סוריקטה אהובה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/06/2018 | 20:37 | מאת: אביב

בבקשה תשמרי עלייך אני דואגת לך מאוד .......

29/06/2018 | 03:11 | מאת: סוריקטה

03:00 --------- כן שומרת. אבל לא בטוחה שבא לי. חופשת קיץ בשיחות. וקיבלתי המלצה לא לכתוב הודעות כמו שרשמתי הן באינטרנט הגדול ובץהן במייל הפרטי. ----------- אין לי מושג איפה אתן רואות את ההערות והעיגולים והניתוחים. זה מגעיל. לא רוצה לתת להם את זה. --------- אני רוצה לבחור את האפשרות לשתוק. --------- סוריקטה

29/06/2018 | 09:01 | מאת: חטוליתוש

עכשיו גם אני דואגת לך.....מה זה אמור להביע.....נשמע כאלו משהו מאיים עליך.....יפה שלי...את תברחי....אל תעלמי...גם אם לא תכתבי הודעות כאלה עדיין יש לך המון מה לכתוב ומה לתת......אני לא מוותרת עלייך....פליז.... 🙄😔 רק אל תעלמי.....בהמון אהבה חטולית

29/06/2018 | 16:02 | מאת: אביב

לא ממש הבנתי אותך ..... מה חופשת קיץ בשיחות ....ייי