עץ ניסיונות

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/06/2018 | 17:27 | מאת: סוריקטה

25/06/2018      17:27 מוזמנים איתי לנסות ולבדוק מה עובד ואיך בפורמט החדש לבינתיים. ניסיתי הפרדה לפסקאות (ניסיון 1). סוריקטה

25/06/2018 | 17:34 | מאת: סוריקטה

ניסיון להעלות קובץ. מה קורה עם זה?

25/06/2018 | 18:35 | מאת: חטוליתוש

אני קצת מפגרת 😁 מה זה הפרדה לפסקאות ? לשים פסיקים.... 🤔🤨😏🙄😎..... חטולית

25/06/2018 | 18:43 | מאת: אביב

לא פסקאות ולא בטיח גם הכתיבה הייחודית של במבי נראית כמו מקרר ואני גם ככה בלי פסיקים.ובלי נקודות זוועה .....

25/06/2018 | 19:01 | מאת: סוריקטה

אכן נאדה בינתיים 👎

25/06/2018 | 19:09 | מאת: סוריקטה

ניסיון לשלוח לינק לעץ הזה ממש https://www.doctors.co.il/forum-1265/message-1140114/ 🔗

25/06/2018 | 19:25 | מאת: סוריקטה

רווחים               רווחים מאולצים בין מילים.

25/06/2018 | 19:28 | מאת: סוריקטה

<SPC><SPC><SPC><SPC>

25/06/2018 | 19:35 | מאת: סוריקטה

.

25/06/2018 | 20:27 | מאת: חטוליתוש

אני בכל מקרה עושה רווחים בין מילה למילה..... ומגיע לך כך הכבוד על היוזמה שלך..... כתבתי לך הבבוקר...אייך עבר לך היום? לאור כל המאמצים שלך כאן היום אני יכולה להסיק שאת בסדר ? בהמון אהבה חטולית

25/06/2018 | 20:29 | מאת: חטוליתוש

אביבוש.... מה קורה מאמי ?

26/06/2018 | 05:30 | מאת: סוריקטה

חטוליתוש,              | כולי תקווה שאביב מרשה לעצמה קצת חופש ותוכל להנות ולשרוד את זה.             | סוריקטה

26/06/2018 | 06:00 | מאת: סוריקטה

&#13;         &#13; תגובה צפויה - נאדה אגיין

26/06/2018 | 16:55 | מאת: סוריקטה

הי. ניסיון דרך דפדפן אקפלורר ישן. האם תהיינה פסקאות?

26/06/2018 | 17:53 | מאת: סוריקטה

שלום. Enter Numpad

26/06/2018 | 18:07 | מאת: סוריקטה

חח תראו אותי כמה זה סוריקטה לעקוף את המערכת ולנסות להשיג שליטה. לא הולך.

28/06/2018 | 20:25 | מאת: ס

בדיקה (שורה חדשה) בדיקה (שורה חדשה) לינק (שורה חדשה)     https://www.google.co.il/

30/06/2018 | 18:56 | מאת: סוריקטה

ASCII 9 9 9 9

07/07/2018 | 19:39 | מאת: ס

פיסקה 3 אנטר פיסקה

10/08/2018 | 19:54 | מאת: סוריקטה

אילו המטפל שלי היה כאן, לו היה כאן, הייתי מספרת לו שהיום כאילו התפצלתי. התפצלתי לגבר ולאישה. ................................................................................................................................ גבר אולי אימפוטנט איכשהו. האישה – כבושה. ................................................................................................................................ הגבר יצא החוצה ועשה עבודות גינון מפרכות. באמצע היום, באמצע החום. בכלים אימתניים. לא כאלה אימתניים, די כלים של בחורות. אין לו נגיד משור שרשרת או דיסק. ................................................................................................................................ הוא חזר הביתה. בשקט. בעצב. עם כל האבק מהעבודה, עם כל הזיעה והכלים הבלויים. ................................................................................................................................ חזר, שתה, אכל. ירד עלה. שתה. ................................................................................................................................ האישה בבית. בשקט. אוספת את הבגדים ומכבסת. שוטפת את הרצפה. מציעה את המיטה. ................................................................................................................................ הוא והיא לא מדברים ביניהם. ................................................................................................................................ היא הוא הולכים להתרחץ. מתקרצפים, חופפים ראש. ................................................................................................................................ היא לבשה חצאית, אבל היא לא מרגישה אישה. מרגישה נער בתחפושת. ................................................................................................................................ הוא הלך לנוח. ................................................................................................................................ עכשיו זו רק היא מול המחשב. ................................................................................................................................ אני. ................................................................................................................................ לבושה בחצאית. ................................................................................................................................ לא מדברת. ................................................................................................................................ מקלידה. ................................................................................................................................ בסוף היום ירדתי למטה לראות שוב ושוב את הגינה. כל כך הרבה עבודה שלא נגמרת. והתחושה, אותה תחושה, שלא רואים. ................................................................................................................................ סוריקטה השקופה בחוויה, לעתים ................................................................................................................................ לעתים

11/08/2018 | 07:01 | מאת: סוריקטה

שלום ................................................................................................................................ 🌼 X ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 🐦 X ######################################################################## 🍂 X