שבוע טוב ובוקר טוב.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/07/2018 | 06:00 | מאת: אביב

הי בנות לא לעבוד קשה מידי היום-----------------------------❤💙💜💛💚💟 ושימרו על עצמכן -------05:59

08/07/2018 | 07:04 | מאת: סוריקטה

הי אביב, הצחקת את יולי-אוגוסט לא לעבוד קשה מידי... יוצאת בחוסר חשק ושברון לב ענק, סוריקטה סיזיפוס 07:04

08/07/2018 | 08:01 | מאת: חטוליתוש

בוקר .....כואב.....סליחה.....הגב...התחתון ..שלי תפוס מיום שישי בבוקר...לא יכולה לעמוד.....בקושי רב לשבת....אפילו לשכב ....כואב ברמות .....ולקחתי כבר את כל סוגי הכדורים החזקים שיש לי בבית...ויש לי מספיק סוגים...ומרחתי כבר גם מישחות משכחות.....ונראה שרק הזמן יעשה את שלו.....בוקר טוב ומוצלח יותר משלי.... אוהבת.... חטולית

08/07/2018 | 08:04 | מאת: חטוליתוש

בקושי הצלחתח לישון שעתיים...והודעתי כבר לכלתי שלא אוכל לאסוף היום את נכדתי המיוחדת היום....אאוצ'....

08/07/2018 | 08:50 | מאת: אביב

חם זה ברור אבל יקרה גם לילדים לא טוב להיות הרבה בחוץ .......אני לא הייתי נותנת מעבר לתשע וחצי להיות איתם בחוץ בכנות .. כשהם היו קטנים זה השעות והערב .... יש הרבה אפשרויות בתוך הבית .....וכן לא פשוט ....ליבי איתך .....חיבוק לתיקון הלב ❤💙💜💛💚

08/07/2018 | 08:52 | מאת: אביב

תוליטוש אוואץ כן גב זה ממש לא כייף.........חיבוק עוטף ברכות .....אם ימשיך תעשי זריקה .....ובנתיים תנוחי

08/07/2018 | 09:46 | מאת: סוריקטה

אנחנו בקניון ממוזג. לא בחוץ חוץ. ובכל זאת התרחק יעד הבסיס. הלוך וחזור ברגל (עצמי לבד) עם הפקלאות. סוריקטה 09:45.

08/07/2018 | 09:48 | מאת: סוריקטה

ואין אפשרות בבית. שני בתים שונים. אין סידורי שינה לשניים. עגלה לא נכנסת במעלית. הורים עובדים מהבית. סוריקטה. 09:48.

08/07/2018 | 09:55 | מאת: סוריקטה

ואגב, דיברתי עם הסבתא על הבעייה. דרך הסבתא זה עבר יפה מאד ונקווה שמה שמטריד אותי מאד יסודר. סוריקטה 09:55. וסליחה שיום ראשון בבוקר עצבני. זה יעבור.

08/07/2018 | 10:27 | מאת: סוריקטה

סליחה, אביב ממי, באת בטוב ומה עשינו... סוריקטה 10:27

08/07/2018 | 11:16 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב...באסה שההורים עובדים מהבית....כאלו להיות תחת זכוכית מגדלת כל הזמן...טוב שיש לאן "לברוח" עם הקטנים...מקום ממוזג יכול להרגיע גם אותם וגם אותך....הצטיידת במזון ושתיה ??, שלא תתיבשי חלילה....מעמין שם ? יש מה לראות ולהנות ? מתוקה שלי מקווה שהיום יעבור לך בקלות...😥😥למרות שתאומים אף פעם לא קל...❤ ...חטולית

08/07/2018 | 12:23 | מאת: אביב

סוריקטה אהובה אני בעבודה ולא יכולה לכתוב ------- אבל הכל בטוב ובאת הכי נכון שאפשר .....אוהבת נדבר

08/07/2018 | 13:15 | מאת: סוריקטה

גם אני בעבודה. התאוששתי קצת מהמרמור של תחילת שבוע. סוריקטה 13:14. וחטוליתוש - זו לא הזכוכית מגדלת, באמת יותר נוח לכל הצדדים שנפנה מקום. גם מבחינתי זה בסדר (לפחות עד יולי אוגוסט).

08/07/2018 | 14:41 | מאת: אביב

סויריקטה ממי אין לי. מילים---☆קניון זה ממש לא מקום לילדים קטנים-----ושתי משפחות ----מורכב משהו ----אבל מחזיקה לך תקווה ----שאולי משהו ישתנה ----ובנתיים הרבה קרח ... 😊☺

08/07/2018 | 17:10 | מאת: סוריקטה

הי. מאד מאד מקובל ספיציפית לפחות במקום הזה אנשים עם תינוקות ואפילו ממש ממש קטנים. סוריקטה.

09/07/2018 | 14:46 | מאת: אביב

אני חיה בתוך העם והקידמה 😢😢😢ועדין ......דעתי שונה 💜💛

09/07/2018 | 16:44 | מאת: סוריקטה

זה המרחב הממוזג האפשרי היחיד בנסיבות הקיימות. אנחנו יוצאים לפרקי זמן קצרים להשתולל בחוץ (המוצל, עם תנועת אוויר והקרוב) וחוזרים. עד לא מזמן היינו מטיילים במרחבים. אבל עכשיו עיצומו של קיץ... סוריקטה

09/07/2018 | 19:25 | מאת: אביב

19:25 זה פשוט, הורים לוקחים מטפלת -----ופשוט לא נתפש ----שהכי מדוייק בגלאים כאלה זה המרחב הביתי ---והם מונעים אותו מהילדים ומצפים שהמטפלת תסתובב איתם שעות בחוץ .....לא נתפש .....ועכשיו מבינה אותך יותר .חיבוק ענק