הודעה לגולשים

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/07/2018 | 16:24 | מאת:
שלום, לא נחסמו משתמשים באתר דוקטורס בכלל, לרבות בפורום "פסיכולוגיה קלינית" שמנהל אודי בונשטיין. בעקבות עליית האתר החדש ישנן מספר תקלות טכניות שאנחנו פועלים כדי לתקן במהרה. אנחנו מקבלים את כל הפניות מכם, הן באמצעות התיבה והן בפורום עצמו, ועושים את מירב המאמצים על מנת שהגלישה והדיונים בפורום יתנהלו כסדרם. אנא התאזרו בסבלנות צוות האתר.
01/07/2018 | 17:05 | מאת: חטוליתוש

מכם ....שימחתם אותי מאוד...ואם אפשר שהסימון הסנ שלכם ישאר כאן ....לפחות עד שהכל יוסדר...או בכלל באופן קבוע שאפשר יהיה יותר קל ליצור איתכם קשר כל שהו...בזמן נתון....אשמח עוד יותר....גם אשמח לראות את מיכל מחוברת...בכל דרך אפשרית.....בשמחה רבה...חטולית

01/07/2018 | 17:26 | מאת: סוריקטה

כולנו תקווה.        שמחתם לבבות.        סוריקטה

01/07/2018 | 18:08 | מאת: .במבי פצוע.. חופית

רוצה להודות לכם ולומר שהופתעתי ואני שמחה לקרוא את ההודעה הזו שלכם. מקווה מאוד שתצליחו להתאים עבור הצרכים המיוחדים שלנו בפורום של אודי בונשטיין וגם בפורום הזה את הרווחים בין הפסקאות.. שההודעה המקורית שאנחנו שולחים על הרווחים והפסקאות תתקבל באופן מדויק בפורום ללא שינויים.. בנוסף,תחזירו את האפשרות לראות את השעה המדויקת בה ההודעות והתגובות נכנסות לפורום. זה מאפשר לנו רצף... תודה רבה, במבי -חופית

01/07/2018 | 21:24 | מאת: מיכ...

תודה לכם שהצלחתי עם השם שלי להכנס. תודה ששמרתם על אנונמיות. ועל פרטי האישיים. ועל ההתייחסות. לא חשבתי שנחסמתי בכוונה רק הבעתי את תסכוליי מאי יכולתי להכנס.