רק להגיד לפני שאסגור סופית....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/07/2018 | 15:03 | מאת: מיכ...

לי הכי מפריע ..לא רק ההפניות של חרדה, דיכאון ועוד...אלא שכתוב לי למעלה מול הפרצוף כמה הודעות שלחתי וכמה מענה קבלתי..וכל מה שלא אעשה זה לא נמחק מההסטוריה!! יש לי אנשים בבית!!! יש מי שמשתמש במחשב בבית...אז ביי..היו שלום.

02/07/2018 | 15:14 | מאת: מיכ...

וסוריקטה, איך מתנתקים מפה? הוא מזהה אותי תמיד? יש כפתור הרשם והתחבר..ואני כבר מחוברת תמידית???? כל פעם שכותבת שאל שאלה השם שלי מופיע...שאלתי גם אותם....אולי את יודעת? לא רוצה לראות גם כמה הודעות כתבתי פחחחחחחח

02/07/2018 | 16:10 | מאת: אביב

מיכל זה לא מספר הודעות שלך זה של הפורום כולו ... ופשוט תעשי התנתק על יד השם

02/07/2018 | 16:49 | מאת: מיכ

וואו..אביב..תודה כבר נלחצתי שכתבתי מליון הודעות. ..ולא מצליח לי להתנתק...

02/07/2018 | 17:44 | מאת: סוריקטה

סטטיסטיקות של מחשבים. וכולה נראה בעיניי שוויץ של מפעילי האתר: תראו כמה טראפיק יש כאן. ויאללה, הייתי מחפשת לצאת מהקטע הפרנואידי. אני לא שם לפחות. ואכן, כאשר את מקישה על מלבן [שאלה חדשה] ליד הכינוי אמור להופיע 'התנתק'. אפשר להתנתק ואחר כך להתחבר מחדש. אינספור פעמים, בהפרש זמן שבוחרים. כמו בחיים. סוריקטה

02/07/2018 | 17:58 | מאת: סוריקטה

ואם את רוצה מחיקה מההיסטוריה (לפחות בכרום) תלחצי Ctrl+H וסמני את מה שאת חפצה למחוק.

02/07/2018 | 20:16 | מאת: מיכ

וואו..כן, תודה.....

02/07/2018 | 21:02 | מאת: אביב

מיכלי לא שונה מהקודם התנתק ליד השם כמו דכתבה לך סוריקטה תמיד משעשע אותי ....כח אני גם ככה מהותקת . והכי טוב כנסי דרך גוגל פרטי ואז לא נשמר לך כלום בהיסטוריה . אני מקפידה גם מהפלא להכנס ככה ואז הכל טוב . והמייל כתבתי לך גם למטה פשוט תיפתחי אחד לדוקטורס ואז כל הבעיות נגמרות ... את לא חייבת עם השם שלך משפחת כהן או לוי או לוין או סמית או גולד הולכים תמיד ... מיכלי יקרה את לחוצה ומבוהלת מהשדרוג הכל בסדר ולא צריך למהר להיפרד ....הכל טוב לאט יקרה את תתרגלי לפורמט החדש .. אל תישכחי שאנחנו לא משתנים ולא אודי ...

03/07/2018 | 05:58 | מאת: סוריקטה

👍