עד 70000000 תווים קריזה איתם הי לכן

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/06/2018 | 16:44 | מאת: .במבי פצוע..

...קשה לי כך הכתוב בפורומים.. העדר הפסקאות והרווחים מבלבל אותי לחלוטין... אני גם לא מבינה על מה אתן מדברות ?מה /מי נכנס ?רואה ? לייקים ??? לא מצליחה להבין .. משהו נפרץ ????? לא מבינה... כתבתי להם - לצוות דוקטורס הודעה נוספת היום..אני מציעה שפשוט נציף אותם כל יום בהודעות.. גם אודי ביקש מאיתנו לעשות את זה.. אז בואו כולנו נציף את פורום אתם ואנחנו של צוות דוקטורס בהודעות רבות על אי שביעות רצוננו ועל חשיבה משותפת לעזוב אותם ולעבור למקום אחר.. אולי זה ישפיע ???? אולי נעשה כך טוב עבורנו ועבור אודי שממש ביקש בהודעות של חמישי שכתב.. שימו לב כמה פעמים אודי חוזר ומבקש מאיתנו לכתוב לצוות דוקטורס.. כנראה שגם אודי צריך את שיתוף הפעולה שלנו איתו וכך ביחד נצליח להחזיר לנו את הבית שדוקטורס החריבו לנו (וא מתוך כוונה רעה להנחתי) מברכת אתכן בשבת נעימה ומלטפת.. שלכן,במבי.

29/06/2018 | 16:55 | מאת: סוריקטה

הי במבי,             - גם אני כתבתי הודעה נוספת. הגדלתי לעשות ולקחתי תמונת מסך.             - חושבת שלא שהייתה כוונה רעה. הייתה כוונה טובה. אבל נהיה בלאגן.               - שלך, סוריקטה

29/06/2018 | 17:19 | מאת: חטוליתוש

היי מתוקה.....למקרה שלא ידעת...ניתקו את מיכלי.....על מה ולמה...? כי היא כתבה לדוקטורס.....בעידודו של אודי.....אז לא יודעת כבר גם מה לעשות איתם.. גם אני כתבתי ולא אחת...למזלי שלא חסמו גם אותי.....גם היום כתבתי....מענין אם יעלה או יחסמו....כתבתי פעמים..... שמחה לפחות שנכנסת לכאן ...טוב לראות אותך יפה שלי..... בהמון אהבה חטולית