בוקר טוב וסופ"ש נעים

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/07/2018 | 07:46 | מאת: אביב

למי שכאן ... ............ מקווה שישנתם קצת .......שולחת חיבוק לסופ"ש רגוע שקט ונעים .

06/07/2018 | 09:07 | מאת: סוריקטה

הי אביב, כדורי השינה עובדים פחות טוב ביומיים האחרונים, להרגשתי, ובכל זאת, איכשהו השתדלתי לנוח. - - - - - - - אני הולכת לבית חולים לטפל קצת בקשיש המוזנח ההוא, שכנראה כבר לא יחזור להיות שכן, אבל אמשיך לקרוא לו כך. לבי נכמר. - - - - - - - - שיהיה רגוע ככל הניתן. - - - - - סוריקטה

06/07/2018 | 09:12 | מאת: אביב

כבוד לך סוריקטה , וכן זקנה דבר לא פשוט ועצוב והוא עדין שכן גם אם לא גר בשכונה יותר.

06/07/2018 | 14:02 | מאת: סוריקטה

וטיפלתי באיש מוזנח. הוא הלך לישון בחיוך. הרגיש ראוי ושאוהבים אותו ומכבדים. - - - - - - סוריקטה

06/07/2018 | 16:13 | מאת: אביב

שתיזכי להרבה טוב כי מגיע לך

06/07/2018 | 16:19 | מאת: חטוליתוש

עשית מעשה של אצילות יקרתי..מה שבהחלט מאפיין אותך....את אדם נפלא סוריקטה...ויש אנשים נבזיים בחיים שלא מכירים אותך...והם מפסידים.....ולמרות שהקשר שלנו רק ויטואלי...אני מרגישה שזכיתי להכיר אותך...פשןט אוהבת וזהו....😘 בהמון אהבה...חטולית