בוקר טוב

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/06/2018 | 06:54 | מאת: אביב

הי יקרות לא להעלם . שימרו עליכן ותרגישו טוב לפחות לא נשארנו בחוץ כמו בשדרוג הקודם שלהם.

28/06/2018 | 07:19 | מאת: סוריקטה

אני נעלמת ומצטמצמת. לא היה לי כוח לפתוח הודעה לכולן. אבל טוב שאת. מקווה שהזמן עובר בטוב יקירה. סוריקטה

28/06/2018 | 07:20 | מאת: חטוליתוש

אתמול היה יום עמוס לעייפה...לא היה לי כוח להכנס הכל בסדר ...מה איתך.... מאחלת יום נפלא לכולן.... בהמון אהבה חטולית

28/06/2018 | 10:51 | מאת: אביב

גשם שיבש קצת את התוכניות אבל יש אינטרנט😊😀

28/06/2018 | 13:01 | מאת: חטוליתוש

אביבית מאמי.....איזה באסה שבאמצא בילוי יורד גשם....אבל את....מתוקה יכולה להנות גם מהגשם.....את לא חייבת לצאת לגשם...את יכולה פשוט 😆😆לצחוק מזה שעד שאת כבר יוצאת....גם הגשם החליט לצאת.....☺☺גם הוא רוצה לבלות.....🤗🤗 חיבוק גדול עד אליייך ...... בהמון אהבה חטולית

28/06/2018 | 20:35 | מאת: אביב

צוחקת ..... זה בסדר ,חוויה שמש גשם מזג אויר משוגע