עצוב לי.....הרופא שלי......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/06/2018 | 22:22 | מאת: חטוליתוש

אמר שאני צריכה לחזור לאורטופד...וגם לקבוע תור לנוירולוג..בדיקת האי אמ.גי לא בסדר הוא לא יודע להסביר...משהו במערכת העצבים.... משהו עם חוליות בעמוד השידרה.... זהו עייפה מיום ארוך מאוד והבשורה ממש הורידה אותי לגמרי עכשיו לחכות לתורים זה בין שבועיים לשלושה ועד אז.... חטולית

26/06/2018 | 04:46 | מאת: סוריקטה

04:40          * בוקר אור חטוליתוש,          * עצוב:-(. יש לך מונחים של רופאים לאבחון, תוכלי אולי לחפש ברשת על דרכי סיוע למצב.או], אולי להבין יותר, אם מתאים לך בכלל.           * אני מנסה להוריד הילוך, כך שאיני חוזרת הביתה סופר מיוזעת. וגם שמה יותר גבולות. כדי שיהיה לי מקום. משהו פחות תקין לאחרונה, ונראה, אם אגרור את עצמי לטיפול, אולי יתבהר יותר.          * קצת חבל לי שאני כותבת יותר מידי כאן, כי, להרגשתי חסרים פרטים שם. אם כי יש הגנה בכך שמפצלים, גם לכוחות האופל קשה יותר לחבר.         *כל כך מעצבן אותי שאין פסקאות. התחלתי כל פסקה בכוכבית וסימנתי כוכב בתחילתה. זה ממש שובר את הרצף. חבל.           *סוריקטה

26/06/2018 | 08:21 | מאת: חטוליתוש

בורא נפלא סוריקטה לצערי אין לי שום פרטים שאוכל לבדוק...... זה בדיוק מה שאמר הרופא לא ברור..... עכשיו הבנתי למה התכוונת שאמרת פסקאות...... כי הכל יוצא שורה אחת ישרה... בלי הפרדה.... נכון זה בהחלט מעצבן... הכוכבית שסימנת באה להדגיש שמתחיל משפט חדש .... טוב מי יודע... אולי גם זה עוד יכול להשתנות בהמשך.....אם זה ימשיך כך.... מתוקה שלי , מקווה שיעבור לך יום קל.... בהמון אהבה חטולית

26/06/2018 | 18:35 | מאת: אביב

מקווה שדברים יתבהרו לך ... זה באסה לי יש את זה בידיים זאת בעיה בהולכה עיצבית וכן זה בא מחוליות הצוואר .... כמו כל קללה לומדים לחיות עם זה .. חיבוק

26/06/2018 | 18:38 | מאת: חטוליתוש

ואין לזה שום טיפול... באסה.... אייך את מסתדרת עם התחושות האלה בידיים.... זה נורא מפריע... לא מקנאה בך בכלל אני מיאווו

26/06/2018 | 18:51 | מאת: סוריקטה

חטוליתוש,                       |     הכוונה לפגיעה בשכבת המיאלין של תאי העצב? נוירופתיה? פגיעה אקסונלית? תיתכן רמילאלינציה (בנייה מחדש), וגם אם לא, יש דרכים (אשפוז יום לצורך עירוי) בהן ניתן לפחות לעצור את התקדמות התהליך. אם יש רעד - משתמשים לעתים גם בבנזודיאזפינים. אבל, כאמור, איני יודעת על מה מדובר.             |   סוריקטה

26/06/2018 | 18:55 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפתי אין לי קצה של מושג....גם הרופא משפחה לא הבין מה ... צריכה לחכות ולראות מה יגידו הרופאים תודה מתוקה שחיפשת בשבילי חטולית

26/06/2018 | 20:04 | מאת: סוריקטה

חטולית, לא חיפשתי. ידע אישי. מכירה מקרוב.

26/06/2018 | 22:06 | מאת: חטוליתוש

.את יכולה לפרט....

27/06/2018 | 06:43 | מאת: סוריקטה

הי חטוליתוש, לא אני החולה, אבל מכירה מספר אנשים עם מחלות נוירולוגיות ו/או אוטואימוניות. הרבה סבל, אבל יש טיפולים שאיכשהו מקלים או מסייעים למצב, דהיינו יכולים לשנות קצת את הדינמיקה של המחלה, ואז יש סוג של שליטה. זה, כנראה, גם מה שעושים טיפוליים נפשיים. לא רק רוכבים על הגל בגדול. אוהבת, סוריקטה

27/06/2018 | 07:57 | מאת: חטוליתוש

הבנתי...תודה מתוקה חטולית