נראה שחל שינוי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/07/2018 | 12:26 | מאת: סוריקטה

הבה נראה. פיסקה. ניסיון. סוריקטה 12:26

12/07/2018 | 13:04 | מאת: אביב

מה את אומרת הלוואי .... בדיקה

12/07/2018 | 13:05 | מאת: אביב

😢😢😢😢

12/07/2018 | 17:55 | מאת: חטוליתוש

היי סוריקטה....מה גרם לך לחשוב שיש שינוי....אני לא ראיתי כלום....סתם נהיית עצובה.....חטולית

12/07/2018 | 20:57 | מאת: ס

הכותרת האדומה שחזרה להופיע. חשבתי שמשהו יותר משוכלל עבר תיקון. לא רציתי לקלל בקול. אז ניסיתי ושתקתי. בי.

12/07/2018 | 21:24 | מאת: אביב

הי סוריקטה ......תקווה ....ולא לכעוס.. .הכל טוב ...בסוף זה יסתדר ונישכח מזה כמו השידרוג הקודם הדפוק שהשאיר חצי מאיתנו בחוץ

12/07/2018 | 22:05 | מאת: אביב

ויש לי הרגשה של חוסר הבנה ...ואת כבר תיראי את זה מחר .....שאת הרגשת מותקפת ....אז זהו שלא גם לא מחטולית תיקראי שוב ....חיבוק ענק

12/07/2018 | 22:24 | מאת: ס

חזרתי להסתתר. ואני ערה אחרי יום מאד ארוך. אבל זהו. לא הרגשתי מותקפת פה בכלל. אולי נדבר קצת על ג'וקים. אני אמונה על הדברת המרעין בישין אצלנו. ריסוס עצמאי, בבריכות הביוב ובאזורים הפתוחים שאנשים לא מסתובבים בהם, בחומרים וטרינרים שמוכרים לקהל הרחב. זה עובד יפה מאד גם ככה. חופשי מקבלים פלטפוס מהקרוקס שלי, החברים האלה. ויש אצלנו גם הדברה ביולוגית - החתולים גם עושים עבודה יפה. בשמחות.

12/07/2018 | 22:27 | מאת: ס

בטיפול - אני לוכדת היתושים. ביד אחת. צ'אק. יש מלא. שוויצרית אני. לילה טוב.

13/07/2018 | 05:38 | מאת: אביב

יש כאן המוני מעופפים .........וגם במיליון ניסיונות הם ממשיכים לעופף ...

13/07/2018 | 08:24 | מאת: סוריקטה

והחמסין הקפיץ את הצפיפות שלהם. לא תמיד אפשר להילחם. בדצמבר זה שוכך, יחסית, עד כמה שיש כאן חורף. לפחות אני מצליחה להציל כאן צמחים ועצים, למרות שהחמסין ההוא של הארבעים ושלוש מעלות הרג שטחים נרחבים של צמחייה (במקביל הייתי חולה ופחות טיפלתי. שילוב). עד החורף הבא. סוריקטה 08:21