בוקר טוב אהובות ....אוהבת ...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/07/2018 | 07:54 | מאת: אביב

סוריקטה שיעבור היום בקלות ובנעימות .... חטוליתוש מקווה שהגב ישתפר ינשוף ובמבי אוהבת מקווה שאתן שורדות . בואו ננסה לעשות לעצמינו נעים היום. 💜💛

13/07/2018 | 08:20 | מאת: סוריקטה

הי אביב, נקווה שיעבור בקלות, לא הרבה זמן וקל"ב היום. אנשים אחרים. סוריקטה 08:18 🐤

13/07/2018 | 10:10 | מאת: חטוליתוש

10.08......עדיין עם הקפה של הבוקר...והגב עדיין תפוס.....תודה על ברכות הבוקר מתוקה שלי.....ובהצלחה גם לך סוריקטה...שיעבור מהיר וקליל...אוהבת אתכן....נדבר בהמשך....חטולית

13/07/2018 | 12:45 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, טיפלתי אתמול בגב שלי. סוג של עיסוי משולב מדיטציה כזה. אפילו בשביל לנוח שעה בשאון העולם סביב. שלכן, סוריקטה 12:44

13/07/2018 | 13:55 | מאת: חטוליתוש

כל הכבוד סוריקטה....הלוואי עלי.....מעריצה את הדרך שלך לטיפול בגוף שלך....😍🤩🤗...מקווה שעכשיו את מרגישה טוב יותר....אצלי אין שינוי...חטולית