שינוי נוראי :(

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/06/2018 | 08:02 | מאת: מ

כותבת לכן........ מנסה רווחים.. הכל התחרבש פה.... והקשה עליי מאוד.. אביב איפה ראית את כל ההערות???? אוףףףףף מנסה לא להעלם לכן. סליחה.

29/06/2018 | 08:08 | מאת: מ

ועוד..כתבתי להם נראה מה יענו...הצבעים גם..והכי נוראי בשבילי הן מספר ההודעות שכתבתי וכמה ענו לי..בשביל מה זה טוב????.פחחחחח והאח הגדול מלחיץ ברמות..העזתי בגללכן. לא יודעת אם היה נכון לכתוב שוב....

29/06/2018 | 08:30 | מאת: סוריקטה

הי, מיכל (?) --------------- אילו הייתי יכולה להחזיר את הזמן לאחור, וללמוד תכנות ולהיות ראש צוות שלהם, לא הייתי מוציאה תחת היד אתר שיש בו באגים ברמה הזאת. אני יודעת איך עבדתי בעבר. למישהו יש פה קשר עם העיתונות / תקשורת העוסקת בתחום הזה. בהנחה שזה מעניין מישהו בכלל? ----------- סוריקטה

29/06/2018 | 09:24 | מאת: חטוליתוש

מצטער שנגרמה לך עוגמת נפש כזו.....לא חושבת שיש על מה להצטער רק בכלל שהבעת את הרגשות שלך....את לא היחידה שכתבת להם.....ותכנסי כמו גדולה.....גדולה מהחיים !!!!.....גם אני נכנסתי וכתבתי אחרי.....ומה קרה...כלום.......החיים ממשיכים הלאה.....גלגל החיים לא עוצר רק בגלל הודעות כאלה....את חזקה ואמיצה.....נכון ....?.....אז זה הזמן להמשיך הלאה.....😍😀....בהמון אהבה ....חטולית

29/06/2018 | 09:29 | מאת: חטוליתוש

על חלב שנשפך לא בוכים מתוקה.....זנ המצב ןעם זה צריך לחיות...או לא....ואפשר תמיד ללכת גם למקומות אחרים......שהם לא זאפ.....אולי שם אפשר גם לנשום אחרת מתוקה.....את מספיק חכמה לחשוב מה עדיף לך.....ובגלל מה שקרה לא צריך לברוח...זה לא סוף העולם.... בהמון אהבה.... חטולית