יקרות שלי רק רוצה להגיד שבת שלום

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/06/2018 | 15:26 | מאת: חטוליתוש

הלב שלי לא רגוע בכלל , צר לי נורא על מיכלי שככה יוצאת לקראת שבת......כל כך מבואסת.......ולא יודעת אייך אעמוד על הרגלים שלי היום......כבר שמתי אותם בקערה עם מים קרים ומלח שתרד הנפיחות......באמת עבדנו קשה בעלי ואני כדי להכין את ארוחת הערב ולאו דווקא בגלל היום הולדת שלי......כי רציתי לפנק את החברה שבאים הערב.....והתחלנו כבר מאתמול כבר בהכנות.....משהו בכל זאת לא שלם בתוכי ולא יודעת מה.....כבר לא מדברת על כאבי הגב והרגלים......טוב...איך אומרת סוריקטה....נו.שוין......אהבתי...... אז כרגע אומר להתראות......ורק שבת מנוחה בלי כאבים.......ובלי עוגמת נפש......ולנופשים.....בהמון הנאה....לנקות טוב את הראש.....בהמון אהבה....חטולית😻😻😻🤩🤩💕💖💕💖💔💕

29/06/2018 | 15:54 | מאת: מיכ

תודה יקרה..אני אהיה בסדר. בינתיים מפסיקה לכתוב קצת..אצל אודי פשוט לא מצליחה להכנס..אז נפרדת מכלם. תודה שהייתם לי משענת בעת מצוקה שעודדתן ותמכתן. שתרגישי טוב חטולית. וכלם הרבה הצלחה במסע. אני יוצאת לחופשת קיץ אולי לטובה גם שאפסיק לכתוב..ימים יגידו. תמסרו שם תודה בשמי כרגע..עד שאוכל אולי ביום מן הימים לבקר שוב. שבת שלום. קיץ נעים.

29/06/2018 | 16:00 | מאת: סוריקטה

חטולית מקסימה, היי בטוב יקירתי. מקווה שיבואו ימים של מזור והקלה. וחיבוק ליומולדת, נשמה שלי.             מיכלי אהובה, אני מה זה מקווה שתימצאי את דרכך חזרה. הם מעצבנים לאללה. גם לי (ראית) 'הם' עשו את זה.           שלכן, סוריקטה

29/06/2018 | 16:17 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מתוקה שלי....באמת שאוהבת אותך מאוד.....תחסרי לי....עצוב לי שאת הולכת....😣😥😪ואני ממש כועסת על מה שעשו לך.....😤...לא מוותרת עלייך....לפחות הכנסי מידי פעם להגיד מה קורה איתך....תעדכני.......😔😔.......בהמון אהבה.....חטולית......😻😻

29/06/2018 | 18:09 | מאת: .במבי פצוע..

מיכל ???? מה קורה ? למה את לא מצליחה להיכנס לפורום של אודי ?... מיכל ? זו את שכתבת הודעה לצוות דוקטורס באתר "אתם ואנחנו" ? יש הודעה עם האות מ. ולמה חתולית אומרת שחסמו אותך ? אני כתבתי 2 הודעות בימים האחרונים ואף אחד לא חסם אותי...משונה.. השמיעי קול... שלך,במבי.