כמעט נדרסתי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/07/2018 | 07:56 | מאת: סוריקטה

מכונית עצרה לי במעבר חצייה, גם זו שאחריה, לא מהצד, ממש מאחור. השלישית גם היא מאחור המשיכה בלי לעצור. התיק התפרק לי על הכביש ואני הספקתי לברוח.

10/07/2018 | 08:46 | מאת: .במבי פצוע..

וואוו סוריקטה.... קראתי את ההודעה ועברה בי צמרמורת בגוף.. העור שלי נעשה עור ברווז...... המון זעם על הנהג של הרכב השלישי..זה המטורף... מזכיר לי אירוע שחוויתי כשהייתי בכתה א' מטורףףףף במבי.

10/07/2018 | 09:14 | מאת: אביב

9:12 וואוו יפה שלי .....איך את עכשיו .......זה בדיוק מה שהיה חסר לך .....להוציא את כל האגרסיות שבך ....שימרי עלייך אהובה

10/07/2018 | 09:15 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפתי....מזעזע...!!....יש משהו שם למעלה ששמר עליך .....מפחיד.....לצערי זה קורה המון בכל מקום שתפני.....שמחה שלא נגרם לך שום נזק גופני....גם אצלנו קורה..ולפעמים נגמר בצורה הרבה יותר קשה.....אווווף .....הנהגים כיום מאוד לא זהירים....🤔🤨🤗🤗🤗...חיבוקים עד אליך מאמי....בהמון אהבה...חטולית

10/07/2018 | 09:36 | מאת: סוריקטה

אני בסדר. אבל הטעות שלי הייתה שלא רשמתי את המספר של הרכב הזדוני. ככה הולכת מחשבה של מי שמרגישה אשמה בין כה וכה. והכי המתנתי בסבלנות. 09:36.

10/07/2018 | 10:15 | מאת: חטוליתוש

אבל למה את אשמה...????את בכלל לא.....באמת חבל שלא לקחת מספר רכב.....העיקר שאת בסדר....כשקראתי אותך קודם....הרגשתי שהחסרתי פעימה.....עדיין חושבת שמשהו למעלה שומר עלייך....

10/07/2018 | 10:19 | מאת: סוריקטה

אני בכלל לא אשמה. אבל התפיסה הקדמונית הזאת, את יודעת, שאמא חולה כי אני תינוקפלצת. אשמה קיומית. סוריקטה 10:18

10/07/2018 | 10:54 | מאת: חטוליתוש

די מאמי...את אף פעם לא היית תינוקפלצת.....זו היא חולת הנפש שלא ידעה אייך ....לא היתה מסוגלת להיות אמא....!!!!....זו אף פעם לא היית את.....!!!! יפה שלי....אולי אפשר לנסות לעשות סוויץ.....בהבנה....את כיום במקום הרבה יןתר הגיוני ממה שהיא היתה או תהיה אי פעם.....ולא מגיע לך להרגיש אשמה על לא עוול בכפייך....😍🤩😫💖💕💓❤💗💞💟❣💌 .......מקווה שיומך ישתפר המון.....אוהבת....מיאוווו

10/07/2018 | 13:26 | מאת: סוריקטה

שאלתי וביררתי. אמרו שהייתי שקטה וחברותית. אני יודעת. אבל זאת תפיסה של ילד שאמא שלו חולה. סוריקטה 13:26.

10/07/2018 | 14:40 | מאת: חטוליתוש

יפה שלי....כואב נורא לראות ולדעת שעד עכשיו לא השתנו דברים......מאז.....הילדות שם....במרחק אלפי שנות אור....והכאב עדיין כאן כאלו....רק אתמול.....ואין מחר....??? .......חיבוק עוטף יפתי.....חטולית....

10/07/2018 | 17:53 | מאת: סוריקטה

בגיל חמש בערך נדרסתי, אבל על ידי אופניים שהתנגשו בי תוך כדי ירידה. זה פשוט נצמד לתקופה הכי איומה שהייתה. סוריקטה 17:53

10/07/2018 | 18:35 | מאת: אביב

מציאה בתור התחלה לכתוב שאמא אמרה או אמא חשבה שאת תינוק.... כשאת כותבת שאת תינוק ....את מחזקת את המקום הזה בתוכך ....תתחילי משינוי במילים ....אוהבת

10/07/2018 | 19:15 | מאת: סוריקטה

איך אני מצליחה לעזור לעצמי להרגיש פחות משובשת. סוריקטה 19:15

10/07/2018 | 20:02 | מאת: אביב

את יודעת .....לא יודעת אם מתי שהוא בכלל ...התאבלת על עברך ועל האבדנים ....וזה שלב כזה שהוא מאוד קשה ....אבל חייבים לעבור אותו כדי לאפשר לעצמך להיות באמת ....ואת לא משובשת , את קצת לא באיזון

11/07/2018 | 18:52 | מאת: סוריקטה