וווווואאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/07/2018 | 10:39 | מאת: .במבי פצוע..

לא מאמינה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מתאפשרת לי הכניסה לבית שלנו -לפורום של אודי.... סגרו וחסמו לי את דלת הכניסה.... הזוייייי ...רציתי עכשיו לשלוח לפורום של אודי בהעתק הדבק את ההודעה השנייה ששלחתי לאתר "אתם ואנחנו"של דוקטורס ולעודד את כל חברי הפורום לשלוח ולהציף בהודעות את הפורום הנ"ל.. אני לא מצליחה.. קורה לי בדיוק מה שקורה למיכל כשהיא מנסה להכנס... התחושה היא נוראה !!!!!! חוסר אונים נוראי.. גם זעם מטורף עליהם.. ואפילו אין לי מישהו ספציפי שם זה "צוות דוקטורס" אין להם שמות,פנים..כלום.. רק העתק הדבק של הודעת התגובה הצינית ששלחו להודעתי הראשונה... יש לי אליכן ממש ממש בקשה.. 1. תעשו בבקשה העתק הדבק של ההודעה הזו לבית שלנו-של אודי. 2. גם את ההודעה השנייה ששלחתי לפורום של צוות דוקטורס (אני חופית) תשלחו לפורום של אודי.. בבקשה תבקשו מאודי שיעשה משהו לפני שהכל פה מתפורר באופן בלתי הפיך.. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( במבי.

01/07/2018 | 11:47 | מאת: חטוליתוש

וואווווווווו.......במבי.....אני ממש בשוקקק......רואה...אמר תי לך שחסמו את מיכלי בגלל שכתבה להם....השארתי הודעה אצל אודי והיא עלתה היום שם על זה שחסמו אץ מיכלי..... עוד מעט אכתוב שם שוב הודעה שחסמו גם אותך....אני פשוט לא מאמינה למה שקורה....מה איתכן בנות....אביב...סוריקטה....איך אתן נענתן.....חיבת להודיע בפורום של אודי....להתראות בנתים.....חטולית זועמת