ:F\lêëUîmWŒ‡ÀôªbK¸Û¤yåPqE»„+(;}ªëÈn3žqÚª¨ýñ’5,;ŠV¶¥^è™0%bb'9ÇQU%/,ì0 qÅi\ÊÅc‘H@85_k´ªc £u"†„™R…ÿ vàe¥ZXá·à¨#±ª“[,sœd'<v©6•s–ô©±E¹$UÛ¼nB8Û¥†U£T÷â©Jó „.Qx©UÉ@Jž{U_ ¬<. W#¸ÇF•Ô\çž*X:¶Þ´‰º)Êx ‘Þ\qÌb玞µ¨¤”P É©äó?P).T .Ù Ž)X¤Èî`F‰‰AŒqU ˆ"¢•úR´ï"ˆqœóW-•Ü†t!—Ôu¤=„HÖIAe©«73¬cËE‘ÅE)FR­òÓ% Ib =1T™-_rH .@u÷¦5­ò)ö©ãO'v®j4˜Åtw0!ª…èÚyiÈ}ªChZÜñê*iÂÛ‡\Qm€àûÑbng[ÚIÎÜûSc#O‘˜¨=ù«SktUˆRÜÔ —ocœ–¬ZwÜ’Öâ+©ÌŒ@éŠ[֏ÍP@㜁ڳVß$>Ð: ½¼nÂI‰cŒ/4ÚI–-Q<dŸJY4䔸l!†ÅB[f p;Sᥐ+6sØS&Ït6ÖÔ0(í‘»ó« g±ÜÊúI [߸ô5~ò1 J]ƒ})¥ ›Ô«n •‚„V9*[‹h,Ná†'¾*™ºTBãïS>ßö†10hº+¹¡ D±‘œb«ÇwlˆÀ¯N•+†Ø­òŽ XKvHá]{Žæ‹°qH'¹†K}±§>¸íMQŒ zU9]ca…dAÁÍ2Ð#Hÿ ¼ã¨57+—BÅí¼L"8Ž¸ª»Ð =ªÈPÙû›½-¸P_tgš7 Š|ðçË#g÷H«¶çÏŒH ¾Õ^KÍ!p qV˜# ·ZÊÓ¡˶ ±jŠãT㚆 …Û{‚OAÚœ¨>_ jY‘–ŽPdö¢,ä`/cRC¿ÌùSNª`.FyÍU‰׶˜Û…Vúbª&Såãvh–Ô\rz¯9‰1ѳ­HÒ%„KÀaŒ{T²¢V^7鎵§c=½Õ›$‹‰ûÕ™ªÚ4sÄ#%‡|U5er®ìÁåÏ ›cHÀ eºñQÉaNsV ƒ" üäpi¡ ò”íÚ7jˆÀ²Ì¬XsŒt5+Aµ ,;æ£Xaá¨ìQî‘\Œã¡¨nÑ’ÀJ–x”†è:zÔ4r8ÜÃ>”Ø–äÖï ð‹’’GSN…÷)R˜Á⦌GªI ‘šŠæà|ûHçÒŸBm©A' pûm©ÒàÍ8ŽqÒ¨D˺FÈÉ<ŠUŠ=ù!ÏÝ÷¬îkd_™-íÃm ¹ïŠŽ³ l j«4ß*÷ŸÖ®Û&À t4A·7QGýß :\Õ­Ä÷sL{£þñ«¬Â]9DQŠ¯:"f0¡¦@ÅU‰NÃívJ#Ì@(”KoŒƒ¿JžÆhãµ qŠ’÷ËŸ„qô§bo©YmÑ¢È#ÀâˆÑ7a‚îíW­ìñmŒò¿¥Rx0Ĩ$Sh¹m¬a–å†ìV\•Ú¬FÑÔâ™4ò¤‹î Säóvã¦)1¥b•ìFic À*õÀ­Á 8™[  `ù÷(ãš½e³)‚Ì#”$ ñBàãvGz¹qf‹j dêxªñ¸fe#ŸJž+¥¡u8"©[b—%¾J.ÕÁéÅZKn ` «éV¥T.O äUx.ròäT´=Ê3[ùÈzd2*¨"h±ƒSM!`X¿<Q´¡Ù@7SRhºzDÂ0Àa}«EÒ-ìWnO¥QTU ƒj”Ûù±+«Š²Zê$–ä<r2Þµ:B²¡GAÍ™ÒERù_zÒtŽ¿¨¥Ër[±›, ½ /ʼTSF‰*¶ÐcÕ$×$»SŒ÷¥Ê3"îëÚ¦Å!²˜”ü 0<ô¨‹FAù@ö©nÆÀ(Çk<nœô'šF󝣎õ§4 –û“úŠ§ª:~VV„3¢Fw úSHR¼R[.â ·\Š©s`6„ ô¢oÞãîó֝4‘H‡ËbÞÃ֐Òh϶" @ Í]]¡†à6žyªRH‰&Â?zJµ ¹;Lí‚ô’*Cgäð ±iåCíˆ6F)º¼ V")¶ŒÁqŽ❬ÉÝ㍠U,zJÍKoÞr¸É«Í[!—=i"— ¯& ö5[‰;à "m gÜRMùqS´É<™À Œ j·-ëNÄ™¬»e{ôÅ^ÊÆÈ û›;!• qÛÖ‹‰#iÔŽ?*V±[“„IÈPj„ì¡ž Ø=x8•òc~G8õª19yÝß‚1I!ì‚Q(+’õCË_—ŒIØc¥lÀ€°*H±¢KEnæ=)rÜjV&XìÔ9RãÚ Hí•\§/éPÎï ˆˆ9<ñRÛ(•‰UÁ4X:\ŽÖRò6P€?Z·;opd `PHI¼µ S™¼1ÉÇj }È(Ô#ä2·lTŸkɱ…EíDˆ 8$Õ7¬­È i"ñ¹I”¨ŒÐT°Ãn"bW‘Àö5EWÌ_1zÕfð§åÁÇ9¤¶À%eRdÃRY€ œõRâ7ž@Û¶ü5¥dÁ@F&š±Rt\á±´ t¦Z¢Gþ¥ç"®Í,*ì² ÓÞ©ïeæ>™Î1@–Ä·‘2… H^+lÇ ±ëŽ•a®ƒFÎJdÑ!Aå¨Ç­ kÌ€@Ÿhó#šÓ"À™QÏ·Z¢ƒtÈ¡8kFwÊ@~÷AŠ"(j0É0_-ÌuÅ2ÄhÀ"µ'ùlÈ^k6Ñ@lËÊç“Mî$ô.Mm•V*7cò¦n$Q˜ŒQæïß°œt¡mˆq!à‘@ hq(@ç¾*µÎ-²Œ ³*ÝË´xÇÞöª3Û»äóïIŽ>döö›†æáG"¬[A•˜¨>• c˳`}jô,©·hÈ„ ºwºác ´`SlÒq»kzŠ–V/÷AÜyâªÃlg½ŒtQɵ]I[¦ÈbmÀMK¦ùm9fEùºdTÿ y‘¼S7íËÑE-˜ít\ºhþÞK(*@5›wq{W©éŠd—k€Å²v⣖2zû–ÇØ°™ŒžO—%#P ÃÚ¦YŠFv¦«²‰f^GSŠ`V±°Üîåy'9#µ^†Ö6¸Ëޮݺ×cF8ªÑ¸ªgu'ï©r$D¶à*Ž2*®7± “éÖ¥%$¨æ“>WÌ£+A6,Û X$‘Àùx•4açÀLçÚ´¢É<w¨Ù–IVESZ hʘû"±A4È¡†Và}©÷„5ÉÇ#pˆ¤“ÔT2ÑlܪÄÐۯ݅CofB´“cv9§À›È¢†g*sÔó@˜Âv)U@})wÇ$EJ€øàO‹# ©Ï\ÑvÑ‚$G¨Clž Ä0{Sî0v¨Ú{b«ÙùhKœœõ¦³ù’¡Aã4!µ¨‹n%\wÏ@)÷6Ì @SÆqR£¬EOjžlܨ 4X(ÍÛ„ '¶*¼¼s•jýÓ$«å»céÞ©˜vÆZ&ÎÞԚذ ä\ãñYš¬,Ò(€ ¹gbFCcò«ЬjIÎhHMØ£gh|½ÒµKöa+‚q±9Æ*ꩉvžÅU‚Ø Œ÷ªq°'r¸·nƒ,sÒ®\Æ-Ðp 5,P¤j­œ¿ëQjl. c8=1Sm{± –(£€Æ}*ÅÄ{cd`öÅTks*òp£Ò½¢É,)¡1ü;(1í÷©';Â[‚u8¦Èò2¯ËžÔÖ_1—œ1@ˆ¥Èèˆ † ³]¬UÔÏLUø홁ìTgëNÈMŒé—õÅ*ámjªí! 6:K{8晝—q&›#9,ÝJ·§¿ïF?BÜOk…ÄqyÉ„Ú–î$fP€ zŒPŽÍ<Žý*9[,X8#§Ò›%"²¬cw úT–åmò+nìE4¯ÌÎ)Y¶° e½*QL[¸ÇÙË ‰éŠŒ!ò+ó¼TÆFr¡Ç~‚¦c `CE€«˜f/'UmË9òÔg8éÚ¶&•¾è ãŽ*Ô†Ó‘¸œNÀ˜±$I&ŽÔ‘Ç Ï½F{TQ¬²¶é9ÍIf"WûÇ­ ˲ÞLa@ô¢Ýƒæ<TW'z¢Àâ•­YN=Å6$‰.cŠÑvpIæŸmÍŒžõZólÊ«÷•µÁµä)"—P¶…{‹M·î­yqeU”dJ o|ÙO#s†´-­.^}ÒåÓhÄ-`“M·äš• ,Æ8ÇJ|›Œ˜/¥F‘æ\tÇ,h‰-¼™²6à{TˆDnC`æ¢óÒSóg½é‚Ñ·‰X£ ¤]»šij+£` ‘Ö«ÖÚUqŸJºƒ éŽ*œ®ë×&™šÜ±, Ä6¨Ëtâ™-¶ñæH `Wâ °åñÓ?JÏi àä❀§pVÜ  =±W£·U‰C\J‰Q¿y÷»T’³+ *GS@R0—¹Û¸2ŸASžúT‘ IIõ©e„Íœ¢Žô$2/>'‘ce½Å>ò J¹jŠN’†*¹mÝjõ¼ >rx56+`ÅÔF"GŠªË”¢“AVí×l¬Ã¿aRK BÌúÑbobš–ŽUaÐõrSÃr¨ÏÒ¢ki )=ê5‚hÔ`¾´Y†ƒÖ»wÅ>ˆF«ÜúÔ‰*å›ê*6xÉÊðE 6âÀ`:.võ¥¶xaŠÇŠqÙ .Nzš¬ S×½K¹y$F {Ó`H’èpj®-À“k7=væ xYv.Xþ”ÅbKñòÊ£Ú©‘áC ;Ô×1Mò©Q¹ºBÀ¹H¿½KÜkDE<k´$Cå#™ˆ­ÓnÑùVÕ«ZƇn vªEÝwŽh°'qR$Q¹Ïà5PÉ.Ý£g~*¶§#Á)KñRÙNåœ|ãµ½@uÔjŠFÍ ÷«´m ÁÅ,¤Ü¸%xô¨K“i_— §a„ ‚rÄÇLŠœÊŒá™UY¸ªª¯öƒ6(ëAˆÜe†FÞæ¦Ã±,±¨Ê(š¨¶-'ÔóS¢lN-ëDw†yV /V¦¶-,±lفòõ5U˜\…GlQ,_¼;:Í=q ¹ÛÂ›%!©ä> ž•–9@Ç|UÏ&ag-ÛÚ©H¡##õÍ&ŠZ“‹ c.©Ó’i¶Œ%-µ1·¾*᝾ÄàäsQéê°©g wÁ¢Á}È pò•\^)÷PF® ON”\ÜÅï j³ÜP[åôÅ-†•õ¥DÜõè*ÓÅåŽT×¥QIþ™ç5kí2¸`úÐ&Và–víÐS˜9* >Ô²ÚHNrIç$¬°( 9"šBÚƒ4&Þ4ÛêqOUðJŽ=©(Êï^Y¿J…ft”†\ =ª¬–ŒyŸ88ÅW³JÌ *žœUù×í*²:Q3,,)X"D*¥ÈêÄS,¶å=qTÄí,"#×­Mj†8È|SL+ÜDŒêT~°ÃæŠ0:w¨LÅî6 â´m$åø¤=ž…B*Ï<T 4É_¯væE+æžÔ4‘Kl0¼žsNÄ™¥¶œàsíS$[°U:÷¨¥½À­[Ú@« ›VB¡±&ÐzŠšo-#P ž¸¨ž(Ð|‘ŒçÞ ’çϹ8ûƒ ¥°Zä¨û™”¨ÀöëH%wp«SŸJQæF 2ÇÒ¦ØYُÞZ h¢GBäsÅGªmß´ŸJi #tȩħhE\ý)Ø–BÁY ÀDcmÀ“Óÿ -÷;°ééCv2sE†NQ¦… 3U.­ÄN¡Žqè9«ŠåGÉ“ŠÅÔõø4ÙÏ›4X"®ìH–?$¸f9éOòTò£å_j[)…úÇ*¨ÚË“ŽÕj0±ôì)¡KM ér$(6©ÏJŠâåLd`n5,÷.ÎW=*“ße—úPÁŽ`‘ùx\ñÈok8_×¥VŠÔ3HÀ ð*ÙÔ6Ĉ©“ê;P'äAx$H×÷c'Û¥V Yq€RqWn%i@À9ªÆTˆœò)Xh?*…ö³¿•€#÷ÅQ—Sóäòâ\ëZ>^è¢ßË·4¬SЙJŠª€±¨¯™måXÎ7}*Ô6ÏAãÖ³Ù'¹¸È¸ç‚i´BՐ2eÃ*M^[}±†p2GJlví 4ŽAÇAI+<¤ØÇZÙ7—*ù€`vZà<˜Øªˆ8PÁš>:Š™È Ã=…0H¡žg¼ÞØ)Þ®4hò¨ÀíVbãÉ^sÖ£¹FH¾U;›¿¥M‡{•Ãv }1Käˆþr€“íSCkäýù-Îi “Ïb TØb[Âzœ~"‘ãLã'Ò®E Æ»uè3U® òŒ«/– x 9mÄç ¼ö¡ƒp?(ä ’{ᜠwÅcwüŒ…’:âªìAÈGêië#Êÿ t†nçµG9h›ô¢Àõ‰Z1òŽ:ÔÉ0™¨«ñ²ˆ€ïüêÆÔŽÙ˜ãÌj݈m#ÁòSÑ}©÷mAl ½VµlÈç Õ‹Ý„gï0¢Â{™BA½Ê¨.;‘O²/"±““À©£Œg’}*Õµ~悝¬C/f }©T`³…=ñS˜äü¼ƒ95ÔÁŸbü¨´ ‘€#©ÇJžx‚íÀ\éLÆò€V¼’rs“üè28âX·>zš"Hyf¥V¸,H\ ?ˆëEÂÅÖ·‰Ð„äZsΐÓÆ ª%ˆªî,pœ°HÒ±gã’yéG0”Kl“.ÍôQY×w+ $vê¬Ç©ÇJ¶¨­‘»ŠF¶$Wj VD0Á¿,êºô©"V .uÈæ­Å2&@1Ͷ8Ý€äŠVÈà‰0Í€ ãÀ«4„`^¼TpÇ5Ä ªp3×½I!ŽqjhM]Bf—÷J¶?ÊHHY .{b¤¶a ÉàžÝé³#6XÓ!¤Æ PìgJSåÆIìGå`žMY…£ˆe†æÇ9©°ÈmãiJ@:ÔÒˆÄ÷ʪŒþ”¯q¾E ¿!ïéD…îžM!’É,kò*Œ3SAÉŸ—9N,K2&ε†È]U09H–QuKf ÉíQO2•Ü vÅKpâI[Œ/¨ª²çùPü«úÐÐâI& ²†ÇN*es» ƒòª°F gŠ» ª¥™»Tƒ •XI‚9ö陂 @UÔèåóȽ+/Ú$ËdûUX 'Ëv ÏsŠžsoUÆŽ[Ö–é˜vÜ‘òåE&20Û‰ÚÚ¦lcøw:TNûÿ v˜À늍c;ó¸šÌ-柘) Àâœ$\±^›0¡#$Ôq&Ù‰a’G4Ä!Q,¥Èã§J–;UtÜ@Àëš•Hç {SÝÔCÁàR°\r´Q©'ÒªBkŽJ•'=:RÞ„“ҝoÁi =)€ù|”—*P{ Y¤b aGû t¤ym¸  »g=iXÒo%‰ŒûŽ´õ-#î 犹䢦HËã©íT”°•‰û¿Î˜]1ë K!Ž ÅNû0ª7¼U¨ãÛ[€yª—•c^ç½6„µ<&ÕßôéSI WdqÎ1Pí=j°",¿6BŠ”61§$8¥E"¤jHU…Z1lPːP<Í…/­;Kl YÕ760=*f¶|– }ªktòWqŽƒÖ›wrb‹Ÿ¾Ý í@¥²¡Üà3}*fŒJ¸ê•WD’XwBËU»H‰Nõ LˆG G=qS²Ç„^ªU €–î*àdµŒœrJ•š=‹—P20½ D3´n<Óì\Mºa……2·žìäaAàP; ƒ’TN*'ƒ‚ÛA$ôô©‚8Ü@ÂõfÖ%hß–cÀ§a3:8ÙFÝ ç¹#ăh8éVÙQŸ’B/ëPOÊŽ=ûÐÐ ²$;Aj«ä«'Ž8«èŠvî¥6i#P.XœPAòŒçŠœDÁA*?ÅFèÊØQ¹oJ·4cçèåEH›Fc'Ú¢ŽÆ"ÁäLâ­Çt%û Ù4Jâ5FY½iì+Ü*„Ê ÛÚªnÄg œÖ„±Š¤üǨªÓFȁǵL¦§ç(Î:‘V¢˜sŒ¸qR4·Á ±ïP‰,FsÀZ,;‰ W96ŽäT² T&0 Ÿj ±A¿@ü©öó,JY†GaëJÂmh J€Ÿ¥V—™ö€ƒ «­zÓ · ýÑY׎Òd…¨`· Ý´z{U†cPp*•¾ö;W¿éW$bŠTr{šE²8ŠÌû —J’î4ˆYØzqKh‰¿ëÉ=êK˜o`8 ›êQ6qÅrcÚ–ÚUwòÀÀ©¾ÎÒ¯ :Ó¹ˆŒ1Ý ›vÞ”Ž7ÀúSŠ°Lã«1`sŒþt˜ 42:e@³.-¸Žx­C$®§<ÐÖUÒHò“Ï56)u§”-ötâ°¯b; ½3[PÚaPAÇ5™tŽ. yü+i"i½Â+†–$8ÇLU j¥¹ÏJÍxÚùFZ­ÛË,ˆÆp*,6H<Þݪ¹nœö«àãԍbŽr>¼SH\Ȩæ¿ ûÕ´Aܦ§a FOœu¨~i(8SëCBZ‘–ÚÇý¡RÚÀ$WÏZŽ(…›æ‚w›¥oÈ—Ë{f ¸+ÜSùéȧ ï=@Ç?JYw–]©œÓ'Ô«q1R1œ·zŠÀO Ábå—vMi\Z~aL·€© õ¦´ èX¼pãò·QUYV%nµqáß`r*“&åù”‘œ M^ƒ –ã5~ÚA[ Š¨m Šš(Ü‚ ôÒ¨—'Ì-éš«œ U»úUíƒ 7 ·½+ 2;&Ùò• ½²:SÛÍ}ì©”SÐT+>~SÞ­ÅvÖА¿1=E2ZÖ読¿9R WšÜ¼éS3=ÇÍ#ÔR8tUVÉÎ M‹½€96Y¡«JŠ :îµ çÉLg+éPÇrXà'ËíL›\¾f"B|¸æ˜.DOÇ*x Õ)Hw2±ê*ÄrE,`íÉÇ8¤; šÒ9ÝJ±ê…ý“ېŒ©ã5¥BË0ÅXáxÆã¸Ɲ†›G=l›&ó:ŠÙ‚lH'ÛP4Y&5Ç¥\µ”œšµÔyy"”챨ÚæUl<|ú“RÜN'T*0GSI&%EÞzzPJ 4è2£ƒjð¿‰`1¶r8â©Zá RÄŠ°é c9½òÜʬy¬g˜Íµ9Í6e`Ÿ0‡j”¯•8Û‚¦Ìå_aCµ»×=®n™U iö 3Á©Ry"_-Û;8«ÉŽ0¦r*´Ñ+ÈIàÐÕ„ÇEu槡êAåõlóéP 1‘€=jc8Ë’j@@å|ß݃ӽ*ú•ç֬РØÏz~Hø>´ì)ÝƤ«‚ÅE¬} ê;Ô²£Œõ¨b!Ëqšú©Šo½Å6QR‘ŠtÑ)‡÷c©´FO&†,ý”ÉItà⧆?,€[w±¦Z«¸p;Š{FîK/Z—Õ'`éYꥮL »H5z pX¸¦ÜØ$Ò¤áyšh“Ô¸X ee ;Ó#¸Æ_ÄS'ˆy%G5$Q›{mÄuÉèVR„Ù"¢)! áj+;…iœH¤ÕuÁ`GË@ގäèÔ1!ˆ’ŸJx 6 áêE)Š°æˆ™f!ÚOjšåØt4é.аأpíUníç¹r둏J¼ÊÈœäýEjÙÇQ3ÆA Øô¬“B oÆ®[3,$l<ô>Ô$9j6WFfõÏjŠ;¢øˆí*½2)^5‚Qà‘e$/¢•¥…·‡8ç—{pÀâ µ.H$‘ë@,[kŽsHe‹{¯2R½ýjþwW¡µQ¶µ_4ŒÕå@›ÈsÏQT‰e[¦]™{UarÑ Äe[ŽE~w‚#<ÔÖQy¶¬ŒÀ8äëS¸öýéôíš™e2Hw§Ú’ÙæäÔÆ ‹¸ “ÚšBl…áórŸ©«0BĐã¶E@dlå:U€’<aûw§`l®wZ»n”gø®x—Ë'®ô5û™H'ƒU¬ákRØåI¡ØÒTxn'rŸÊ©ê=xÁíZ©´Ä9#Ö³u4,U°9ì)H"G¸>ð©4’N›qЊ‚IUÀpjÃÄæ%q€H©(nÓ»q9#Šv<åã½@‹$Ÿ'Z±ƒœŒS@Ƥ¡^†µ"ƒu©pä°÷¬ý¢yJèjäSýž1¯ÝêÓ]Hk±JpÀîÉÚzŒÔvîˆìG/ØÕÉ„w9DàùV|{cbÎ*iݽÛJHÚ随ÊóX08æŸ#Dï¿=Å;͏Ìs’)¡Û·n£Ö¦·ÉS¹@ÇbЇp¤ñïO– Ó0Œ`fªÄó%†Ø´Ñå"•2)b{Š’òÇË!Z|”=7Á¥aßM 7§œ… Ç¥Xò˜ $ñŽ”*a÷J;Õ—%26äš, •íÕ[¾1M—Éã#ž)aXŽ´ªÐl}ãÜÐ ÎÒo l³m4*€°'Ó׳Ddlm=qQJ±Áô`Gzv°›R$…¥ ƒå÷¦Çň Ôb£‘ZEGRG4·AP!SŒã4ìL÷lØBWo°¨¦ùXåO €F˵˜åO¥ZýÂ09Ö“¬Q”6æp½…IøÐõ¡ç‰äÀ!O½I „nö¡*ËpVã§QÖ¯Ç1P€¡ÉïU"ُ»¯©«K'šWæQŠhRÒ0íº ÀI3BWÝëEÂÇ(%†H¨l„±\Ô0Z ¨‚1“¸§Äˆê)wíÆ:zTÂ8ßx-ÖšèàI×ÌnN;ÓbPÙ>™§$e%Øæ¤a±ˆ$-3žãËgPªØõ©’áŒ[ˆ ã¨nÈ\nþõC9;Tdã88¤‹²/(ó#¿:l«„›9îiÝ€PX‘ŒÒJæHöÈã42Q‘å]Iô§¦ÁòžqÜUhí¿yØÏ;.Õù'® "™cí 0¥G>¢«²yŽFN3œTQ¬ŽÄ0ïK'hÛÂïPy -m‰.‚}”íFSô§Y2y9s´Zµö•½„ T-£Bj‰èYkÆ_¯ÉëUí£2Í ò:Ô¢ò8ƒ&3ïE•ôb^ Ȩ݊ÖZ"–É–FÈéØŽ´¶Ìd~èÝÆjíÌØŸ-À=«#PœÛËæ®vã$ V-ji¼b*ݦj5%,€튩k}ö¸ÌŒ Šl“3¶å<Ô‚Ä“K³¦Æ«Û]Éæ27ó+–Ür;`çsÔS@ÍS—*¥r(&m3|½2i-¤häP8\S®%ÛœžsL„P•ælÆä®O_Z‘b»¨äš™Œs(Üß0íRˆDÃhQBfkD]É<Šž9üµŽª@iÚNGS•ÀÏ5% å„mŽséU2È8,M^½ l›¡o›¸5FÚðÈCíÁ¤÷Úä’ŒåAàŠCº*Ý=*ǘ²…,:œ Õ¹-Q£ÝÚ1Ž*¬Kv*Ef˳¹æ#f2¤äÞ• Â@€8´±ÂâçzÔ°BÇ ‰2ρîjÄM;§åô¥’Gq†ÅN¨I]£ ŽônVã†7·Räe}j#4nÄÊu¦ù'œ±Ç ¨ZÚHO˜œƒÔÐ \±<üíÈÀéD—ŽP!lŽ¼ÕxåYN üÔ¦ÀŽÔÔ,Œ1Ï¥Zû?œŠcÔfªé@¼ÒôÚ£ŒÕ‡˜· ŸïS%îY‚Écˆ®?Z®Ð…bF}*Õ 7ýf ìjibXò²uÇËïT£rncMi(`a\Ž†¬ùK‘JÜãïV’`r˜ç§NfmþQëFڏ} jæ+‹0°°ç¿¥gÛŶ%;·0¦9HEtàŠˆ&Ôß¾€Òr»»ÆÊȺêî€ç zŠ¨#X²Njx®K£¡;F*9†ò ”w¤Æ@üŒîÆ*ÌD¹;zzÓZÜœ2¾µrÑ1ëI rЈ˜ÆàÙäæ¥`¬I$÷©Ä‹ ƒ(jëX[]'ã’¦ªÄsWï"ȃå<žõ Ę9=j ´b̸'=¨´F†UŒt5+rÞÄrî%F{R´«+(üéóI#ÊÄ(Ú8éUgR¡ ñƒÔUE÷;¢ÃsÇJÏÚù!8ÛÜw© “yÉÉ©'ÄL6n¤!ŠTA'®E$Vñ1 ¡©B dÉ$qÖ¢'3÷Ð1%Ch6+Vèj‘K…•Y3€{VÌ‘ ‹aÆîÙ¨¡ ´Œ½©Ø.@/ºFù9ëÅ_ŠXÙpÉ—)‚Ù£œÉ´GJH.¡gekŽ Õ2wØGÜ~_—TV¡fb¬ß6x7å©Q†'ÔÓ"L?˜«Î9©h}]­\žôج »bë!G‡ƒL¼T»AÉÊõ¨bQª’ØÅ°t,Þ¡B…[æAŒý)w—h‘9‚*)Îò¢>UYvŸ\SL]¾pT pGz‰aŠ8—ÌÁ—®qO‘yÄc•Çj.£,#”ëŽô1"»ìFp§µLŠ a×õMؐZ6RÃøkR#æù.àg¡-JzWªñ¡‘ tÈ£Žç1ã µm烏—8ë KYÀîÊ÷ÈÅ ;£J9Ã<jÒŠqƒVg†`ñŸ­d]YmDѱÜ4jð£J Ÿj.Mº£Nh•cVÎàGJ¯×;Y~VéK¸ìÈlƒÚª2J® ééO`4Œ6ð«„?×­JþLð)U ôâª=± úÐÓGŠ §ž(lV>mÇÇåLB’Fr¿7cK)Ü=@¤’7tëPY (XÛ ÃzR[D²3Û «v±,ÐÊ,ÔUQµ\“•éNÁrÍ·›m»i#ڨ߅–9€ÝžM\ŽWrJœ¨ã

13/07/2018 | 09:13 | מאת: אביב 22

ראיתי את זה במשהו שכתבתי לך ....שחלק מהשורה נעלמה ... במבי הגדירה את זה מבחינתי הכי טוב ...אתה כותב וזה כאילו לא אתה כתבת ...והאמת ....שהבנתי הבוקר ,את כתבת שאודי שונה . כן הוא שונה בדבר אחד ....בשידרוג הקודם הוא החזיק תקווה לכולנו ....בשידרוג הזה הוא חסר אונים כמונו ,הולך לאיבוד בעצים הסבוכים,הרי הוא קורא הכל לפני שמגיב גם את מה שאנחנו כותבות....אני כאן עוד מעט 4 שנים .אף פעם אודי לא התבלבל בשמות ....זה כבר פעם שנייה שזה קורה לו .. לדעתי בגלל זה ,אין את התחושה לפחות אצלי ,שהוא מכיל את הקושי ....ומחזיק תקווה....להרגשתי אודי ,מתוסכל מהשידרוגים האלה ... את יודעת סוריקטה ,אולי זה שלי .....בתגובה של אודי אלייך לא היה שונה מכל פעם שמברכים אותו....אבל אני הרגשתי ושוב זה שלי שהפעם ,את היית כמו מים חיים עבורו ....ואני מודה לך שכתבת את מה שכתבת.

13/07/2018 | 10:17 | מאת: חטוליתוש

אביבית מתוקה שאת.....אין כמוך כדי להמתיק......אני הרגשתי אותו שונה....אבל ....סבבה....ומה שראיתי .....מה שסוריקטה כתבה לפניך.....באמת נראה יותר גרוע מג',יבריש.....אז מאוד מקווה שכבר יסגרו את הרווחים.....ושהכל כבר יחזור להיות נורמלי.....בהמון אהבה...חטולית

13/07/2018 | 14:15 | מאת: אביב

הי חטולית ,לא יודעת מה את רואה...זה דווקא מעניין אותי ....והייתי שמחה עם גם האחרות היו כותבות....במבי ,סוריקטה ....ינשוף ....מה עם הגב שלך יקרה?------לעשות הרבה בישיבה ולשנות פוזיציות פעם ישיבה פעם שכיבה ....לי יש דיפלומה בכאבי גב . למדתי איך לתפקד איתם ובעזרת כל מיני אביזרים שמצילים את החיים. דבר ראשון ללא עקבים נעל ספורט טובה או נעל עבודה של אחיות כל הזמן על הרגלים . לא כפכף ולא סנדל ....לשים לב להליכה ולהישענות על המקל כדי לא ליצור לחץ על צד אחד ....ולהקשיב לגוף הכאב הכי קטן לעצור .. .לתת לו לנוח ואז להמשיך .......

13/07/2018 | 15:05 | מאת: סוריקטה

ישיבה נחשבת, למיטב ידיעתי, מצב לא טוב לגב. אבל אולי הכוונה לתנוחה אחת, ולא לשינוי פוזיציות תדיר. ישנם גם אביזרי עזר מאד זולים שקונים בבתי מרקחת לתמיכה בגב בזמן ישיבה על כסא רגיל כשיש בעיות גב. למזלי, וגם לא למזלי, אני אדם תזזיתי עם קוצים בטוסיק, שכל הזמן זז. כשהייתי שמנה יותר, היו גם יותר בעיות גב, מניחה שיש קשר. בכל אופן, בגלל שאני מתרוצצת, בלילה, צריך פטיש בראש, כדי להצליח לישון. סוריקטה

13/07/2018 | 15:54 | מאת: אביב

סוריקטה ...הכוונה בישיבה זה לעבודות בית ..כלים חיתוך בישול ועוד...ביום שלמדתי להוריד עבודה בעמידה הגב הרבה יותר טוב . עמידה סטטית הורגת את הגב ....וגם אני נחשבת לתזזיתית הכל טוב .

13/07/2018 | 19:31 | מאת: סוריקטה

.