עד 70000000000 תווים לדוקטורס חבל שאת זה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/06/2018 | 16:51 | מאת: .במבי פצוע..

הם לא ביטלו.. קריזה איתם.. מליון פעמים ניסיתי לכתוב הודעה ולא התאפשר לי בגלל כותרת חסרת תווים. יש להם צוות ששווה ל*** לא יודעת אם אתן מצליחות להבין משהו ממה שכתבתי.. הכל נראה כעיסה אחת לא ברורה.. שורה תחתונה -שוב, בשבילנו ,בשביל אודי ובשביל הבית היפיפה שיצרנו בפורום של אודי. בואו לא נוותר !!!!! אודי אומר שהודעות ( הבנתי בין השיטים) שאודי ממש מבקש שנכתוב להם הרבה הודעות ונתלונן.. אז יאללה בואו.. שלכן, במבי.

29/06/2018 | 16:58 | מאת: סוריקטה

הי במבי, הקטע עם ה70 מיליון תווים בכותרת קורה כאשר את פותחת הודעה חדשה ורק לאחר מכן מתחברת עם סיסמא. אם את מבצעת את הפעולות בסדר ההפוך (קודם מתחברת, מרעננת ואז פותחת הודעה חדשה) ניתן לשלוח את ההודעה. למה? אהמ....      סוריקטה