בנות ,חטולית........בבקשה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/07/2018 | 23:12 | מאת: אביב

אני מבינה את הקושי שלכן ובכל זאת בבקשה תשמרו על הפורום כאן מחוץ לאודי .... אין לי שום חשק לראות כאן עשרות טרולים כי אין. מי שיינקה אחריהם עם כל הכבוד לדוקטורס שמגיעים מידי פעם אל תשכחו שזה פורום ללא מנהל כאן ובכלל גם את השדרוג הקודם עברנו ...נעבור גם את זה ומיכל כמו שאודי אומר עברנו סערות גם את גם הפורום הכל בסדר .. ואם נכון לך הפסקה קחי אותה אנחנו כאן ...

02/07/2018 | 00:14 | מאת: חטולונת

היי אביב....הכל טוב.....הסערה כבר עברה...ואין סערה בלי סערת רגשות.....מה לעשות שאנחנו עשויים בשר ודם...ורגשות.....אז אחרי הכל מותר להרגיש ....להתרגש.....וכן ....פרידה היא גם רגש בלי שום קשר לאודי......ואת היא זו שציטתה עכשיו את אודי......לא ככה?.....אני לא נמצאת כאן מספיק זמן כדי לדעת מה ואיך היה בשידרוג הקודם.....אז בבקשה לא לראות .....שדים במקום שהם אינם.....ולא לעורר אותם מריבצם......סך הכל ניפרדתי ממיכלי שעוזבת ... ושמחה שנכנסת.....טוב לראות אותך....היית חסרה לי.....מקווה שהלילה כן אישן ולא עוד לילה לבן....אין כוח.....ליל מנוחה לכולן....מקווה שתישנו היטב...?ותקומו רעננות לבוקר חדש עם כוחות מחודשים.....בהמון אהבה חטולית 😇😄😃😁נישמור היטב על הבית

02/07/2018 | 06:17 | מאת: סוריקטה

הי אביב,          § מקווה שאת מבלה.          § אין לי מושג איך אפשר לראות את ה'ניתוחים' עליהם את מדברת. ניסיתי לבדוק אפשרויות הורדה לאנדרואיד, ולא מצאתי. מן הסתם נאמר לנו שהרבה עיניים צופות. אם מישהו רוצה לנבור - שיבושם לו. כמו-כן, אפשר לשחרר הרבה דיסאינפורמציה, ונדמה לי שאנחנו ממילא עושות את זה. אנ'לא בטוחה שאנחנו כאלה מעניינות, ואולי זאת ההגנה הטובה ביותר. יש הרבה Trace בימינו.        § מקווה שנמשיך לכתוב רגיל למדי, ביודענו שהעניין נמצא בטיפול.         § נשיקות, וכשתהיי איתנו קרוב, נשמח לשמוע, רק אם תחפצי.         § אני בעיקר ממתינה להסרת הביטול של ההתייחסות למקש האנטר ולציון שעת השליחה.         סוריקטה

02/07/2018 | 07:36 | מאת: אביב

סוריקטה תירדי להודעות לפני השדרוג ותיראי בהודעות שלי ושל מיכל ושל ינשוף אם הייתי ליד מחשב הייתי עושה לך קישור ואני בסדר ....וכן יש עיניים צופות אבל כשכותבים על עוד פורום זה מבקש לחפש ... והכל טוב וראיתי על החופשה את גיבורה אמיתית ...זה באמת קשה אנחנו כאן אתך ❤💙💔

02/07/2018 | 07:40 | מאת: אביב

שימרי עלייך זה הכי חשוב❤💙💜💛💚

02/07/2018 | 07:44 | מאת: אביב

זה לחטולית ...וואוו זה מטריף אותי השרשרורים העקומים האלה עאלק 2018 ....אוףףףףףף

02/07/2018 | 07:46 | מאת: אביב

סוריקטה תיראי הודעה שלי לאודי וכולם מה17.6 וזה עוד עדין הייתה הודעה של מיכל עם 3 תיבות של חרדה דכאון ותחושת כעס ....וואוו זה מטריף

02/07/2018 | 07:46 | מאת: סוריקטה

אנסה לבדוק שוב. למיטב זכרוני, ציטטתי את שכתבתי בפורום המכתבים למערכת ואף לא רשמתי שזה פורום או ציון שם. יודעת שאת ואנחנו רגישים לזה. סוריקטה

02/07/2018 | 07:51 | מאת: סוריקטה

ראיתי. סחרחורת. היפנוזה. תחושת כעס. מאמינה שהמחשב מוצא מילות מפתח ורושם הכוונה.

02/07/2018 | 08:26 | מאת: אביב

סוריקטה . בקשר לפורום לא התכוונתי לזה . חטוליתוש המתוקה כתבה על ההודעה שהם ישאירו כאן וזה קצת הלחיץ אותי אבל הכל בסדר והכל שטויות ....ועם מה שיבוא נתמודד וכן התיבות האלה עכשיו כשאני במצב חרדה מפוצלת ונאחזת במילים שלי ושלכם שוב ושוב רק נה שחסר לי זה לראות תיבות כאלה של תחושת כעס כדי לכעוס עוד ... 😀

02/07/2018 | 08:45 | מאת: חטוליתוש

אביבית מאמי....יש לך טעות....לא ציינתי את המקום שבו נתקלתי בהודעה......רק ציינתי שנתקלתי.....ומה היה כתוב בהודעה......את מוזמנת להציץ שוב ולהרגע.....גם אני אבדוק שוב....בנתיים ביייי....אם טעיתי אכתוב......חטולית

02/07/2018 | 09:55 | מאת: סוריקטה

הבנתי למה התכוונת אביב, עוד קודם. אני בעבודה. דמייני שאני שולחת לך כל מיני רגשונים של חיבור 💕 סוריקטה, ומצבי השתפר. נפגשתי עם אנשים. החלטתי להוריד הילוך משמעותית בחודשי הקיץ. אכלתי טוב.

02/07/2018 | 13:36 | מאת: סוריקטה

אצלי הוא שלח להפרעות שינה. מעניין דווקא. סוריקטה

02/07/2018 | 14:00 | מאת: אביב

פחדתי שישאלו אותך איפה ראית.. והכל טוב באמת חיבוק