עץ חדש, לבלוב ירוק 🍏🌱🌴

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/06/2018 | 06:24 | מאת: סוריקטה

06:22 מתחילה חדש כי התלבשתי על עץ לא לי. סליחה. אבל שכחתי מה רציתי לומר. אה, זה היה בעניין השקר. שאני אומרת אמת ולא מאמינים לי. אני מספרת שאני חולה ולא רואים ולא מאמינים. אני גם מרגישה שאני 'עובדת' על הרופאה והיא שולחת אתי הביתה. ומה אתם חושבים, את כל זה כתבתי גם למטפל. והוא לא מגיב. מתלבש לי טוב על ההשלכות. ועל האדישות. יאללה. אני יוצאת לעבודה. התינוקות משמחים אותי סך הכל ואני שוכחת, עד שאני חוזרת הביתה. סוריקטה

25/06/2018 | 06:34 | מאת: סוריקטה

06:34 ואפרופו 'תרופות סבתא' - אני שותה תה אכינצאה סוריקטה

25/06/2018 | 06:59 | מאת: אביב

יקרה שאת סוריקטה קודם כל עונה לך בשם במבי השתגעת עץ לא שלך וטוב שפתחת אבל כי אני אוהבת שאת לוקחת מקום ביום שלך מבפנים תהייה את הפריוילגיה להיות חולה גם יראו עלייך וזה לא שייך לסוג העבודה זה הפחד להיות לא בסדר הפחד שלא יאהבו אותך ומה ציפית שהמטפל יענה לך שתישארי בבית .....הרי היית מסבירה לו מליון תירוצים למה לא אז זה סוג של דברים שמדברים בטיפול והוא כבר מכיר אותך כנראה ויודע לתסכל אותך במידה הנכונה כדי שתצמחי ... לדעתי את לא צריכה לעבוד כשאת חולה וזה לא חשוב עם רואים עלייך או לא ....

25/06/2018 | 07:12 | מאת: סוריקטה

הי אביב, 07:12 כמה שניות לפני שאני יוצאת. אמא שלי מינכהאוזן, זאת תזכורת אחת. אני לא. אבל, מן הסתם, הקול הפנימי שלה מבלבל אותי והופך - שאני החולה בראש ולא היא. והיא פסיכוטית עד הסוף. המטפל שלי *לא* יודע שאני מרגישה לא טוב בגוף עכשיו, זה חדש יחסית. אבל כן שהמצברוח שלי בקרשים. עם זאת, המצברוח והחולי הם דברים שקורים כמעט תמיד כשאני לבד. אחרי/לפני יום עבודה, או בסופי שבוע. הם נדחקים הצידה כשרואים אותי. מניחה, שמעבר לכך שיש לו חיים משלו, גם אין לו מה לומר לי. לרוב ההודעות האלה נותרות ללא מענה. ואני צריכה לקחת אחריות על השחזור ווטאבר שזה מייצר אצלי. להישאר בבית זה להשתגע מבחינתי וכאב שאני לא יכולה לעמוד בו. אולי כי זה מייצר דמיון רב מידי לאמא שוכנת המיטות, או מה שלא יהיה. יאללה, סוריקטה

25/06/2018 | 07:50 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב סוריקטה כמו שאני חושבת שמכירה את ההתנהלות שלך בטוח שתלכי לעבודה אחרת את עוד יכולה להוציא עצמך מדעת על " הזנחת הקטנים " ומה יהיה עליהם....וכו ' ומה תעשי אחר כך כל היום לבד.... לא שאין לך מה לעשות אבל לא תהי שלימה עם עצמך בכלל בלי קשר לזה שאת חולה בלי חום גמני חולה בלי חום זה לא אומר שאמח לא חולה שתרגישי טוב בלי קשר לכלום ןשהמצפון לא יערער אותך יפתי בהמון אהבה חטולית

25/06/2018 | 07:55 | מאת: סוריקטה

חטולית, את יודעת שבלילה אני חולמת שאני מאבדת אותם ואז נזכרת שהם בידיים הכי טובות של ההורים שלהם? חרדות שכאלה. סוריקטה

25/06/2018 | 10:03 | מאת: סוריקטה

10:03 אני בעבודה. בעבודה אני חמודה. נראה לי. סוריקטה

25/06/2018 | 11:13 | מאת: אביב

את תמיד חמודה ..... ותודה על מה שכתבת לי שם למרות שזה הדדי וזה כייף .... והתודה שכתבתי קשורה לעבודה ....בעיקר לעבודה עם הסופניים .....לא פשוט ודי כבד עלי לפעמים ...