שלחתי לצוות דוקטורס הודעה נוספת ואחרונה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/07/2018 | 11:01 | מאת: .במבי פצוע..

כתבתי להם עד כמה שאני מאוכזבת מהם עמוקות. אין לי כבר מה להפסיד.. הפסדתי כבר את הבית (הבית שלנו בפורום של אודי) סגרו וחסמו לי את הכניסה לבית. אני עוזבת.. זהו................................ אם אתם רוצים ,תשלחו גם את ההודעה הזו לאודי... בכל מקרה אני טורקת את כל הדלתות של האתר המחורבן של זאפ הפסיכיים האלו

01/07/2018 | 12:01 | מאת: סוריקטה

במבי, יש מצב שניסית כמה פעמים ברצף ולכן נוצרה חסימה אוטומטית. היא אמורה לחלוף כעבור פרק זמן לא ארוך. או שמא זה באג. לא חושבת שמישהו כיוון חסימה. סוריקטה

01/07/2018 | 12:33 | מאת: מיכ

היי. רק כאן אני יכולה לכתוב. וכנראה סוריקטה זה לא קשור כמה נכנסת. אצלי כתוב שם משתמש לא קיים במערכת. וכשאני מנסה שם חדש הוא דורש שזה יהיה דרך מייל אמיתי!! או פייסבוק..נראה להם???? רק פה אפשרי להתחבר איך שרוצים. אז אודי כתב מאוד יפה אבל אינו מודע כלל שאני לא יכולה לכתוב אצלו!!!!!! וגם במבי לא..מסתבר. אז לא בורחת רק מאוכזבת מהם..ומחכה והסבלנות פוקעת!!!!! למי פנינו פעם שעברה? זוכרות? אולי אפשר שוב???

01/07/2018 | 12:53 | מאת: .במבי פצוע..

איזה קטע.....סוריקטה את גאון !!!!!!!!!!!!!!!!! מאיפה לך כל הידע העצום עם המקום והאפשרויות ..................................... שאפו עלייך....................... ניסיתי עכשיו שוב והצלחתי להכנס הביתה. כתבתי לאודי עלייך מיכל....שאת לא מצליחה להכנס הביתה כי נעלו את הדלת בפנייך...ביקשתי מאודי שיעשה משהו עם כל המצב המטורף שנקלענו אליו... ............מיכל ? אולי תנסי שוב לאט לאט כפי שסוריקטה ואביב מדריכות אותך ? ....וואוו מיכל ... אני ממש ממש ממש מחבקת אותך ואני איתך לגמרי בכל הלב שלי..... זו הרגשה נוראית... אני יודעת :: : ((((((((((((((((((((((( שתדעי שכולנו איתך לגמרי ואני ממש ממש מקווה שהכל יסתדר כבר על הצד הטוב ביותר.............. איתך -במבי.

01/07/2018 | 13:53 | מאת: סוריקטה

אני יכולה לחפש, אך רק בערב. שלך, סוריקטה

01/07/2018 | 14:38 | מאת: חטוליתוש

ווואוווו במבי....איזו הקלה.....לפחות את הצלחת להכנס חזרה...גמני כתבתי בבוקר שחסמו אותך.....עכשיו תעלה גם ההודעה שלך....ורק נשאר לחלץ את מיכלי שתוכל גם לחזור הביתה.....אולי זו תקלה שלהם בגלל השידרוגים שהם עושים.....נחכה ונראה....מיכלי מאמי יש מי שיכול לעזור......רק צריך לחכות שסוריקטה תוכל להכנס ונראה כבר אייך הכל יסתדר..... בהמון אהבה.....חטולית

01/07/2018 | 20:08 | מאת: אביב

אודי עצמו דורש רישום למערכת הרישום במערכת מחייב מייל שוב כותבת לך זה לא בעיה תפתחי מייל ייעודי לדוקטורס מה הבעייה לעשות מייל חדש בגוגל ???