לכולכן הי...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/06/2018 | 14:08 | מאת: .במבי פצוע..

הי לכולכן... רוצה לומר לכן שאי נכנסת לפה כל יום וקוראת את התכתובות.. ממעטת לענות פה אם בכלל היות ואני לא רוצה לפצל.. אני חושבת שהדברים הנאמרים פה חשובים וחבל לפצל.. לדעתי זה יוצר איזושהי תת קבוצה בקבוצה המלאה אצל אודי... כשאודי יצא לחופשה גם אני כתבתי פה אבל עכשיו כשהוא פה אני ממעטת... כמובן שאתן מחויבות לעצמכן בלבד,ואני רק משתפת אתכן... רוצה לומר לכן עוד ששלחתי אתמול לצוות דוקטורס הודע ובה ביקשתי שיחזרו לפורמט הישן והטוב שלנו וניסיתי להצביע על הליקויים שאני מוצאת בפורמט החדש.. רוצה להזמין אתכן ולבקש שגם אתן תכתובנה הודעות לצוות דוקטורס בפורום "אתם ואנחנו" (לוחצים בדף הראשי על כל הפורומים ואז באות א' על הצג עוד...) סוריקטה אהובה,ראיתי שגם את שלחת היום הודעה לצוות דוקטורס ומאוד שמחתי... אני חושבת שאולי אם נציף אותם בכמויות לא מבוטלות של הודעות חוזרות ונשנות הם ישנו /יוסיפו בפורמט החדש המעצבן הזה... חתולית ... וואוו...מצטערת על דברי הרופא וכל מה שכרוך לגבי תורים,בדיקות ,מתחים וכל הנלווים לכך.... מחבקת אותך... וסוריקטה אהובה.. אני מעריצה את התהליכים שאת עוברת ומשתפת לאחרונה לגבייך (עם השמלהשקנית)לגבי ההתנהלות שלך עם הסובבים אותך..המבוגרים והזאטוטים.... ואביב מקסימה ... כל ההודעות נראות כמו בלוקי קרח ללא הפסקאות והרווחים "שמשמיעים" לנו את הצליל,המימיקה, שפת הגוף וכל מה שלא ניתן לראות בווירטואלי... וזהו לעכשיו... ואני מאוד אוהבת אתכן.. ורוצה גם לומר לכן שמה שאמרתי בתחילת ההודעה לגבי הפיצול שנוצר בין הפורום הזה לפורום של אודי מורכב גם לי.. יש פה איזה סוג של קסם בפורום הזה.. 1. אין את הסינון וגם מה שאנחנו כותבות עולה מיידית. 2. סוג של מים גנובים ימתקו.. כל יום אני קוראת פה.. זה מעניין אותי... אז אני גם רוצה שתמשיכו לכתוב וגם שלא תפצלו.. :))) מרגיש לי שאני פוזלת עם קונפליקט הזה בין הרצון לשמור על שלמות לבין הצורך לפצל... שלכן,במבי.

26/06/2018 | 16:36 | מאת: סוריקטה

16:35       26/06/2018                      |במבי אהובתי,                     |מסכימה להתמקד שם ולא לפצל, מסכימה בקסם של המיידיות. כתבתי שרשמתי כאן דברים שחבל שלא הגיעו לשם, אז אני ממש מבינה.                       |השבוע החלטתי לשים גבול ברור כדי לשמור על עצמי. אני חולה, ונקווה שיעבור. לרגעים כיף עם השמלה.               |אוהבת, 💞               |סוריקטה

26/06/2018 | 17:19 | מאת: חטוליתוש

אני גם נכנסתי לאחת ההודעות ששלחת...והצטרפתי לקריאה שלך לא ממש מפוקסת כפי שראית עמוסה רגשית עם כל מה שעובר עלי..... ודבר נוסף.....אין ממש משהו מדרבן במה שאני כותבת כדי לגרום לאנשים לענות הכל מאוד פסיבי. .....וכאן כמו שאמרת , תגובות כמעט במידי.. תודה מתוקה חטולית

26/06/2018 | 18:34 | מאת: אביב

במבי מסכימה אתך חלקית אנחנו עם אותו שם יודעות כל אחת מיהי ככה שאין כאן פיצול יש כאן עוד מקום שאוחז ונותן פונקציות שונות של יחד גם לי חשוב שכתיבה מסויימת תהייה אצל אודי לכן לא הבאתי לכאן את התודות או דברים אחרים . אבל כאן אני כותבת דברים שלא הייתי כותבת אצל אודי בכל מקרה כי .אודי עונה על כל ההודעות ולא אוהבת להעמיס עליו. ויש דברים שאני לא מחפשת את התגובה של אודי כי אם של הבנות . וכשאודי מעלה הודעה ב12 בלילה אז אין את היחד של הבנות אז אפשר גם וגם ... תוך שמירה עליינו ועל הקבוצה .

26/06/2018 | 18:51 | מאת: חטוליתוש

לא היתה לי מנוחה אתמול בערב עם כל העייפות שהיתה לי , חפרתי שוב ושוב בין כל ההודעות עד.....שבאמת מצאתי את ההערות שכתבת עליהן..... חוצפה שאין כמוההה...... עכשיו מבינה אותך יותר מתוקה... חטולית

27/06/2018 | 06:51 | מאת: אביב

האמת שעניתי לך שם אבל זה לא עלה אז או שאודי צינזר או שהמערכת צינזרה .....

27/06/2018 | 07:11 | מאת: סוריקטה

27/06/2018 07:11        תקשיבו, בשלב זה אני ממש כבר בקושי יכולה להתסכל על הפורומים במצבם, וכמעט בלתי אפשרי עבורי להתנהל ככה. סוריקטה