אדמה.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

03/07/2018 | 13:50 | מאת: אביב

עוד ארוכה הדרך הבייתה אבל אדמה עשיתי את זה גאה בעצמי ממש

03/07/2018 | 13:53 | מאת: סוריקטה

וואו! אביב! כמה כוח. תבורכי על התעוזה. אני עוד לא שם. מה זה מפחיד. את מרגשת. שלך, סוריקטה 13:53

03/07/2018 | 15:30 | מאת: חטוליתוש

יפה שלי....לרגע לא חשבתי שלא תוכלי.....נהדרת שאת....כל הכבוד !!!.....תהי גאה בעצמך כי יש על מה....אוהבה...15.30....במקום למעלה....ח ח ח ח 😂🤣😂🤣 בהמןן אהבה.....מיאווווו

03/07/2018 | 22:56 | מאת: אביב

תודה המון אומץ והצלחתי בלי שהגוף התפרק .....

04/07/2018 | 06:59 | מאת: סוריקטה

07:00        04/07/02018       וואו, אביב. איזו פסגה! 💖 שלך, סוריקטה

04/07/2018 | 09:44 | מאת: חטוליתוש

מהממת....שיהיה אחלה יום טןב לכולנו....יום קל ושמח....בהמון אהבה....חטולית

04/07/2018 | 10:59 | מאת: אביב 22

וכתבתי על זה שם ...................עניין הגוף הוא באמת הישג , וגם הפיצול מתחילה להבין על מה את מדברת כל הזמן שהגלים קצרים ומרגיש יותר שלם עכשיו הפרוייקט זה הגוף .......אבל ממש כי אני חייבת את זה לעצמי אחרת אהייה זקנה ממש תלוייה באחרים . ותדעי לך שאת המודל שלי לעניין הגוף אוהבת חיבוק 10:55

04/07/2018 | 11:00 | מאת: אביב

חטוליתוש , אוהבת המון יום נפלא באמת , חיבוק 11:00

04/07/2018 | 15:23 | מאת: חטוליתוש

אביבית מתוקה שלי.....את 10... עם כל המאמצים שאת עושה... ואני הכי גאה בך בעולם...בהמון אהבה ....חטולית😊🤩😍😻😻

04/07/2018 | 17:59 | מאת: סוריקטה

הי אביב, התכוונת אליי בעניין הגוף? מנסה איכשהו לשמור עליו בחמש השנים האחרונות. סוג של אנטי אייג'ינג. ויש הרס שחל, ויש גם שנים שמראות את אותותיהן. בתכל'ס יש מצב שהתחזקתי בגוף באופן מסוים עם הגיל. אולי. שלך, סוריקטה 17:59

04/07/2018 | 20:38 | מאת: חטוליתוש

יפה שלי....ברור שהגוף לא נשאר כמו בגיל 18...לצורך ההשוואה.....גם לאנשים שעןסקים בספורט....יש קימוטי עור... ועוד בכל מיני מקומות בגוף מטבע הדברים.....הגוף חייב להזדקן....הוא לא אלמותי....וזה שאת מחזקת אותו...רק גורם לתחזוקה יותר מעולה....מה שיחזיק אותך עוד המון שנים טובות על הרגליים.....שזה בכלל לא דבר ברור או מובן מאיליו....כל הכבוד לך יפה שלי....מעריצה את מה שאת מצליחה לעשות...בהמון אהבה...🤠😻😻חטולית

04/07/2018 | 21:51 | מאת: אביב

מטורף השירשור הזה○○○○○○○○○ והרווחים□□□□□□ אני מתחרפנת ♡♡♡♡♡♡♡אז כן את דוגמא עבורי שזה אפשרי □□□□חייבת בתור התחלה לרדת 30 קילו ○○○○○ואחר כך נראה אלהה........

05/07/2018 | 06:29 | מאת: סוריקטה

הי אביב חמודה. שלושים קילו זה אפשרי. אפילו בגילנו. אני חושבת שצריך להיות מאד הדרגתי, גם כדי שהגוף, ובעיקר הנפש יקבלו את זה. ומן הסתם השימור הוא המסובך. וגם הקבלה של מה שניזוק כבר. ולכן, גם חשובה הירידה המדודה והמוקפדת. זה משהו שרצוי, לדעתי, לזרום עם איך שאת בכל רגע נתון. בכלל בכלל בכלל לא פשוט. להיפרד ממשקלם של אירועי עבר נוראיים. שלך, סוריקטה