אביב וכולן, הי,

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/07/2018 | 07:08 | מאת: סוריקטה

בוקר אור, - . - . - . - . - .כתבתי שם על מצוקה. אני כמעט בטוחה שיש לתחושת היעדר המקום קשר לאגרסיה פנימית שהיא כל כך גדולה עד כדי בלתי מזוהה. בלתי מזוהה גם ביטוי מתאים לימים אלה. כמעט בטוחה שיש קשר לציפיה ומולה אכזבה (בלשון המעטה). - . - . - . - . - . - . ומה עשיתי בבוקר אחרי שמרגישה שהלילה לא הלך לי - קירצפתי את השיש במטבח. צריך להוציא עצבים על משהו. - . - . - . - . - . - . - המוני אנשים בחופש, ואי שם יש כמה כאלה שממשיכים לקרוע לעצמם ת'צורה ומקנאים. - - - - - - - - עוד מילים? נמאס לי. לא מתאים לי להילחם כדי להשיג תוצאה כל כך חלקית. לא בא לי להסתגל שוב. שלומית בונה פצצה וגו'. - - - - - - - יאללה, בנות, שיעבור היום. שלכן, סוריקטה 07:07

10/07/2018 | 07:29 | מאת: אביב

הכי בעולם מבינה.בעיקר העדר המקום,גם כאן גם שם ....גם בטיפול... ואודי שוב יוצא לחופש 10 ימים.... ובא לי להעלם מהעולם ....תודה שכתבת הבוקר 😊

10/07/2018 | 07:52 | מאת: אביב

ואת יודעת גם חופשה לא פותרת בעיות......והלוואי ותימצאי כבר עבודה שלא מצפים ממך 8 שעות להסתובב בחוץ .....קשה ,לא פשוט. את יודעת ,חלק מהעבודה שלי היא מאוד פיזית וגם קשה נפשית ....אבל היא רק חלק ..... חיבוק ליום קל 07:57 שהיא כבר באמצע יום העבודה.