בוקר טוב סוריקטה.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/07/2018 | 07:45 | מאת: אביב

בהמשך לאתמול-----הצבת גבולות לאנשי כוח-----כלומר מעביד ,או כל בר סמכות---זה אחד הדברים הקשים ביותר.----השבוע בדיוק קראתי משהו----שמסביר איך אנחנו אומרות דברים-----מצד אחד מציבות גבול ומצד שני שומרות על הסוד (דפוסי הסתרה )-----וכך זה נשמע כאילו ,אנחנו מסכימות . ----------שנים אחת הבעיות שלי להיות אסרטיבית. ----כשאני אסרטיבית זה נשמע תקיף ולא נעים. ----אבל אפשר להתאמן על הדברים. -----עצוב לשמוע שגם בעבודה הזו יש הרעת תנאים -----מה יש לך להפסיד ----תתאמני על הצבת הגבול----גם ככה אני מבינה שזאת עבודה שעומדת להסתיים. ואולי עכשיו הכל נחווה לך גדול מידי ,את לא מאוזנת תקופה ,והמטפל איננו לזמן ארוך ....אולי עדיף לספוג את הקושי .....אני לא יודעת אהובה כי לא יודעת את הפרטים . לעיתים אנחנו עושות פיל מעכבר . ---------את זוכרת את העלבון שלי מהרופא,היה מוצדק הכעס והכל -----אבל שנכחתי שם שוב ------ראיתי דברים אחרת -----התגמדו קצת -----אז תבדקי עם עצמך האם התחושה הזו לא באה ממקומות של חוסר איזון ...חיבוק אוהב לבוקר חדש.

06/07/2018 | 09:03 | מאת: סוריקטה

הי אביב - - - - - -- ראשית הסבר - המשפחות מקסימות ואנשים נהדרים. חשוב לזכור. והם גם באים ממקצועות שבדרך זו או אחרת קשורים לנפש (אם כי לא בטוח שזה אומר הרבה). - - - - - - לא, הם לא התכוונו לעשות רע. הם גם לא יהירים. והם כן מעריכים ומתוקים. באמת. - - - - - - - - - - הרעת התנאים קשורה לשינויים גיאוגרפיים ולשינויים בכלי העבודה שלי, למשל. וגם לכך שעונת השנה השתנתה ובאותו סידור זה פחות נוח ויש ליצור התאמות לא הכי כיפיות עבורי. הרוב בראש שלי. - - - - - - - - - - דפוסי הסתרה זה נכון. אני יודעת להיות אסרטיבית בקשור לגידול תינוקות. זה עובד מצוין והם גם מאד מעריכים ואולי לכן גם אוהבים. - - - - - - - - יש מצב שזה פיל מעכבר. - - - - - - - - - וכן, אני מתכוונת לספוג את הקושי. חבל לי לקלקל. מערכת היחסים מאד מאד טובה בינננו. - - - - - - - - - חוסר איזון - ביטוי שמתאים לרוח התקופה. - - - - - - - - - כנראה יש קטע עם כל מיני פרידות. רשמתי בפורום של אודי, אבל התפספסתי בזמנים וההודעה כנראה תופיע רק בשבוע הבא. - - - - - - - סוריקטה

06/07/2018 | 09:10 | מאת: אביב

השעון הזה ....... והפסקאות האלה מטריפות את דעתי...... אבל לומדת להסתדר איתם ..... אני שמחה שבגדול כן טוב לך איתם ..... וכמו בכל מקום עבודה , יש לפעמים שצריך לספוג ....ובכל זאת ן אפשר גם לדבר , רק שאני למדתי שכדאי קודם להרגע , ואז לבחון טוב טוב ומעניים בריאות .....ורק אחר כך לדבר :)................ וכן אודי נכנס מוקדם אתמול .....ודווקא אהבתי את זה בשבילו ...

06/07/2018 | 09:23 | מאת: סוריקטה

גם אני אהבתי את הכניסה המוקדמת. יצא לי לראות את פרידת סופשבוע לפני שכיביתי את המכונה. - - - - - - - סוריקטה

06/07/2018 | 10:40 | מאת: אביב

מעניים בריאות - הכוונה הייתה למאיפה באות ......וואוו הטכנולוגיה שמחליטה עבורי מה לכתוב