סוריקטה אני דואגת לך

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/07/2018 | 19:52 | מאת: אביב

אני חושבת שאולי כדאי כן לכתוב למטפל ......להאחז ,לנשום לתת לעצמך כוחות להמשיך ......זה נראה לי הגיוני .....אין סיבה לשקוע ,לסבול .....מה את אומרת.....

11/07/2018 | 20:30 | מאת: סוריקטה

גם לכתוב כאן שאני סובלת תופת זה לא נכון בעיניו, והבטחתי שגם את זה לא אעשה. אז 3, 2, 1 GO - - - - - - סוריקטה 20:30

11/07/2018 | 20:37 | מאת: חטוליתוש

היי ..בנות.....גם ההודעות שלי לא עלו....ולא מבינה סוריקטה למה אסור לך לכתוב כאן לפחות מה עובר עלייך...??? אייך זה קשור למטפל.....אייך אפשר להשאר מנותקת מכל העולם בגלל שהוא אמר...ועוד חופשה כזו ארוכה לפניך ללא טיפול....סליחה...אבל נשמע לי קצת הזוי.....איתך יפה שלי....אנחנו כאן איתך...מתי שתרגישי שנוח לך 😍🤩🤗.חטולית

12/07/2018 | 06:14 | מאת: אביב

ברור לי שאתם יודעים מה נכון לך......יחד עם זה מצטרפת לתמיה של חטולית........לא רואה סיבה למה לא להעזר שקשה.... .כן רואה יסיבה למה לא לטחון קושי ......כי זה רק מוציא אגרסיות.........כמו לפמפם את עצמיינו .......ויש הבדל משמעותי בן להגיד קשה לי תעזרו לי .......לבין להגיד קשה לי ,ולא להפסיק לכעוס על זה.......בכל מקרה אנחנו כאן ,מותר להוציא קיטור ולזכור שהחיים מורכבים מהמון דברים טובים ורעים .....ממליצה בתקופות כאלה כן לגרד תודות ....והרבה הכי שטותיות אפילו . ..כמו תודה על בגד שעל הגוף .ותודה על מים בברז .....זה להזכיר לנו צה חשוב באמת ומה טפל ....יותר מזה למצוא את הדברים הטובים איפה שהכי קשה....כמו מה טוב בעבודה שלך .בכלל תודה שיש לך עבודה ויש לך פרנסה לשלם על מה שאת צריכה.. ותודה שעם הקודי יש לך את הכוחות והיכולות לעבור יום קשה כזה.....ותודה שאת נהנית ואוהבת את הקטנטנים כי הם יכלו להיות צמד מעצבנים ....וככה לפרוט קטן קטן ....להתמלא מחדש ......ליום נפלאאא

12/07/2018 | 06:44 | מאת: סוריקטה

הי אביב. המון תודה על מילים טובות 💖. אנסה בינתיים רק להקשיב לך ולא להתמרמר עוד (כי יש מלאן וזה רק ירגיש מתקיף את הנכונות של מי שמנסה לעזור). - - - - - - - - להיעזר זה נכון מאד, אבל כנראה שמיילים ואינטרנט אולי משמשים - כמו שאמרת כאן יפה - לטחון קושי ולבעוט בעזרה. כשאני רואה שאני כזאת, אני אפילו לא מרימה טלפונים לאנשים, כי הם הופכים לשקי אגרוף. - - - - - - - על מה תודה? בואי נמצא... המממ.. תודה שאתמול פגשתי שתי מטפלות חמודות והיינו ביחד עם כל הילדים. - - - - - - - תודה שיש רגשונים. 🐤 סוריקטה 06:43

12/07/2018 | 06:57 | מאת: אביב

אני יודעת שאני דוחפת חזק .אבל כן יש על מה להודות כל הזמן וגם להגיד קשה זה לא סותר ....יש לנו נטייה להאחז במה שאין ולא במה שיש. אפילו תודה שיש את החתולים החמודים ואת לא לבד ..... תודה שיש לך לב מלא לנתינה .... .תודה שאת חמודה כל כך .... ..תודה שיש מיזוג בקניון .....תודה שיש חברה ואנשים ואת לא יכולה להשאב למחשבות רעות.......תודה שיש כן מי שמוכן לעזור אם תבקשי . ....תודה שיש פרנסה גם אם קשה .....תודה שיש לך בגד ללבוש ומים בברז ...תודה שאת גרה בבית משלך ולא בהוסטל או ברחוב... תודה שאת לא נזקקת ....תודה על הבריאות....תודה על שמלה מדהימה שקנית...תודה על משקפיים......תודה שלא נפגעת בדריסה ....ותודה שאת לא נזקקת שיטפלו בך פיזית.....תודה שאת בן אדם עם שכל ....תודה שיש לך כסף לקנות אוכל ומה שאת זקוקה.....תודה שהמטפל בחופש ומלמד אותך לדאוג לעצמך......תודה שהמטפל דואג לעצמו ויש לו כוחות לטפל בך מה שלא היה לאחרים.. .ועוד ועוד.....כן תעסקי בחיובי דווקא שקשה .. ..למדתי באו איי להפוך את השלילי לחיובי ....זה משנה חיים ....תנסי היום בעבודה להתמקד בטוב ....זה לא יקח את החום והרעש והבלאגן והחזרה כל הדרך בחום עם שתי תינוקות .... זה רק יעשה איזון 😍😘 אתך באמת ❤💙💛💜💚💗💟💜💛💚

12/07/2018 | 07:34 | מאת: סוריקטה

הי אביב. ראיתי שהודעות עלו שם. רק לומר שגם אני הבחנתי בטעות בפנייה אליי במקום אלייך וכתבתי שם על זה. בינתיים, סוריקטה 07:33

12/07/2018 | 10:08 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב סוריקטה ......אביב כתבה המון דברים נכונים מתוקה שלי....גם אם כרגע את לא מתחברת לכל מה שכתבה...זה לגמרי בסדר....אולי עוד ירד במשך הזמן.....אולי אנחנו לא רגילות להודות כל הזמן עד דברים אפילו קטנים שיש לנו...שקורים לנו....כי זה כאלו מובן מאיליו....אבל האמת .....ששום דבר בחיינו אינו מובן מאיליו.....והלבד.....כמה הוא קשה....כמו להיות בגינום בלי חבל הצלה.....אז לפחות תהי כאן....ואנחנו כאן איתך....או שם....איפה שתחליטי.....וזה רק בגלל שאוהבות אותך ואכפת לנו ממך.....הלוואי שיהיה יום טוב וקל לכולנו.....בהמון אהבה...חטולית