סוריקטה ❤💙❤💙

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/07/2018 | 06:12 | מאת: אביב 22

בוקר ...הגבתי לך אצל אודי למטה שם בהנאה ...... @@@@@@@ אני משתגעת מהשירשורים @@@@@ומהאין רווח 😘😙

05/07/2018 | 06:24 | מאת: סוריקטה

היה מאמי שלי,          § כמה טוב לשמוע ממך בבוקר. 06:23 אצלי.         § אחפש את התגובה. שוב לא הצלחתי לישון הלילה. הנה עוד דבר שמקלקל. שלך,       § סוריקטה

05/07/2018 | 06:32 | מאת: סוריקטה

הי שוב אביב, 06:32. זוכרת שראיתי אתמול את מה שכתבת לי בעץ ההנאה. יכול להיות שכבר הגבתי. שלך, סוריקטה

05/07/2018 | 07:31 | מאת: סוריקטה

הי אביב, גמני סובלת מהרעת התנאים כאן. כן, זה באמת. ועצוב. :-( 07:30

05/07/2018 | 15:16 | מאת: חטוליתוש

בלילות...אוףףף...לא יודעת מה עוד לעשות....כבר הגדלתי את המינון של כדור השינה....וכן הרופא מודי לענין...ועדיין.....כל כך עייפה שאין לי חשק אפילו לקום ולעבוד.....לא יודעת למה לא נרדמת....מצטערת לשמוע שאת סובלת מהרעת תנאים.......בנות הגבתי שם לכל ההודעות שלכן.....עם כל אהבתי לכן....15.15.....אולי אשכב לנוח.....בהמון אהבה...חטולית....😴😴😻😻

05/07/2018 | 17:04 | מאת: אביב

יום עמוס ומטורף וסוריקטה קראתי אותך גם שם @@@@יש לי הרבה מה חכתוב לך ,אבל מחכה לאורחים ....אז אחר כך וכנראה כאן ותיראי את זה אולי מחר .@@@@@רק שתדעי שאוהבת אותך וחושבת עלייך המון