ינשופי .....איפה את.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/06/2018 | 20:38 | מאת: אביב

לא רואה אותך ולא שומעת חיבוק ענק

29/06/2018 | 06:54 | מאת: ינשוף

נעלמת כי מרגיש לי מנותק כאן נעלמת גם כי המטפלת נעלמת נעלמת כי...

29/06/2018 | 08:34 | מאת: סוריקטה

בגלל מה שקורה לי בפנים. בגלל שהאיש שעוזר לי אמר לי שלא טוב לכתוב - לא לו ולא לאינטרנט הודעות על לבי השבור. וחופש לנו עד כמעט ספטמבר. אז אשתוק. וזה שלקחו את הENTER בלתי נסלח. סוריקטה

29/06/2018 | 08:46 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב.....אייך את היום.... רק רציתי להגיד בוקר טוב......בוקר טוב גם לך ינשופית......בוקר טוב גם לך סוריקטה......בוקר טוב לעולם....הולכת להמשיך את הבישולים שלי לכבוד שבת .....היום מגיעים כל החברה לארוחת ערב....הזמנתי אותם כדי לחגוג.....היום יש לי יום הולדת.....ואני צריכה להכין המון דברים......אז להתראות בנתים.....ושיהיה .....יום טוב... בהמון אהבה חטולית

29/06/2018 | 08:52 | מאת: חטוליתוש

מבינה שמאוד קשה לך.....אבל העלמןת לא תפתור את מה שאת מרגישה יפתי.....להפך...אל תשארי לבד עם מה שאת מרגישה.....🤨 גם אנחנו כאן איתך....לפחות כאן לא לבד....שולחת חיבוק גדול מתוקה 🤗....בהמון אהבה חטולית