אני לא יכולה להכנס לפורום

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/06/2018 | 09:47 | מאת: מ

הוא לא נותן לי בשם וססמא שלי ..בנוסף אם אני מנסה בשם חדש הוא רוצה מייל אמיתי. כל מייל אחר הוא לא מקבל. אז נזרקתי מאודי... עצוב. תכתבו לו בבקשה בשמי או שתעתיקו ותדביקו...אין מצב שאתן פרטים כמו מספר נייד או מייל אמיתי. לא רוצה שיכתבו לי למייל... עצוב. וכן אתן יודעות שזו אני. מ. סוריקטה תודה. באמת חבל שאת לא בצוות שלהם...

29/06/2018 | 12:06 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, איזה מעצבן. אם את סוגרת את כל החלונות של הדפדפן ופותחת מחדש זה כן עובד? ניסית גם במחשב וגם בטלפון? ניסית בדפדפנים שונים? כרום, אקפלורר וכדומה? סוריקטה.

29/06/2018 | 12:12 | מאת: סוריקטה

ככה אני מנסה לבדוק עוד פונקציות תואמות 2018. וכשאני נכנסת ל'אבחן את עצמך' המחשב מזהה וירוס ומייד חוסם. אחלה.

29/06/2018 | 12:38 | מאת: חטוליתוש

מיכלי עכשיו נכנסי לאודי וכתבתי לו שחסמו לך את הכניסה...רק לא יודעת אם יכנס או מתי יכנס ויראה את ההודעה שלי....ומה יעשה בענין.....מצטערת מתוקה שלי....לא יודעת מה עוד לעשות כדי לעזור לך..... בהמום אהבה....חטולית

29/06/2018 | 12:42 | מאת: סוריקטה

וגם, מיכל, סליחה אם אני אומרת שטות, אבל בדקת אם המקלדת על עברית או אנגלית, ואם בטעות ה CAPSLOCK לחוץ וכאלה?

29/06/2018 | 12:58 | מאת: מיכ

תודה חטולית וסוריקטה יקרות... פה כנראה פחות שמור ושם אולי כי מנסים לשמור. הססמא הישנה לא עובדת לי וכשמנסה בשם חדש הוא אומר שהשם קיים במערכת...רק כך מם הוא מוכן אבל גם מכריח אותי בסוף לכתוב מייל אמיתי!!! לא בא לי!! לא מתאים!! לא רוצה תגובות למייל אף פעם לא קבלתי למייל..ובנוסף מעצבן מספר ההודעות שתקוע לי מול העיניים.שבת שלום

29/06/2018 | 13:35 | מאת: סוריקטה

מיכל, הי. אני עובדת עם מייל אמיתי מול דוקטורס, אבל הוא ייעודי אך ורק לפורומים שלהם. פתחתי אותו בזמנו למטרה זו בלבד. יש לי מיילים אחרים שהעולם מכיר. ועוד כאלה זמניים שנפתחו בעבר עבור כל מיני פורומים או התקשרויות ולא נכנסתי אליהם שנים רבות.

29/06/2018 | 15:02 | מאת: מיכ

סוריקטה יקירתי. בזמנו פתחתי מייל שכזה. סגרתי אותו כי אני חיה עם בעל וילדים והם הרבה יותר מתוחכמים מאיתנו המבוגרים. והנייד שלי גם מקושר למייל ועוד. בעייתי ביותר. מסרו דש לאודי ולהתראות לכל חברי הפורום שם. כנראה שבקרוב גם מפה. היו שלום ובטוב.

29/06/2018 | 15:12 | מאת: סוריקטה

הי מיכל. אני מבינה. גם אצלי המייל הייעודי קיים איפשהו באיזה סרבר, אבל סגור רוב הזמן (יציאה שדורשת כניסה מחדש עם סיסמא) כולל מחיקה מהיסטוריה. יש דרכים לשמור סיסמאות עם קידוד שידוע רק לך. ככה זה אצלנו. אך מניחה שזה ייסבך אותך. עקבות תמיד תהיינה, זה נכון.

29/06/2018 | 15:35 | מאת: חטוליתוש

מיכלי....מאמי...אני מאמינה שהבעיה תיפתר.....בבקשה אל תדירי רגלייך גם מכאן......לפחות שיהיה לך מקום אחד.....שאת יכולה להכנס ולהיות.....אל תתנתקי לגמרי מהכללל.....🤐להעלם זה לא הפתרון.....פליז.....🤔🤨🙄😏 לפחות תחשבי על זה...... בהמון אהבה חטולי.

29/06/2018 | 15:59 | מאת: אביב

בבקשה ..... זה כזה לא בעיה תפתחי מייל חדש בגוגל ותיכנסי לו בתור מיכ כי עם מיכל אולי הגיע הזמן להיות מיכל .... ומה אכפת לך מייל שאת לא פותחת מיועד לדוקטורס . זה לא סיפור נראה לך שאני נתתי את המייל שלי אי פעם אני אפילו לא זוכרת את המייל....