אודי יוצא לחופש ומשאיר ..........................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/07/2018 | 18:37 | מאת: אביב

אותנו עם הבלאגן הזה של דוקטורס ......ממש , לא בזמן המתאים , לא שאי פעם זה מתאים

10/07/2018 | 18:47 | מאת: סוריקטה

הבלגן באתר רק מצטרף לאחרים. מישהו אמר להפריד ולא לקשור. סוריקטה 18:47

10/07/2018 | 18:50 | מאת: אביב

גם במופרד זה באסה ....וזה עדין להשאר לבד עם הבלאגן .....איך שלא נהפוך את זה .

10/07/2018 | 19:07 | מאת: חטוליתוש

נכון...אודי יוצא לחופשה לשבוע או משהו כזה.....ונכון גם שמי שאמר לעשות הפרדה...זה גם אודי.....ונכון גם.....שהבלגן חוגג.....אבל....זה לא תלוי בו מה שקורה .....אז מה עושים...??? מה שכל הזמן את אומרת אביב.....לא משאירים את המקום לבד......ובימים ששם אין מה לעשות.....יש תמיד כאן.....לא שיש באמת אפשרות אחרת.....נכון או לא.....אפשר להגיד לבנדם לא לצאת לחופשה......לא רואה אייך אפשר משהו לשנות.....אוהבת....מיאווו

10/07/2018 | 19:13 | מאת: סוריקטה

להיכנס למנהרת הזמן ולחולל שינויים בעבר. שטויות, זה לא נכון. סוריקטה 19:13

10/07/2018 | 19:59 | מאת: אביב

הייתי פוגשת אותכם ........אוהבת מליונים ....20:00

10/07/2018 | 23:01 | מאת: חטוליתוש

גמני אוהבת ....מלאן תלפים...ליל מנוחה יפתי....בלי חלומות....וגם אני מקווה לישון היטב הלילה....מחר יום של קניות....😍🤩🤗😜🤪😺😺....בהמון אהבה....מיאוווו