אביב.....שמת לב למה שמופיע בדף .....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/07/2018 | 18:04 | מאת: חטוליתוש

הראשון בכניסה לפורום....תודה לאידה ואנונו ...או שזה לא מופיע אצלך....ממש הופתעתי לטובה....והיא כבר מזמן לא מנהלת את הפורום....מה את אומרת....חטולית

12/07/2018 | 19:14 | מאת: אביב

זה היה מיום שאידה אמרה שהיא פורשת ושיכנעה אותם להשאיר לנו אפשרות לכתוב כאן כי הם רצו לסגור ...פשוט משום מה השדרוג הזה הבליט את זה כמו אצל אודי את כללי הפורום ... עוד טימטום מבית דוקטורס .....תאמת לי נמאס ואני קצת רוצה לנדוד מכאן ........

12/07/2018 | 19:31 | מאת: חטוליתוש

יופי.....כל הכבוד....תעשי רק מה שטוב לך.....שמחה בשבילך ...תעשי רק מה שעושה לך טוב...בייי

12/07/2018 | 21:21 | מאת: אביב

חטוליתוש מתוקית.....אמרתי שבא לי ...לא אמרתי שאני עוזבת 😊--------- ניראה לך שאני עוזבת אתכן ....מה שווה מקום אחר בלעדיכן ❤💙

12/07/2018 | 21:49 | מאת: חטוליתוש

האמת....אני כבר לא יודעת למה לצפות.....וגם אין לי כוח לפרידות נוספות....זה סוחט אותי עד סוף ואז בא גם לי כבר לעוף.....ולא להיות יותר בשום מקום.....21.49

12/07/2018 | 22:03 | מאת: אביב

הבנתי את זה מהכתוב אני לא סתומה .....אהובה אני כאן לא עוזבת ....סתם מוציאה קיטור ...סליחה יקרה ....

12/07/2018 | 22:45 | מאת: חטוליתוש

22.38.....לפחות היית אומרת שאת רק מוציאה קיטור.... את יודעת שאני תמיד איתך ולידך נכון.....אז .....תתריעי מראש....בבקשה...😅😅🤗😍🤩😘 אייך את עכשיו...??? מקווה שהלילה יעבור רגוע ושקט.. .הרופא שלי לא מוכן לתת לי לעשות זריקה לכאבי הגב... הפנה אותי לאורטופד....כי אולי זה משהו בחוליות תחתונות בעמוד השידרה.....אז רק בשבוע הבא...ועד אז עדיין כאבים איומים.... מורחת משחות כדי להרגיע... .....ולא עושה כלום לא בבית ולא במטבח...לא מסוגלת......כמו חלילה שיתוק....מעצבן.....אפילו לשרותים קשה מאוד.....אז בנתיים ליל מנוחה...חטולית

12/07/2018 | 23:14 | מאת: אביב

הגיוני , תשמרי עלייך , באמת חיבוק ענק