במבי, מתגעגעת, את פה ורוצה גם לכתוב?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/07/2018 | 09:10 | מאת: סוריקטה

הי במבי יקרה, - - - - - - - - - כתבתי הודעה אצל אודי שהזכירה גם אותך, אבל התפספסה וכנראה תעלה רק בשבוע הבא. - - - - - - - - - אני חושבת על פרידות ועל פתאומיות. אז חשבתי לי על המילה באנגלית leave שדומה בצליל ל - עלה. ונזכרת בעלים ששמת בתיבת הדואר. דווקא המחשבה שלי הייתה פחות בכיוון ה'אלים', אלא בכיוון שמע מילת הפרידה באנגלית. - - - - - - - - - שלך, סוריקטה

06/07/2018 | 14:18 | מאת: סוריקטה

ואני קצת כותבת לעצמי, אבל שוב נזכרתי במילותייך במבי, על הגעגוע ל - - לא נודע. גם אני מרגישה כך עכשיו, ולא יודעת על מה מדובר. לא רואה שזו אמא, לא רואה שזה המטפל, לא רואה שזה המטפל כאמא. לא ברור. סוריקטה

06/07/2018 | 16:11 | מאת: אביב

לא לעצמך אני קוראת ולא התערבתי כי זה לבמבי .------- והכי ברור הגעגוע ....... זה לא פשוט חופש כזה ארוך -----גם אם יש הרבה שנים יחד

06/07/2018 | 16:22 | מאת: .במבי פצוע..

מתוקה....... כשאני נזכרת עכשיו בתיבת המכתבים של אמא צביה שמילאתי בעלים ..אני מחייכת.. כן..יש בזה משהו ממה שאת מציינת.... יש בזה גם סוג של אלימות ילדית ..חוסר אונים של ילד קטן שעושה משהו שבאיזשהו אופן הוא גם מצחיק... את זה אני יכולה לומר היום,לא אז בחוויית האין ומתארת לעצמי שאם /כש אמא צביה תיסע שוב, הקטע הזה בכלל לא יגרום לי לחיוך אלא לכאב מאוד גדול על ההיעדר..החסר..האין.. ...ייתכן שנזכרת דווקא עכשיו בעלים בתיבה וברגש הגעגוע הזה ל.... ??????? בגלל שרופא הנפש שלך בחופשה ארוכה ואת עכשיו בחסר הענקי הזה ... ???? ייתכן ואני טועה... אגב, הגעגועים הללו שאני מדברת עליהם ,למעשה זה יותר כמיהה...כמיהה כזו..כמיהה כזו שאין לה שם,אין לה צורה, אין לה דמות....כן יש כזו צביטה בבטן..צביטה עמוקה של כאב כזה של... ????? אתה מרגיש את זה חזק כשאתה עומד על חוף הים ,לבד, בזמן השקיעה,מביט בגלים,בשקיעה,מריח את הריח המלוח החריף של המים...עומד.....ומרגיש פתאום את הצביטה הזו בבטן...מרגיש את הכמיהה הזו ל....???????? למשהו.....משהו.....משהו... מתוקה, אני מחבקת אותך... אוהבת אותך ומאחלת לך ולכולן שבת טובה,נעימה ומלטפת

06/07/2018 | 16:26 | מאת: חטוליתוש

16.20.....לפעמים לא צריך להסביר...לפעמים סתם געגוע יכול להיות ל....הרגשה טובה ....למחשבה שמעלה רגש נעים...ולפעמים סתם תחושה לא מוסברת....שמסתירה משהו לא ברור....הכל טוב...מותר...את הכי שפויה שבעולם....😁😁😝🤪🤯😻😻....הכל טוב והכל בהמון אהבה...חטולית