סיפור לכולן בוקר טוב

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/07/2018 | 07:03 | מאת: אביב

https://m.motke.co.il/index.php/?idr=402/&pid=129117 אוהבת אותכן .......תבדקו למה אתן קושרות את עצמכן היום ... .💟💜💛

12/07/2018 | 07:26 | מאת: סוריקטה

הי אביב, מזכיר לי את ההימור שבטיפול.... היום לבשתי צמוד צמוד. לא בטוח שזה מחמיא לי, אבל לצורך הרגשת ההחזקה. סוריקטה 07:26

12/07/2018 | 08:47 | מאת: אביב

לא הפריע לי הטעות זה היה חמוד בעיני ....פשוט החלקים שנשארו בחוץ צריכים את היחס אליהם ....להרגיש רצויים למרות השידרוג הזה. ......... וחשבתי עלייך רבות הבוקר ....ברדיו היא אמרה למי שקם ללא כוחות ...לזכור שיום חמישי היום .....וצמוד זה טוב להחזקה של הכל אסוף ולא מתפרק אתך בלב באמת ...