תודה לכלכן...ופרידה...........................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/07/2018 | 21:31 | מאת: מיכ...

בנות יקרות, הצלחתי!!!!!!!!!!!! עד עכשיו הוא לא נתן לי לכתוב מייל פקטיבי, הייתי חייבת לפתוח מייל אמיתי, אבל לא עשיתי זאת! ועכשיו כתבתי לו מייל פקטיבי, לא יודעת מי יקבל את המענה למייל שלו :) בלי קשר, אני נפרדת מכן ומאודי, הייתי כאן יותר מידיי זמן, 8 שנים אצל אודי...אולי אכתוב עוד כמה מילות סיכום אם ארגיש צורך, בינתיים נפרדתי גם אצל אודי. תודה לכלכן, סוריקטה, במבי וחתולית שעזרתן לי...וכל החברות, לא כותבת שמות שלא אשכח שעודדו ותמכו במשך שנים לא פשוטות בחיי...מתקדמת הלאה ונפרדת מכלם בדמעות אמנם, אך חייבת! נמאס לי קצת ועייפתי ממש...חייבת רענון וחישוב מסלול מחדש..הטלטלה בפורום עשתה את שלה. הבנתי עד כמה התלות הזו והתסכול של אי יכולת להכנס לא מתאימה בכלל למה שקרה בפועל..כאילו, מאיפה החרדות האלה?? כולה פורום...אז זהו חברות יקרות, תקראו גם אצל אודי..היו שלום, היו בטוב, אולי אחזור בעתיד. תודה ובהצלחה לכלכן. אוהבת אתכן, מיכל. החותמת בשם מלא.

01/07/2018 | 22:29 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי.....נפרדת ממך בעצב אמיתי כי היית חשובה לי מאוד...תצליחי בדרכך....והיי תמיד רק בטוב....אנחנו כנראה נמשיך כאן הלאה.... אם...וכשתחליטי.....הבית תמיד מחכה לך.....כאן....שם.....דרך צלחה...בהמון אהבה...חטולית😻😻

02/07/2018 | 12:52 | מאת: סוריקטה

מיכל, הי, נראה לי שגם התגובה שלי הייתה בסוג של טירוף, העיתוי אמר את דברו. אבל דווקא יפה שעכשיו מתקן (לפחות כך אני מרגישה). להגיד שאני מתביישת קצת? כן. אבל נשארת עם זה הלאה. הפורום כחלק מאיתנו, אזור בלב. ואולי זר לא יבין. סוריקטה