בנות אהובות

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/06/2018 | 11:15 | מאת: אביב

קצת קשה לי לכתוב שם ..וגם מאוד קצרה בזמן אוהבת , ואם לא ניכנסתי , למרות שבטוחה שאכנס אבל פחות לא לדאוג .....הגיע הרגע .....להנות לפחות לנסות אתם לא מבינות איזה כאב בטן יש לי ....

25/06/2018 | 13:38 | מאת: סוריקטה

אביב יפה שלי, ויברציות... כן, להנות ולהישמר מהמחיר. Take Care סוריקטה

25/06/2018 | 14:31 | מאת: אביב

תודה יקרה היסנפתי פגישה עכשיו עוד כמה כלים כמה עבודה ,כמה מהומה.... מאמינה שיהיה בסדר ואת תשמרי עלייך ....

25/06/2018 | 15:41 | מאת: חטוליתוש

יפות שלי חזרתי עייפה ומותשת אחרי עוד לילה שבקושי ישנתי ועוד מעט הולכת לרופא..... נורא מוזר כל השדרוג שעשו זאפ.... מה איתך סוריקטה..... אייך היום שלך....? אביב..כאבי בטן.....יש סיבה ממשית...? בחיי חא רואה בעינים מרוב עייפות ואם אשכב עכשיו אפילו 10 דקות ילך עלי גם הלילה הזה שמתי גפרורים בעיניים דלא יעצמו ח ח ח אחזור יןתר מאוחר בהמון אהבה חוןלית

25/06/2018 | 17:17 | מאת: סוריקטה

בואנה חטולית, הקטע עם השינה נשמע נורא. מה קורה באוויר, אני שואלת את עצמי. ואני - שוחחתי בלבביות עם אמא של תינוקי. בחורה נהדרת. הייתי בתפקיד המקשיב לה. היא חווה משהו מאד דומה למה שאני, אז פתאום אני חושבת לי שמצאתי ביננו דימיון ואני מזדהה עם אמא של תינוק שהוא קצת תלותי מידי לגילו, לטעמי. אז אולי התגובות שלי לא עד כדי כך לא תואמות. הפגנתי שליטה בחומר - אפשר להיות גאה. מראשית השבוע שמתי גבולות מאד ברורים והייתי רצינית בלי צחוקים ושעשועים ללא הפסקה. ויש הרבה מאד כיפים, אבל יש גם סטופ. ובכל זאת, אני חולה ועייפה. נקווה שיהיה לי לילה. אני מאד מנסה בזמן האחרון, ולפעמים הולך בסדר. סוריקטה