שבוע טוב.......😎😣....כמו שחשבתי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/07/2018 | 00:11 | מאת: חטוליתוש

היתה לי הרגשה לא טובה.....למרות שהכל היה בסדר... למרות שהאוכל היה נהדר.....למרות הכללל..בסוף... הערב נגמר בוויכוח ....הרס לי את הכל.....הלכתי לישון עצובה....הם לא ישנו לי את מה שאני חושבת לעשות גם אם לא מוצא חן בעיניהם..!!! חטולית..😻😻 שיהיה שבוע טוב לכולן.....

01/07/2018 | 02:40 | מאת: חטולונת

יצאתי טמבלית .....המכתבים ששלחתי לצור קשר .....בכלל לא הגיעו לשם.....מי יודע איזו טעות עשיתי ולאן זה נשלח....ביקשתי ממשהי...שתבדוק לי.....ואמרה שלא ....אחפש דרך אחרת... היא נכנסה דרך מחשב.....ולי אין...אז אייך אפשר להכנס לשם בדרך אחרת כי דרך הפלפון שלי לא מצליחה..... חטולית

01/07/2018 | 05:47 | מאת: אביב

חטוליתוש תקישי מכתבים למערכת דוקטורס זאת הדרך היחידה ליצור איתם קשר ושימרי עלייך

01/07/2018 | 06:29 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, יומולדת זה היום שלך, שמניחה שהיית מצפה שישאירו לך מקום רחב מתמיד. וכנראה שנכונה אכזבה בלשון המעטה. מדוע תמיד הארוחות נערכות אצלך? לא קורה שאת מידי פעם גם מוזמנת ומישהו אחר טורח? את מסכימה לזה?         כולי תקווה שייכנסו לפורום של אודי אנשי תמיכה מדוקוטורס ונוכל לפנות אליהם ישירות. סוריקטה

01/07/2018 | 11:21 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב אביב.....אנסה כמן שכתבת לי.....מקווה שהפעם אצליח.....תודה מתוקה שאת....בהמון אהבה...חטולית

01/07/2018 | 11:38 | מאת: חטוליתוש

היי סוריקטה....בוקר טוב מתוקה שלי....לצערי בגלל עניני הכשרות של המטבח .....ואני מאוד מקפידה בנושא הכשרות......אמא שלי תמיד אצלי....היא לא במצב לארח....הבן הגדול שלי .....בכלל לא שומרים אצלם כשרות אפילו לא מינימלית.....הם חילוניים......הבן האמצעי שלי ....גם אין לו תקציב לארח....וגם הבית שלו קטן מלהכיל 13 איש לארוחה... והקטן בכלל בבית.....אז אין לאן ללכת....ואין מי שיארח....זו הסיבה שתמיד האירוח נעשה אצלי.....ואני זו שתמיד מארחת......הויכוח המכוער נעשה כמעט על אותו נושא......בגלל שהחלטתי לארח רק אחת לשלושה שבועות....ולא כמו לפני כן ...שבוע כן ושבוע לא......הבן הבכור שלי....שמאוד חשוב לו המפגשים המשפחתיים האלה שנערכים כבר המון שנים.....רוצה לחזור לשבוע כן ושבוע לא.....קילקלתי להם את הסדר של הפגישות.....כי בשבוע שהם לא באים אלי.....הם הולכים להורים של כלתי......כאלו שאי אפשר שבת אחת להשאר בבית......הם גם לוקחים תמיד אוכל שנשאר מהארוחה......מאחר ואני כבר לא במצב בריאותי שיכולה לעמוד כל כך על הרגלים......החלטתי לשנות.....הוא בא והציע שכולם.....שלושת שאחים יקנו במשותף......כל אחד משהו אחר לשבת.....רק שנשב אצלי בארוחה......מאחר וכבר הבהרתי מה מצבם של שני הבנים אחרים שלי......לא מתאפשר לעשות מה שהציע....ועל זה התחיל הויכוח המכוער.....עם כל אהבתי לבני הבכור ...לא יכולה להעמיד את השניים האחרים במצב כזה מביש......להם אין אפשרות..... ואת זה הוא לא רוצה להבין.....צר לי ...צר לי מאוד....אבל זה המצב..... חטולית