סוריקטה ,חתולית וכולכן

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/06/2018 | 17:59 | מאת: .במבי פצוע..

סוריקטה.. :) מאיפה את יודעת הכל בעולם ?:)) איך את יודעת לגבי ה70 מליון תווים ? אני כבר ממש רתחתי עליהם.. לא זוכרת באיזה סדר כתבתי.. עכשיו הקפדתי לפי הסדר שאת מציעה ומקווה שתינתן לי מנוחה מהכותרת של 70 מליון תווים.. חתולית ? מאיפה ל שחסמו את מיכל ?? ממש לא ניראה לי.. אני שלחתי כבר מס' הודעות לצוות דוקטורס ולא חסמו אותי.. תשמעי, אני לא חושבת שהם אלימים.. אני כן חושבת שהם צריכים להקשיב למשתתפים ולהתייעל באופן שמיטיב עם המשתתפים... לא נראה לי שהם באים בתוקפנות ומתוך כוונות זדוניות.. :)) ומיכל ?? השמיעי קול .. מישהו חסם אותך ?? ותגידו ? לא הבנתי מה הסיפור עם לייקים ו.. ??? משהו נהיה לא בטוח בפורומים ?? פרוץ לכל העולם ואשתו ??

29/06/2018 | 18:10 | מאת: חטוליתוש

במבי מתוקה....כנסי יותר למטה בכותרות מיכלי כתבה שחסמו אותה.....רק ככה אני יודעת...... ולענין הלייקים...זו כנראה אחד מהשידרוגים שלהם....לא יודעת מה לומר חטולית

29/06/2018 | 18:11 | מאת: חטוליתוש

היא כתהה בעותרת אני לא יכולה להכנס...ןחתמה מ

29/06/2018 | 19:43 | מאת: סוריקטה

זאת לא נראית, בעיניי, חסימה מכוונת. לא נראה לי הגיוני.

29/06/2018 | 20:01 | מאת: סוריקטה

הזוי. אנשים רשמו לייקים וגם אנ-לייקים לתגובות של אודי. אולי מישהו סתם משתעשע ואולי אלו ניסיונות מערכת. השד יודע. סוריקטה