😫ההתקררות שלי לא עוברת....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/07/2018 | 16:53 | מאת: חטוליתוש

כבר כמעט חודש שאני מקוררת...משתעלת...מכייחת.....חום עולה ויורד.....יצאו לי פצעונים על השפתיים....היום שוב הייתי אצל הרופא...שלח אותי לצילום ראות....אין דלקת ראות....אבל יש ברוכיט ספסטית.....שוב שני סוגי אנטיביוטיקה.....ועוד תרופות.....וזה לא נגמר...גם השיעול....מרגישה רעעע...הכל כואב כאלו חבטו בי עם מחבט שטיחים ( של פעם ).....אין כוח לסבל הזה...ושוב שבת בדלת....ושוב צריך לבשל...אני מכינה דברים יותר קלים הפעם...ועדיין צריך לעמוד ולבשל.....גם כשחולה.....

05/07/2018 | 20:36 | מאת: סוריקטה

חטולית, אומר לך משהו שהייתי צריכה לומר גם לעצמי. מנוחה עד הסוף, לא חלקית, ולא כל שכן חלקית מידי. להגיד זה קל...           § הצחקת אותי עם החובט שטיחים. חושבת שמוכרים כאלה גם היום, עשוי קש כזה. בואי נהפוך אותו לגיטרה 🎸 שלך, סוריקטה 20:35

05/07/2018 | 21:56 | מאת: אביב

החובט הזה.....😈😈😈😈😈מזכיר לי את האיש הזה שהיה אבי 😢😢😢----------''---------ולשתיכן אכן כן חופש מנוחה מוחלט ------וזה אפשרי זה תלוי בכן ואיך תעמידו את זה . תאמינו לי מניסיון.

06/07/2018 | 16:10 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שאת אהבתי..🧚‍♂️👍👍👍😀😀😀 אהבתי את הגיטרה....וכן השבת אצלי תמיד זה רק מנוחה...תןדה לך יפה שלי.,...בהמון אהבה...😀😀😻😻ושבת שלום