חברות מורכבת בין נשים. זקוקה לפרוק

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/07/2018 | 09:09 | מאת: אודליה

שלום רציתי להעלות עיניין שאני לא ממש יודעת כיצד להתמודד איתו. בשנים האחרונות אני חווה מאוד קשה את הבדידות. כל חברותי פרשו. הורי נפטרו. אחיותיי בנו את חייהן עם בעל וילדים ושתיים הן אמהות יחידניות. אני היחידה שנישאתי לא ממש מאהבה לא מתשוקה אני חייה עם בן זוג בבדידות. לפני שנתיים פגשה אותי מישהי והפכנו למעיין חברות טובות. הבעיה היא שאני לא מסוגלת להיות איתה. היא משוגעת מוזרה היפר אקטיבית. היא מצטערת לומר לא ברמה שלי לא האישית ולא מבחינה מקצועית ולא סוציו כלכלית ולא כלום. אנחנו נפגשות לקפה אבל זה לא מספיק לה. היא מתחילה לתכנן לי את כל השבוע ובונה לי מערך פגישות מראש ובצורה כזו שהיא כל הזמן מצליחה לשכנע אותי. זה עושה לי טוב שמח ושם אותי במסגרת שיש חברה יש עם מי ללכת ולצחוק. אבל.......... קנאה. אני במצב כלכלי יותר טוב ממנה כי אני נשואה אבל אני מאוד נדיבה איתה. מזמינה אותה לקפה נותנת לה דברים שאני לא משתמשת. דברים שווים בהחלט. (לאחרונה נהגתי למכור אותם)היא לוקחת ומעריכה ובאותה נשימה אומרת לי שבעלי רובוט ואני צריכה לעזוב אותו. והדבר הכי מלחיץ הוא שהיא מדברת אוטוסטראדה ולא מאפשרת לי לנשום. וכל פעם שאני איתה קורה לי. נופלת שוברת רגל שוברת יד שוברת אצבע מועדת משתפשפת על הכביש מאבדת ארנק מאבדת טלפון. ולעזאזל אני כבר לא רוצה איתה. אבל כשאני מחליטה להיות בלעדיה היא מתקשרת ללא הפסקה כמו מחזר ערבי ואני מצד אחד לא רוצה להיות איתה ומצד שני אני חיה כאן במעין וואקום. ואני לא יודעת מה לעשות. עם בעלי לבד עצוב משעמם בודד ולא נדבק. איתה אני מרגישה חיות אבל גם שיגעון מסויים. אני מעל גיל חמישים (בפנים אני בת 20) יש לי אנרגיה של ילדה לא מוצאת חברות אחרות. קורה לי דבר מוזר. החברות עוזבות אותי אחרי שמבינות שאני בקשר זוגי לא מתאים. היא היחידה שלא עזבה נשארה להקשיב ולייעץ. אני אובדת עצות. אתמול למשל לקחתי אותה באוטו פתחתי את הדלת כשהיא לא מפסיקה לדבר אוטוסטראדה ונפלתי על בור בכביש ואני לא יכולה ללכת. הצילו!!!

12/07/2018 | 10:35 | מאת: חטוליתוש

היי ובוקר טוב אודליה.....קודם כל טוב שנכנסת ופרקת את מה שישב עליך .....מוזר בעיני שיש לך משפחה ואת לא איתן.....כי לא ציינת שיש לך איזשהו קשר איתן.....כי מי יכולה להיות לך לעזר ומשענת יותר טובה מאחות.....חברות נטשו אותך בגלל שאת בזוגיות לא.....מה הקשר....וזו שכן חברה.....נשמע שהיא מאוד מסכנה.....את בהחלט יכולה להציב לה גבולות ולא להיסחף אחרי כל לוח זמנים כזה או אחר שלא מתאים.....נראה לי שאת קצת מבובלת ....ולא מצליחה לתת לעצמך מקום שאת כן רוצה להיות בו.....בלי שום קשר למצב סוציו....ואיך את אומרת שהיא נותנת לך עיצות....כשהיא ממליצה לך לעזוב את בעלך...???? עד כמה טוב היא מכירה אותו...?? או שהיא אומרת לך זואת בגלל מה שאת מספרת לה על הזוגיות שלך......ולמה את לא מחזקת את הקשר שלך עם המשפחה שלך...עם האחיות שלך...??? גם הן לא רוצות קשר איתך בכלל בעלך..??, יש הרבה מה לחשוב בכלל על כל הנושא שהעלת כאן...לא הכל ברור...ולא יודעת אם באמת ליחס לך את כל הנפילות שלך בגלל ה..חברה...הזו....הרי לא היא דחפה אותך כדי שתיפלי.....חסרים המון פרטים לתמונה שהבאת כאן....מקווה שתקראי ותכתבי....ואם אוכל לענות לך ולעזור לך....אשמח...הבדידות בנשואין שלך גם נובעת מחוסר קשר עם המשפחה שלך....חטולית....יום טוב

12/07/2018 | 10:40 | מאת: חטוליתוש

דבר נוסף...חוץ מהשיעמום בחיי הנשואים שלך....אייך הם נראים בכלל...הנשואים...את מרוצה מבעלך....הוא מתיחס אליך יפה....ובכלל את מרוצה מהנשואים האלה....חטולית...10.40