בנות..במבי יקרה שלי. חתולית..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/06/2018 | 18:36 | מאת: מיכ

לא חסמו!!! לא יודעת! לא יכולה להכנס בלי לכתוב מייל אמיתי אם אני מנסה שם אחר כי הוא לא מקבל את הסיסמא שלי והשם שלי הרגילים במערכת. אני לא קיימת. כותב לא קיים..ואם אני מנסה לכתוב כל שם עם מ, מי, מיכ, מיכל הוא כותב שכבר קיים במערכת..בקיצר שיגע אותי!!! לא יכולה להכנס לאודי!!! וכן אני כתבתי למערכת באות מ. אוףףףף לא יודעת כבר כלום..בינתיים מפסיקה לנסות אצל אודי. מסרו ד"ש וביי...תודה לכן

29/06/2018 | 18:40 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מותק...אייך נכנסת עד עכשיו ? אם נכנסת כמו תמיד.....ואר עכשיו פתאום.....לא יכולה להכנס...מה זה אומר....גם אני כבר לא מבינה..... חט6לית