עצוב לי .....ובטח אין כאן איש

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/07/2018 | 22:48 | מאת: אביב

זה לא הוגן התשובות של אודי ............פשוט לא הוגן ....אני מבינה שגם הוא חסר אונים ....אבל פשוט לא הוגן .....כל כך הייתי צריכה שיבין ....אעלק תיכנון של 2018 .....אנטר ורווח היה במכונת הדפוס הראשונה של גוטנברג במאה ה15 ...

12/07/2018 | 22:51 | מאת: סוריקטה

יש. אישה. באופן חריג במיוחד. וגם אני כתבתי להם על האנטר, אם ראית. ליל מנוחה וחיבוק אוהב יקירתי. אני עובדת גם מחר... סוריקטה 22:50

12/07/2018 | 23:09 | מאת: חטוליתוש

היי אביב אני עדיין כאן.....ויש לי הרגשה מוזרה.....עכשיו הייתי שם...קראתי את כל מה שעלה ואת התגובות שלו....והרגיש לי כמו....ניפנוף....אולי רק נידמה לי.....אבל ככה הרגשתי.... חטולית

12/07/2018 | 23:19 | מאת: אביב

ניפנוף לא אבל , עצוב לו והוא חסר אונים כמונו, הפורום זה הבייבי שלו הוא שיקם אותו והצמיח אותו כל כך הרבה שנים ולפני פות משנה היה שדרוג שריסק אותנו ולקח המון זמן לשקם והשדרוג הזה פשוט רצח אותנו סופית .....וטוב שלפחות סוריקטה פתחה שירשור חופש נעים .......פשוט התשובה שלו איכזבה אותי ....................גם עם מאוד מבינה ויש משהו בדבריו .................לא מצליחה להסביר כמה זה נורא שחצי ממך אין לו מקום יותר ............. וכן זה שהעצב בא בדלת הראשית כמו שאודי כתב זה סוג של חיבור .....................ועדין מאוד הכאיב והכעיס המקום הזה שלו .......

12/07/2018 | 23:23 | מאת: אביב

בשעה כזו את כאן :) ..........חיבוק לבוקר של עבודה ....

12/07/2018 | 23:47 | מאת: חטוליתוש

טוב מתוקה תקבלי את הדברים כמו שמתאים לך.....הכל בבסדר...אני כבר הולכת לישון...עייפתי מכל הכאבים האלה ולא מןצאת מקום נוח לגוף.....ליל מנוחה יפה שלי...אוהבת....מלאן...חטולית